• úvod
  • témata
  • události
  • tržiště
  • diskuze
  • nástěnka
  • přihlásit
    registrace
    ztracené heslo?
    MELOUNKindle - konverze, správa elektronických knih, etc.
    CARTMAN
    CARTMAN --- ---
    NECROMAN: co se tyce kolekci tak jsem pouzival calibre+kindle collections ale ted delam kolekce vetsinou rucne protoze jich nemam milion... kazdopadne ten plugin do calibre si pamatuju byl docela schopny
    ADITU
    ADITU --- ---
    taky nemam k kindlem 4 a psanim na nem problem. naopak jsem cekala hruzu hruz a mile me to prekvapilo.
    CARTMAN
    CARTMAN --- ---
    NECROMAN: zajimavy me se na tm krizi pise snad i rychleji nez nez na ty klavesnici co nejde mackat :D... mam velky prsty mozna proto
    NECROMAN
    NECROMAN --- ---
    Tak Kindle 4 dobry, ale cokoliv co vyzaduje klavesnici je utrpeni, treba nastaveni hesla a registrace zabrala asi pulhodinku :)
    Dotaz - jaka je nejlepsi aplikace pro spravu kolekci z pocitace? Abych vytvoril 20 kolekci, pretahal knizky, dal "Save" a do par minut to mel i v Kindlu?
    VAMPYR
    VAMPYR --- ---
    CARTMAN: Když jsem na ty jeho stránky koukal poprvé tak jich tam měl prodaných nějakých 176, pak je otázka kolik lidí to zaplatilo, ale obávám se, že asi hodně.
    SILENT
    SILENT --- ---
    BROZKEFF: k4 touch, uz jsem to tvrzeni opravoval a uz na to i aditu znovu odkazovala, cti to prosim cele ;)
    BROZKEFF
    BROZKEFF --- ---
    SILENT: Není pravda, moje K4 samozřejmě rotaci obrazu na všechny 4 strany má. Nebo co tím myslíte? Prostě se celé UI otočí o 90 stupňů aby se využívala na šířku ta větší délka, ne?
    EVILMIND
    EVILMIND --- ---
    Vasyl je asi hodny clovek, vzdycky po panu Pechovi prevezme kazdou jeho firmu, ktere zacne tect do bot... ne ze bych to tu nerikal ze to je jasnej podvod
    E2E4
    E2E4 --- ---
    NECROMAN: Heh jednatel Vasyl Beyko :)
    E2E4
    E2E4 --- ---
    JYRKA: Pri platbe kartou a nedodani zbozi se to da vyreklamovat u banky..
    NECROMAN
    NECROMAN --- ---
    Pry tem stejnym podvodnikum patril jak ten fake-slevomat, tak i ten fake-obchod, takze celkem smula. Snad se to nejak vyresi :(
    CARTMAN
    CARTMAN --- ---
    VAMPYR: on jich tam prodal dve ste???
    VAMPYR
    VAMPYR --- ---
    No tak předem lituju všechny co to zaplatili převodem. Škoda odhadem tak 400k no asi bude mít hezký vánoce.
    JYRKA
    JYRKA --- ---
    NECROMAN: Super. :-( Doufám, že jsme aspoň někoho odradili.
    NECROMAN
    NECROMAN --- ---
    tak je to tady - jak tu byl ten vyhodny Kindle za 2 tisice - zrejme slevovy podvodnik
    Objednaný Amazon Kindle od zazijsen.cz / Euroretail s.r.o. nepřišel | blog.pavlicek.cz
    http://blog.pavlicek.cz/objednany-amazon-kindle-od-zazijsen-cz-euroretail-s-r-o-neprisel/
    AGNES_NITT
    AGNES_NITT --- ---
    JIRKA207: Netuším. Mě přešla odvaha to zkoušet a vyslala jsem posla do Datartu.
    JIRKA207
    JIRKA207 --- ---
    uz nekomu prisel ten kindle z euroretail.cz?
    LEFTY
    LEFTY --- ---
    LEFTY: Tak k mému ztracenému kindlu se stále ještě nikdo nepřipojil.
    To by mě zajímalo, kde teda zůstal viset.
    EVILMIND
    EVILMIND --- ---
    CARTMAN: 200mb? tam vidim 5gb.. kazdopadne koukam 13 obrazovek idnes/vtm od zari zabira asi 8% jen, to si pockam az se Amazon zmuze na DELETE ALL
    Kliknutím sem můžete změnit nastavení reklam