Mám následující problém: Před nějakou dobou (cca 8 měsíců) jsem nějakým způsobem zlomil obrazovku na svém Kindlu verze 3.4.1. Objednal jsem tedy novou obrazovku z eBaye, Kindle rozebral, obrazovku nainstaloval, všechno fungovalo. Před zhruba 4 měsíci se začalo stávat, že Kindle najednou totálně zamrznul - nepomohl ani reset přidržením spínače, ale když jsem ho píchnul do nabíječky nebo počítače, fungovat zas začal (i když předtím ukazoval třeba polovinu baterie, takže vybitý by být neměl. Nevypozoroval jsem, že by se to stávalo u určité hladiny nabití ani po určitém počtu stran). Zatím dobré.
Včera zamrznul, několikrát se samovolně zresetoval a zamrznul znova. Teď už nereaguje na nic; když ho píchnu do počítače, nabíjecí světlo svítí žlutě (nechal jsem ho nabíjet přes noc a stejně svítí žlutě... nebo vůbec, jak kdy), počítač Kindle nevidí. Kryt jsem sundal, konektory zkontroloval, chybu nenašel. Chcípla baterie? Chcíplo úplně všechno? Mám čtečku definitivně odepsat, nebo je ještě nějaká šance? Mám ji sice už asi 5 let, ale stejně bych ji rád ještě oživil.
Díky za každou odpověď.