• úvod
  • témata
  • události
  • tržiště
  • diskuze
  • nástěnka
  • přihlásit
    registrace
    ztracené heslo?
    MELOUNKindle - konverze, správa elektronických knih, etc.
    HURDA
    HURDA --- ---
    ZIRKONXX2: Nečíslují, mění se jenom datum vpravo - pokud chceš dělat vlastní periodical - formát -věc, tak se mrkni třeba na to posílá IDNES zadarmo...
    SYKES
    SYKES --- ---
    já zas klávesnici využívám často, když hledám ve výkladových slovnících... prima je mít s sebou kvalitní slovníky v nichž se snadno hledá!
    NAVARA
    NAVARA --- ---
    jj, klavesnici jsem doted u kindlu pouzil pouze pro nadatlovani hesla k wifi
    ZAPPO
    ZAPPO --- ---
    AGNES_NITT: Neporadím s objednáním, zato přispěju s nevyžádanou radou:)
    Kindle s klávesnicí má dle mého význam jen tehdy, když jde o verzi s 3G (zatím všude po světě přístup k internetu zadarmo), jinak je ta klávesnice natolik krám, že jen zvětšuje a v současnosti prodražuje čtečku.
    Za mých pět centů - dneska bych kupoval buď Kindle 4 (za 109 dolarů) nebo starej Kindle 3 keyboard 3G variantu.
    ZIRKONXX2
    ZIRKONXX2 --- ---
    ahoj chtěl jsem se zeptat těch co mají objednaný respekt .. jak to je se jménem čísla vydaní ... mění se v levé části nebo v pravé?

chci vědět jak se označují jednotlivá vydání .. pokud bude název pořád stejný (vlevo) tak se v pravo buď mění datum nebo textově vydání

díky za odpověď
    CASTER
    CASTER --- ---
    AGNES_NITT: ja se obavam ze vsechny lokalni EU varianty amazonu (co.uk, .de i .fr) maji na produktove strance kindlu noticku "nejsi z teto zeme? objednej z amazon.com"
    AGNES_NITT
    AGNES_NITT --- ---
    Zdravím, jdu na poradu a pokud budete tak hodní a ještě mi i poradíte, tak to bude vůbec skvělé. :) S přítelem jsme se rozhodli, že si na Vánoce nadělíme Kindle. Shodli jsme se na verzi s klávesnicí, bez toho 3G. Takže nějaký, co na amazon.com vychází na 139 dolarů.

Hlavní otázkou je, odkud to objednat, aby to vyšlo co nejlevněji. Objednával někdo z Francie? Ten mi tuším při propočtech vyšel nejlépe a navíc je to EU, takže žádné ptákoviny se clem a DPH.

Ocením každou radu. Díky.
    EVILMIND
    EVILMIND --- ---
    CARTMAN: jo, zatim nepouzitelny a uz ani moc nedoufam, nicmene aspon takhle poslouzi no...
    SILENT
    SILENT --- ---
    CARTMAN: ten lite ano, zase mu ale chybely ty pro me podstatny funkce, co jsem koukal naposledy
    CARTMAN
    CARTMAN --- ---
    EVILMIND: uz si umi duokan poradit s unicodem?
    EVILMIND
    EVILMIND --- ---
    CARTMAN: proti tomu jsem si zapnul defaultni boot do Duokanu, jako ochranu i pred vsema budoucima tichejma updatama, restartne to jednou, baterka se nevytluce a po zapnuti se prepnu zpet za par vterin, plus vim, ze se zase neco deje...
    SILENT
    SILENT --- ---
    PULKA: ja jsem to delal pred rokem, kdyz jsem potreboval neco rychle do vanoc a uz nebyli a vyslo to draz nez primo pres amazon, ale nebylo to tak hrozny
    PULKA
    PULKA --- ---
    SILENT: vyjde to na málo, když zvolíš nejpomalejší službu (klidně 3 týdny) a to bylo tuším něco jako $12, pokud to chceš fedexem tak asi $45, ty americké normální sem stojí asi $20-30 (psáno pro podobnou váhu). Při poslání zaplatíš US daň + samozřejmě daň v Čechách.
    CARTMAN
    CARTMAN --- ---
    SILENT: zkusil... vpynuti wifi zpusobi ze se updsate nesthane kindle funguje... jako docasny reseni to zatim staci :)
    SILENT
    SILENT --- ---
    CARTMAN: a zkusils odinstalovat nektery ty hacky?
    CASTER
    CASTER --- ---
    CASTER: tak to teda jde :) minimalne kdyz se objednavaji dva kindly a dva obaly, z nichz jeden je nedostupny, tak prestoze jsem dal ze to maji posilat najednou (tzn. o $60 levnejsi postovne), tak okamzite po objednani uz to rozdelili na 2 shipmenty za puvodni cenu
    CARTMAN
    CARTMAN --- ---
    SILENT: ja prave FW na 3.3 rucne uz updatoval a od te doby se to zacalo srat :(
    SILENT
    SILENT --- ---
    CARTMAN: jojo, to se uz par lidem delo. stahuje si to novy amazoni firmware a kvuli hackum se mu nedari to nainstalovat. nejak se to tusim da zablokovat, nebo rucne updatuje firmware.
    MELOUN
    MELOUN --- ---
    GALENIUS: Důležité je samozřejmě napětí. Pokud je tam ale micro-USB konektor, tam máš téměř jistotu že tam těch 5V bude. Jen barbar by dal na tenhle USB konektor jiné napětí. Zbytek si pořeší nabíječka - větší proud omezí, s menším to holt potrvá déle - zařízení nemůžeš poškodit. Snad jen při hodně malém proudu se nebude nabíjet vůbec.
    CASTER
    CASTER --- ---
    GALENIUS: ona by asi stacila i ta slabsi, jen by se to treba nabijelo dele. Ostatne pri pripojeni na USB port pocitace si to zarizeni samo musi dohodnout s USB radicem, jaky proud mu dovoli, a to bylo v prvnich verzich snad jen 500mA. V nabijecce ale asi takova domluva neni a pak by mohl treba predpokladat, ze muze odebirat naplno, a pritom to ta nabijecka neumi dat. Ale to uz si mozna moc vymyslim. Kazdopadne HTC nabijecka nebude problem.
    Kliknutím sem můžete změnit nastavení reklam