FUNIAK: Nemůžeš srovnávat s Čínou, musíš srovnávat jen s jinou kvalitní baterkou.
Optimální svítivej výkon pro běžné použití? Po mých zkušenostech minimálně 50 lm s tím, že i těch 230 se hodí. A mám Tiablo (JIKE házel odkaz o kousek níže).
Dělám geocaching a byl jsem s Tiablem v lese. Se mnou byli další, kteří měli nějaké čelovky na LED diody (asi čína). Sotva si viděli pod nohy, já s Tiablem na slabší výkon osvítil 50 metrů okolo.
Ale v pořádku. Chceš si tuto pořídit, pořiď. Všichni jsme ti psali, že je, z našeho úhlu pohledu, pro běžné používání nevhodná. Ale pokud tobě příjde, že je dobrá, fajn. Jsou to tvoje peníze a ty musíš dělat konečnou volbu.
le doufej, že se nesetkáš nikdy s nikým, kdo bude mít kvalitní baterku a když on bude svítit na slabší výkon, tak ty můžeš zhasnout.
Díval jsem se teď na pár videíček na youtube, které řešili e+lite. Všude to zmiňovali jako backup baterku. Když ti kiksne hlavní, tato je dobrá. Tomu nasvědčuje i použité baterky, které co nejvíce zmenšují velikost čelovky. V jednom dokonce bylo vidět jak svítí... no, doma bych se s tím možná nezabil.
Z mého úhlu pohledu má tato baterka pro praktické použití jedinou dobrou věc - pěkný způsob přepínání módů.