• úvod
  • témata
  • události
  • tržiště
  • diskuze
  • nástěnka
  • přihlásit
    registrace
    ztracené heslo?
    CHUCKEBONOThe Walking Dead
    THOMASMORTA
    THOMASMORTA --- ---
    CYBERKOTLIK: Za normálních okolností by se většina zdejchla?
    Problém je, že většina obyvatel Alexandrie není schopná dlohhodobě přežít mimo zdi. Druhý problém je, že Negan vládne široko daleko - kamkoli se vydali, tam narazili na Negana, takže nikdo nemá představu, kam by vlastně měli jít.
    Maggie, Sasha a Rosita zůstávají kvůli plánování pomsty; uvidíme, jak zareaguje v blízké době Tara; Eugene zůstává prostě s lidmi, o kterých ví, že bez nich nepřežije, Rick je paralyzovaný, protože je mu jasné, že kdyby on utekl, Negan zmasakruje někoho z Alexandrie. Carl plánuje vlastní pomstu. Michone očividně také něco plánuje - podle minulé série se jí nechce opouštět domov, protože to z ní dělá monstrum. Aaron má představu, co je tam venku a chce prostě zůstat s Erikem.
    Co se týče dětí, tak se vzpurným šlechticům brali do zajetí děti, které byly následně vychovávány na dvoře loajálního šlechtice. Aby si Negan dělal ze Svatyně školkj, na to nemá kapacity - ale třeba brzy zajme Carla.
    CYBERKOTLIK
    CYBERKOTLIK --- ---
    Me to teda dost nebavi ta sedma serie - fear the walking dead uz mi prijde o uroven zajimavejsi.

    Po zcela iracionalnim finale je to desne ubreceny a roztahany. Negan se vykecava jak nekde na talk show a je nejak divne napsanej: na jednu stranu vladne pomoci teroru (coz je beznej zpusob vsech mafii gangu apod), na druhou stranu tam zkousi scenaristi nejaky smesny a uplne zbytecny manipulace s derrylem.
    Rick se sice snazi hrat novy a novy urovne zoufalstvi a stresu, ale zkratka se uz na ten jeho ksicht neda koukat, vsechny naboje si vyplacal uz pri smrti ty manzelky. No a hlavne pokracuje v serii zcel nelogickych rozhodnuti danych tim predchozim finale - i ten Carl ma vetsi schopnost logicky uvazovat nez on, jako "vudce skupiny" je zcea nepouzitelnej.
    Zaroven nechapu, jak chtej zduvodnit, ze tam vsichni zustali otrocit - za normalnich okolnosti by se vetsina lidi okamzite zdejchla hledat lepsi zivot nekde jinde, a zustalo by tam jen par troubu kvuli Derrylovi. Kdyby jim vzal aspon deti (Carla a tu jeho buchtu a vsechny dalsi), jak se to odjakziva delalo, tak by to trochu melo smysl, ale takhle....

    Libili se mi ty zasypany zombici - a naopak udesny bylo, jak ta buchta scoutuje neznamou osadu tim, ze vleze doprostredka mezi baraky - survival instinct nula, meli ji strelit do hlavy a jeste by to bylo vuci ni laskavy.
    Taky se mi libilo, ze nasli odvahu oddela alespon jednu hlavni postavu.
    MASLIX
    MASLIX --- ---
    THOMASMORTA: Jo přesně ten. Neni tam receno (pokud si spravne pamatuju), ze pochazi z te plaze, jeji mama ho klidne mohla mit driv. Navic Negan ma unikatni talent klast neprijemne otazky, a Tara neni dobry lhar.
    THOMASMORTA
    THOMASMORTA --- ---
    MASLIX: Ten náramek s mušlemi, které nejspíš získali po přestěhování k oceánu? No, kdyby je Negan poznal podle toho, tak o nich nejspíš ví celou dobu.
    MASLIX
    MASLIX --- ---
    ja myslim, ze ten naramek, co Tara dostala od jedné z tech amazonek, ji prozradi....Negan nebo nekdo jinej si ho urcite pamatuje, uz ted z toho mam nervy :-)
    ALI_GATOR
    ALI_GATOR --- ---
    NJORL: Přesně! Měli by si rozbít držky a pak na sebe vzájemně útočit přes média! :)
    THOMASMORTA
    THOMASMORTA --- ---
    ICELANDBOY: Bylo to napsané speciálně pro seriál, nejspíš to sehraje v druhé polovině seriálu... Ale bylo to opravdu slabé. Jediný okamžitý projev v ději je ten, že Tara má tajemství, které může výrazně zvrátit situaci... V této sérii zatím nejslabší díl, a to jsem se na zkoumání okolí docela tešil.
    GANDHI
    GANDHI --- ---
    neserou nekoho lidi, co nedokazou oddelit fikci a realitu?
    NJORL
    NJORL --- ---
    Me zas sere kdyz se dva herci, na jejichz nenavisti je postavena momentalne atmosfera serialu fotej tak jako dole.
    ICELANDBOY
    ICELANDBOY --- ---
    HACECKO: mozna, je to jedna z variant..ja mam jinak ty "kecaci" dily pomerne rad, ale tohle mi vylozene nesedlo...a trosku me zacina stvat, jak se ten pribeh vetvi porad dal a dal..Ezekiel, ted zas tyhle Amazonky...a treba o Carol ted zase 4 dily ani zminka :/
    HACECKO
    HACECKO --- ---
    ICELANDBOY: To mas blbej pocit. Amazonky maj zbrane a jeste budou hrat urco v pribehu roli. Podle me se vsechny Neganem vydirany skupiny spoji v boji proti nemu.
    ICELANDBOY
    ICELANDBOY --- ---
    6.díl...mno...mám pocit, že kdyby nebyl, tak se vůbec nic nestane..
    EVILMIND
    EVILMIND --- ---
    best friends :)

    PAULMUADDIB
    PAULMUADDIB --- ---
    ALI_GATOR
    ALI_GATOR --- ---
    WANAH: Já už to hlavně nehraju :)
    WANAH
    WANAH --- ---
    ALI_GATOR: to hraješ na PC? :)
    ALI_GATOR
    ALI_GATOR --- ---
    ALI_GATOR: Ta gamesa je nehorázný shit...pryč s tím z disku!
    SPLIFFBOY
    SPLIFFBOY --- ---
    pětka byla plná patos a kýče, slzičky, pusinky... ale traktor vs auto a pěstí Gregorymu pobavily.
    SHEDLO
    SHEDLO --- ---
    mně se hrozně líbila scéna na začátku 4. dílu, jak jim Neganův stín tloukl na bránu "little pig, little pig" vytvořili tak geniálně hustou atmosféru..
    a v 5. byla pěkná hudba, akorát z Kárlovýho románku mi nebylo dobře
    ALI_GATOR
    ALI_GATOR --- ---
    WANAH: 5-10 mega instalací...respekt!
    Kliknutím sem můžete změnit nastavení reklam