• úvod
  • témata
  • události
  • tržiště
  • diskuze
  • nástěnka
  • přihlásit
    registrace
    ztracené heslo?
    CHUCKEBONOThe Walking Dead
    rozbalit záhlaví
    THOMASMORTA
    THOMASMORTA --- ---
    CYBERKOTLIK: pokud se budou alespoň v náznacích držet komiksové předlohy, tak Tě asi velmi překvapí, jako s Neganem dopadne:-) A po spasitelých přijede úplně jiný druh nepřítele, byť těžko říct, co s ním udělají v seriálu a jestli se tam už jeho větev neobjevila.

    Co se týče spánkové deprivace, tak měsíce až roky není v lidských silách přežít. Už po dvou týdnech můžeš mít vážné problémy, paranoiu, halucinace atp. Ale to se bavíme o situaci, kdy toho člověka opravdu nenecháš spát a když usne, tak ho začneš budit... Na druhou stranu, takový člověk je Ti jako pracovní síla po dvou dnech totálně na nic. A pokud dělá něco, kde si může ublížit, tak se mu to nejspíš povede.
    CYBERKOTLIK
    CYBERKOTLIK --- ---
    me to prijde nuda nuda sed sed - vsichni vime od prvniho dilu, ze ho musej ve finale zabit a ceka s ejen na to jak a kdy to udelaj. celejch techhle osm dilu je jen vypln (a nejak se snazej konstruovat, proc ho nesli sejmout uz rovnou v druhym dilu:)

    Akorats ezacinam obavat, ze v dalsi serii je budou chtit scenaristi dostat jeste do delako bezvychodnejsi a vyhrocenejsi situace nez ted a uz to bude uplne mimo


    THOMASMORTA: no tak myslim ze to s Derrylem dopadlo, jak to dopadnout muselo a ukazalo se jasne co sem psal - ze nejaka spankova deprivace apod k nicemu nevede. Na to by musel mit daleko vic casu (nekolik mesicu az let) a venovat se ciste jen jemu, aby si ho podrobil
    THOMASMORTA
    THOMASMORTA --- ---
    ALI_GATOR: A to pole se zombíkem bylo už někdy dávo, tipuji čtvrtou sérii, takže příběhově určitě ne, ale za použité exteriéry neručím.
    THOMASMORTA
    THOMASMORTA --- ---
    ALI_GATOR: psí žrádlo je náhodou mnohem kvalitnější než většina levných konzerv - problém je v tom, že dlouhodobě lidem nedělá dobře strava s vyváženými vitamíny a minerály pro psy, zvláště pokud podporuje hustou a lesklous srst.
    ALI_GATOR
    ALI_GATOR --- ---
    SHEDLO: Je umaštěnej, protože byl pár dní ve výcvikovém apartmánu, kde jedl šitburgery, jinak by mu už snad ty vlasy naondulovali :)

    BTW: tak mně napadlo: není to pole, kde se Amazonka (m)učila stílet z odstřelovačky, stejné, jako ve znělce na začátku s zombíkem v obleku??
    SHEDLO
    SHEDLO --- ---
    PAULMUADDIB: nevim, cim to je, ale zacal me stvat az ted najednou, ta jeho divna drsnacka motorika, vlasy v ocich.. ale zas je aspon jako jedinej poradne mastnej a usmudlanej, jak si tu na to nekdo stezuje :)

    jinak k ty tloustce, existuje plno metabolickej poruch a i kdyz se ty lidi nebudou prezirat a budou jist mene, muzou byt furt tlustosi.. a zas takovy nedostatek dosud nemeli, zvlast ty dva posledni, kteri to odnesli (ten jeden jeste s nedojedenym soustem v ustech)
    ALI_GATOR
    ALI_GATOR --- ---
    Na závěru sezóny mně hlavně štve styl kterým je to natočený. Někdo už zmiňoval přebytek špekounů, já k tomu dodám přebytek vypraného oblečení, aut (a paliva do nich), zbraní a pochybuji, že stroj na manipulaci se dřevem by v postapo přežil takhle dlouho... Už je z toho klasická užvaněná a ubrečená telenovela, taková o chlup drsnější Gilmorova děvčata. Ať mi nikdo neříká, že nemají rozpočet na lepší kostýmy a rekvizity při té sledovanosti. Navíc ty lokace jsou už dost okoukané, když tam stále jezdí stejnou cestou tam a zpátky..

