• úvod
  • témata
  • události
  • tržiště
  • diskuze
  • nástěnka
  • přihlásit
    registrace
    ztracené heslo?
    KROTITELArboristika - Kácení a prořezávání stromů
    Arboristika
    Kácení a prořez stromů, keřů a péče o zeleň.
    Těžba dřeva, kácení pomocí stromolezecké techniky. Rady, tipy, technika, vybavení, motorové a ruční pily, prostě vše týkající se prací se dřevem a lezení po stromech.

rozbalit záhlaví
    KROTITEL
    KROTITEL --- ---
    AKHIBARA: mělo by to být tak. zatim je vše v jednání, tak že nemůžu upřesnit co všechno se bude dělat. zatim to je taková výzva kdyby někdo nevěděl kde makat a měl zájem, tak aby dal vědět a já mu potom upřesnil další info. tak jsem to myslel zatím.

SNUPAK: z lana servat kůru, uklidit jí, něco pokácet. práce placená od m2. bez aktivistů :)) atd.. stay tunned.

je to státní zakázka tak že ještě musí projít výběr. řízení.
    psal jsem to proto abych příp. měl v záloze lidi kteří by šli do lesa. z 20 lidí mi stejně řekne půlka že nemá čas, klasika, tak že zatím asi takle.
    AKHIBARA
    AKHIBARA --- ---
    KROTITEL: kurovec?
    SNUPAK
    SNUPAK --- ---
    KROTITEL: stromolezci taky odkurovavaji stromy? o co jde?
    KROTITEL
    KROTITEL --- ---
    Zatím to ještě neni jisté, nic méně rozjíždí se mi asi sezonní práce a budu potřebovat stromolezce na odkůrovávání stromů. cca 6 - 10 lidí.

zatim to ještě neni hotový fakt ale jen nadhazuju kdo by se chtěl příp zůčastnit.

jak budu vědět něco dál hnedle to sem házim.
    AKHIBARA
    AKHIBARA --- ---
    SNUPAK: Myslis ten Rescue? Jj, pilku na sklo vymenis. No ale nakonec mi zrovna tenhle prijde uzce zamerenej se zbytecne moc funkcema co nevyuziju (pokud bych nebyl profi ridic jako ty a mel to jako "zalohu pro vsechny pripady"), takze asi u me vyhral ten Soldier. V podstate to co potrebuju.

PIETY23
    PIETY23 --- ---
    AKHIBARA: staci ho mit v kapse srat na karabiny - ja ho mam v kapse at se mi do nej nic nemota a at se o nic dalsiho nezahaknu :)

SNUPAK
    SNUPAK --- ---
    AKHIBARA: vypada to na to, ze minimalne tu pilku je mozny vymenit az se opotreby. to je dobry, vidim prvne...
    AKHIBARA
    AKHIBARA --- ---
    KROTITEL: Jo to znam. Bratranek dostal pokutu 100e za podobnej kapesni nuz. Nechapu.
    KROTITEL
    KROTITEL --- ---
    AKHIBARA: tak to si asi aj chleba uřízneš :))

btw nejezdi přes němčoury nebo ti ho na hranicích zabaví!! měří se tam délka čepele pomocí rozměru krabičky od cigár.. fakt úlet.. jednou jsem o tom četl report a jednou jsem se u toho dokonce nachomejtnul. pozor na to! :)
    AKHIBARA
    AKHIBARA --- ---
    KROTITEL: cepel ma 85mm
    AKHIBARA
    AKHIBARA --- ---
    KROTITEL: Mely by bejt akorat. Mam od nich jeden stejny velikosti na cestovani a do lesa. Naprosta spokojenost.

Mrkni na video pod tim rescue, tam je docela dobre videt velikost. Krome toho tam typek pomoci toho noze a ruznejch jeho funkci zdemoluje auto, docela mazec...:)

PIETY23: No abych rekl pravdu zda se mi ze sem zas jednou mel zachvat ze si poridim kudlu s dirou na karabli, ale asi to fakt nema cenu...
    KROTITEL
    KROTITEL --- ---
    AKHIBARA: neni to malý?? na fotce to vypadá velikostně jako rybička :)))
    PIETY23
    PIETY23 --- ---
    AKHIBARA: victorinox vypada o moc lip to ti reknu! kdyby jsi chtel pak vymenit za edelrid dej vedet ;) :D
    AKHIBARA
    AKHIBARA --- ---
    KROTITEL: Jo to je fakt, setrit na nespravnejch mistech se nevyplaci.
    Ale to spyderco je pro me cenove nadstandart.
    No nakonec nejspis se zas uchylim k osvedceny klasice ze svycarska.

RescueTool - Victorinoxcz.cz - švýcarské hodinky, nože, kufry a cestovní zavazadla
    http://victorinoxcz.cz/index.asp?menu=775&record=4435

nebo

Soldier Knife - Victorinoxcz.cz - švýcarské hodinky, nože, kufry a cestovní zavazadla
    http://victorinoxcz.cz/index.asp?menu=775&record=5002
    KROTITEL
    KROTITEL --- ---
    AKHIBARA: to asi ano ale když mám v práci nůž kterej stojí za........ tak mi tečou nervy :D
    co jsem ho kdysi měl, tak jsem ho nikdy nebrousil a byl pořád stejně ostrej pro mé používání, a to že jsem s nim xkrát otvíral třebas konzervy s jídlem atd.. fakt držák..
    AKHIBARA
    AKHIBARA --- ---
    KROTITEL: No v tom katalogu bych si vybral, to teda jo. Ale cenove jsou trochu jinde nez bych si predstavoval na obcasne pouziti pri praci.
    KROTITEL
    KROTITEL --- ---
    AKHIBARA: Za málo. co ty spyderca??
    AKHIBARA
    AKHIBARA --- ---
    KROTITEL: Vypadaj. Ale ten od elderitu mi prijde trochu vymaklejsi - pojistka a zvlneny ostri.

Kazdopadne dik za info.

PIETY23: dik za info
    KROTITEL
    KROTITEL --- ---
    AKHIBARA: asi jo. sry, vypadaj stejně..
    PIETY23
    PIETY23 --- ---
    AKHIBARA: ja ho nastesti ve strome pouzit nemusel ale celkove mi prijde v pohode ten od petzl je taky super
    AKHIBARA
    AKHIBARA --- ---
    SNUPAK: hmm, no na to se spolehat nechci, prijde mi to spis jako hracka...

KROTITEL: dik za odkaz, mrknu na to.
    No a nemas nahodou ten od Petzlu? o tom jsem uz slysel ze je dost k nicemu. Tenhle je od elderit.

PIETY23: takze muzes doporucit? Co ta plastova rukojet a pojistka, je to ok?
    Kliknutím sem můžete změnit nastavení reklam