• úvod
  • témata
  • události
  • tržiště
  • diskuze
  • nástěnka
  • přihlásit
    registrace
    ztracené heslo?
    MELOUNKindle - konverze, správa elektronických knih, etc.
    ALLADJEX
    ALLADJEX --- ---
    DSMID:
    E2E4:
    Mám na kindlu firmware 3.3. Když bych chtěl zabránit updatu na 3.4, tak udělám jailbreak a pak se na ten configurační soubor dostanu jakým způsobem?
    E2E4
    E2E4 --- ---
    PETINY: Podivej se do zdejsiho fora elektronicke knihy, na nastence jsou odkazy na irc..
    DSMID
    DSMID --- ---
    E2E4: Záleží na tom, jestli stojíš o novinky, které přinesly updaty 3.1 a 3.3.
    Změny v 3.1, změny v 3.3.
    PETINY
    PETINY --- ---
    zdravím, chci se zpetat - neexistuje nějaká "světová" obdoba Xtrance? Ne torrent nebo něco podobnýho, prostě nějakej podobnej search&download engine.
    E2E4
    E2E4 --- ---
    Jinak problem coolreader vs kindle chess:

u druheho Kindle jsem zkousel ty sachy, jsou vyborne (a hraji dobre :), ale zrejme kvuli jinym verzim qt knihovny nejdou zaroven s coolreaderem - zkousel jsem vyeditovat ten skript co pousti coolreader, aby tam dal LD_LIBRARY_PATH apod na /mnt/lib/qtKinlde-cr nebo tak neco, ale nepomohlo.. Moc do hloubky jsem to nezkoumal, kazdopadne, resil jste to nekdo?
    E2E4
    E2E4 --- ---
    DSMID: Tak hlásím úspěšný downgrade na 3.0.2, jede to výrazně rychleji. (teda flashovani rootfs je prace na "pres noc"..)

Taky jsem vyeditoval ten /etc/updates.conf pres k3flasher + usbnet abych zabranil dalsim upgradum..

Jinak 3.0.2 je OK, je nejaky duvod tam davat cokoliv jineho?
    REK11
    REK11 --- ---
    87HIGHFLYER: to ma aktualne taky, ze to jde primo tam-opravdu se omlouvam, me to jen prekvapilo a google taky moc nevyresil.....zrejme jsem takovy jouda jen ja .-D
    87HIGHFLYER
    87HIGHFLYER --- ---
    REK11: zrovna e15, přesně návodu na jejich stránkách odebírám taky a bez problémů...
    ARXIE
    ARXIE --- ---
    REK11: posta
    ARXIE
    ARXIE --- ---
    REK11: zkus mi dat odkaz, kterej si zkousis poslat do kindlu, zkusim to taky...
    REK11
    REK11 --- ---
    ARXIE:zase linky :-(( to me sejri...nemuze to byt nekde v nastaveni toho kindlu?
    ARXIE
    ARXIE --- ---
    REK11: ten nepouzivam, takze neporadim, nicmene stale doporucuju klip.me ;)
    REK11
    REK11 --- ---
    ARXIE: pouzila jsem ten clanek tady na instapaper....
    ARXIE
    ARXIE --- ---
    REK11: upresni prosim toto "jsem si nastavovala stahovani clanku", jinak na stahovani (posilani z browseru do kindle via amazon mail) clanku doporucuji http://www.klip.me
    REK11
    REK11 --- ---
    87HIGHFLYER: tak nezafungovalo, mam kindle 4 a proste mi chodi odkazy na clanky :-(
    REK11
    REK11 --- ---
    87HIGHFLYER: děkuji :-) zkusím
    87HIGHFLYER
    87HIGHFLYER --- ---
    REK11: to záleží na konkrétní záležitosti - zkus třeba nastavit ať ti choděj lidovky nebo idnes - to ti natahne "celý" noviny. Je zkrátka možný, že distribuce těch článků je ve formě linků...
    CRS1138
    CRS1138 --- ---
    GALENIUS: no prozatim jsem rezignoval na to, ze budu mit nektere veci ve spanelstine, pokud mam server amazon.es a nastavenou uctovaci adresu na spanelskou residenci a pouzivam spanelskou kartu tak to funguje, ale je to opruz, ze musim louskat spanelsky.
    ad 4) Kouknu na tu kartu od shoereaders.com - zkusim neco vyfiltrovat tady v diskuzi.

btw. jj je to Fire 2nd generation
    FIELDMAN
    FIELDMAN --- ---
    VLASTIS: To mam. Jere jsem to na zaklade vsech navodu dostupnych kontroloval.
    Kliknutím sem můžete změnit nastavení reklam