    Jinak příběh uvěřitelný, vnitřní boj zda se podrobit či zaútočit celkem taky, stále uniká motivace některých postav chránit Negátora.
    JOUSEPHINA
    JOUSEPHINA --- ---
    :)
    PAULMUADDIB
    PAULMUADDIB --- ---
    SHEDLO: Mě štve strašně. A divím se, že mu Maggie při setkání jednu neflákla.
    SHEDLO
    SHEDLO --- ---
    to byl fakt trochu dil o nicem, Negan je furt hustej a celkem zabavnej, ale zaslzenej Rick me vylozene irituje a ten dojak na konci.. a je i nekdo koho irituje Daryl nebo jsem sama?
    ICELANDBOY
    ICELANDBOY --- ---
    SPLIFFBOY: no ale tak Michonne mu to vtloukla do hlavy :)))
    SPLIFFBOY
    SPLIFFBOY --- ---
    *znovunabytym :D
    SPLIFFBOY
    SPLIFFBOY --- ---
    no ten zaver s tou hudbou a dojemnejma setkanima, to cely prostoupeny tim znovu nabitym odhodlanim bojovat... Peklo! vic pateticky midseason final nebylo jeste.
    ICELANDBOY
    ICELANDBOY --- ---
    THOMASMORTA: můžu se pod to podepsat?! červená knihovna hadr - Michonne uvidí Neganovo hnízdo a sezná, že sami na něj nemají, vrátí se za Rickem a z uplakánka je zpátky velkej mordýř...no a finální scénu z Hilltopu snad ani nemá cenu komentovat....tahle půlka byla fakt divná, doufám, že druhá polovina bude zase pořádnej nářez...
    Daryl byl super a ještě jsem teda zvědavej na tu postavu, ze který byly vidět jen boty! a doufám, že i Carol se vzpamatuje a nebude z ní tetka zavřená v boudě někde mimo všechny
    THOMASMORTA
    THOMASMORTA --- ---
    ICELANDBOY: Pro mě nejslabší mid-season finále od doby, co tomu šéfuje Grimple. Ubrečený Rick mě nebaví, Neganova brutalita je tak častá, že už mě nudí, zvlášť když všichni kolem jenom stojí a bulí. Jediný zajímavý okamžik byl Daryl s železnou tyčí, jinak to na mě působilo spíš jako upoutávka na další díl, respektive na druhou půlku.
    ICELANDBOY
    ICELANDBOY --- ---
    Tak co říkáte na mid-season finále?!
    FUNNATEKK
    FUNNATEKK --- ---

    JAMILLOS: Lidi sou ovce. podívej se na sekty v usa. Jak to vypadalo a porád někde vypadá. A nejen tam. Lidi chtěj někam patřit a vypláchnout jim hlavy taky není nic náročnýho. NEgan to alespoň bere jako prdel a naferovku prostě pošlapeš nebo die. V celím seriálu je to první charizmatickej záporák. A na jednus tranu se mi líbí jak si z všech a všeho dělá prdel. Už jehn tím je navíši proti ostatním co má v bandě. A další věc je že ty co maj rozum maj spíš strach že když ho sejmou tak se strhne bytka o vedení. A vodserou to všichni.
    To cestováni jen věc druhá. Ale zase si myslím že když v tak malí oblasti jako se pohybujou byly 2 echt magor gangy. Viz starosta Negan. No a teď ten fajn holčí spolek. Tak to bude asi všude. A nebude eazy najít místo který yb jsi si mohl spravovat. Proto bych se přesunul až na sever. na hranici s canadou. Páč tam máš země nikoho. v lese málo zombies. A klima tak akorád aby jsi vypěstoval co potřebuješ. U moře dost ryb všude potoky s čistou vodou. V jistým aspektu se mi dost v tomhle líbí Zombie nation. Je víc variabilní. Jen kdyb se do něj nacpaldo víc peňěz tak by to byl mohem úspěšnější serial. KDe soiu třeba v Walking dead kolambující jaderný elektrárny? zmutovaný zombie? Nebo třewba nějaká státní organizace která se snaží udržet alespoň něco málo? V tomhle mě zajímá do st Fear páč tam je náznak nějaký polovojensý jednotky v posledním díle. Ale beztak z toho v tom mexiku vyleze zas nějakej kartel :D
    LITTLEBOY007CZ
    LITTLEBOY007CZ --- ---
    EVILMIND
    EVILMIND --- ---
    SHEDLO: zdrhnout mi prijde jako snadna volba docela, jelikoz stejne jezdej lootit docela daleko, snadno proste muzou pokracovat stejnym smerem. Maji kurna cely USA, jak velkou oblast asi tak muze Negan efektivne ovladat? Podle vseho to neni vic jak par desitek kilometru.
    JAMILLOS
    JAMILLOS --- ---
    Že to ty lidi Neganovi pořád baštěj. Zrovna ten jeho pobočník by měl sto důvodů vrazit mu kudlu do zad. Šeptanda? Vzpoura? Převrat? Tohle mu nemůže procházet do nekonečna. Už mě to sere.
    KOZINA
    KOZINA --- ---
    Tak nejenom že maj oba uplně idiotský účesy, tak se z nich ještě stali hrozný uplakánci.
    Fakt mě serou :D
    Kliknutím sem můžete změnit nastavení reklam