THOMASMORTA: Ja som mal pocit, ze prave vsetci, alebo vacsina prave v autobuse ostala - to ako ich Maggie postupne "kontrolova" vyzeralo byt utrpne pre celu skupinu, teda som to pochopil tak, ze to boli ludia z vaznice.
Fakt tazko povedat, kedze sa danu situaciu ani jedna postava neunuvala okomentovat. Ja to proste beriem tak, ze trebalo zuzit skupinu a hento bolo riesenie, len to drobet nedomysleli..
Ano, existuju dovody preco by v urcitych smeroch nachadzali nove veci, len sa myslim sa dobre pochybovat o tom, ze by si vybrali nadhodile bludenie po krajine. To proste znamena, ze autobus nemal ciel a nemali dohodnute miesto na stretnutie. Co je hlupe - ale dajme tomu. Len zaroven, ti ludia boli na xy vypravach a urcite nasli aspon zopar miest, ktore boli ako-tak pouzitelne. Tie vypravy neukazovali, ale vieme ze sa konali.
Takze co spravi normalny clovek - bude bludit v neznamenj krajine, alebo si povie - hej na vyprave xy sme narazili na vcelku schopny flek, hadam tam bude bezpecne a mozno to napadne aj osobu X. :) (Ono technicky presne hento Daryl vlastne spravil.. )