• úvod
  • témata
  • události
  • tržiště
  • diskuze
  • nástěnka
  • přihlásit
    registrace
    ztracené heslo?
    MELOUNKindle - konverze, správa elektronických knih, etc.
    LOOKASH
    LOOKASH --- ---
    no ja sem hned pri nakupu dostal krome Oxford Dictionary of English i Duden Deutsches Universalwörterbuch (a navic pak i The New Oxford American Dictionary; el Diccionario de la lengua española; Dictionnaire français de définitions; Dicionário Priberam da Língua Portuguesa)
    BELO
    BELO --- ---
    Sveho casu jsem tu neuspesne shanel nemecky vykladovy slovnik...
    Dnes jsem se stal majitelem PONS Woerterbuchu legalni cestou a uplne zadarmo.
    Staci si zmenit store pres manage my Kindle na amazon.de, stahnout nejakou free nemeckou knizku a slovnik k tomu dostanete jako bonus.
    VLASTIS
    VLASTIS --- ---
    ty podmorsky mrchy se od nas ucej pekne rychle
    popravit je vsechny..

//offtopic
    ARXIE
    ARXIE --- ---
    Chobotnice mění průhlednost stejně rychle jako displej Amazon Kindle | Science World.cz
    http://scienceworld.cz/biologie/chobotnice-meni-pruhlednost-stejne-rychle-jako-displej-amazon-kindle-6599
    JYRKA
    JYRKA --- ---
    JYRKA: Tak změna, Kindle DRM pustíme dneska. Takže to minimum knih, které budou s Adobe DRM, tak si přečtou i Kindlisti.
    JYRKA
    JYRKA --- ---
    CASTER: Nebude to vazano na jedno id. Takze v pohode :-)
    CASTER
    CASTER --- ---
    JYRKA: na kolika Kindlech pujde jedna knizka cist? Predpokladam ze to bude vazane na device ID, ne amazoni ucet, ktery sdilim s manzelkou a mit to vazane jen na jedno zarizeni by byl opruz.
    JYRKA
    JYRKA --- ---
    MILAZAJICEK: Jen pro nezbytne mimimum.
    MILAZAJICEK
    MILAZAJICEK --- ---
    JYRKA: AdobeDRM pro veškeré knihy? Nebo jen tam kde si to vydavatel vynutí?
    JYRKA
    JYRKA --- ---
    Tak jen pro info.
    1. Zítra začínáme s Adobe DRM. Neradi, ale přece. Nicméně pro majitele Kindlů dobrá zpráva, budeme umět poskytnout odpovídající zabezpečení i pro Kindle a tím pádem budou knihy i pro něj. To ale tak do 14 dnů.
    2. Umíme synchronizovat obsah mezi Kindle, iPadem a iPhone. Začnete tedy číst na Kindle, pak někde zapnete telefon a pokračujete ve čtení. Stačí zadat v profilu Kindle mail iPadu a iPhone.
    EUR0
    EUR0 --- ---
    JUDE:
    SILENT: vdaka vam
    SILENT
    SILENT --- ---
    EUR0: da se z nej stahnout prislusny .azw soubor z adresare documents. pokud neni kniha chranena drm, da se precist cimkoliv, co cte mobi. pokud je chranena, mas nejlepsi si na pocitac instalovat kindle for pc, ten si to stahne sam primo od amazonu (nebo bys musel odstranit digitalni ochranu)
    EUR0
    EUR0 --- ---
    pls, noob question. ked si kupim normalne z amazonu kindle edition knihu a dam poslat rovno do kindlu. ono sa pak neda z neho nejak dostat do pc ako normalne citatelny subor?
    PETINY
    PETINY --- ---
    HELVETE: kde byla před měsícem, když jsem kupoval tu koženou bestii z Alzy?:)
    FERRYH
    FERRYH --- ---
    delal jsem to jednou u jedne engl. knizky s epubem .... protoze jsme potreboval udelat revizi dokumentu u dvou verzi tehoz a to mi jde nejlepe ve wordu...
    no cist se to urcite dalo... zadnej problem.. pokud bych z toho chtel udela normal ebook .doc zadnej problem... jen par formatovacich uprav a bylo by to...
    .mobi bude podle mne skoro totez...

jen trosku bacha na konce radku a odstavcu ... stejnej problem jako u nekterych .html ... je nutne prevest nekdy ricni konce radku na konec odstavce. jinak je pak z toho neprijemnej chumel textu.. ale to je proste najdi/nahrad... nic sileneho...
    DARUMA
    DARUMA --- ---
    Delal jste nekdy nekdo konverzi z MOBI do doc nebo pdf? Da se to potom cist?
    ULRIK
    ULRIK --- ---
    KURE: +1 v otázce užitnosti pytlíku pro Kindle... upřímně, praktikoval jsem to první tři dny, než mi přišel klasickej obal, pytlík suplovalo pouzdro na netbook a musím říct, že mě to začalo iritovat ještě během těch tří dnů... Moc nějak nechápu, jak tohle někdo jako jedinnej ochranej prostředek, ale zase - proti gustu, ať někdo nemyslí, že mu cpu své, samozřejmě jedině správné, jak už to v těch případech bývá, názory do krku ;))
    ULRIK
    ULRIK --- ---
    Tedy, objevil jsem asi Ameriku, ale propojení a synchronizace Kindlu a Kindlu App na iPadu je prostě geniální. Už nemusím do postele tahat lampičku a když se mi vymlátí Kindl, můžu hned číst...ach, ty technologie...:)
    KURE
    KURE --- ---
    MELOUN: spatne si me pochopil. nechci se hadat ze custom softshell pytlik nema stat 200,-. ten pytlik muze bejt dost dobrej. autorum se omlouvam nechtel jsem aby to vyznelo utocne.

ja jsem hodnoti uzitnou hodnotu jjako kindle obal. vs cena.
    vzhledem k tomu ze pytlik plni pozadavky na obal asi tak jako krabice od doutniku na pouzdro na pistoli,
    ma (ok, pro me) cenu jen jako nouzovka pro pripad nahodneho transportu. a v tom pripade bych volil original krabici (uschovanou pro pripad reklamace) ktera je urcite bytelnejsi a setrnejsi. nebo jiny provizorni obal z toho co najdu doma (omotat rucnikem) ergo 100+ kc me prijde neadekvatni. muj puvodni prispevek vyznel blbe a jeste jednou se omlouvam.
    Kliknutím sem můžete změnit nastavení reklam