CAMELLA: Já Ti nevím, myslíš si, že je rozdíl, když jíš míň zeleniny a když jí jíš víc? Že by se to na těle mohlo nějak projevit? :-)
A co Ti přijde záhadného na tom, že se extrakt zbaví vody? Sušení přece není záležitost sci-fi...
Hehe, podle mě nemá smysl se hádat vůbec a ani to tak neberu.
Ale jo, když o tom tak přemýšlím, tak asi jsem distributorka. Úplně stejně, jako každý jiný lélař, který svým pacientům s nejlepším vědomím a svědomím doporučuje věci, které by jim měly pomoci s nemocemi.
Prostě jsem si dala dohromady své odborné znalosti a zkušenosti, nastudovala si leccos o zelených potravinách, pročetla odborné studie, setkala se s dalšími lékaři, kteří s ječmenem a chlorellou pracují. Vyzkoušela to na sobě a dala si práci s tím potkat dost pacientů, kteří to už užívají, abych věděla, jak jim to zabírá a na co. A výsledek? Neváhám to svým pacientům a komukoli dalšímu doporučit a dobře vím proč. Je to při veškeré mé snaze o kritické myšlení subjektivní a relativní jako celá medicína, nicméně netuším, jaký jiný přístup bych měla, ve snaze lidem prospět, volit.
Mysli si o tom co je libo, moje cesta nepochybně není jediná správná a zaplať Pánbůh za to. GreenWays fandím, protože podle mně známých dat jsou jejich produkty opravdu nejkvalitnější, firma a hlavně lidi v ní jsou mi sympatičtí a líbí se mi to. Líbí se mi čím se zabývají, že jsou schopni ukázat lidem jak k sobě najít cestu, vzít zodpovědnost za své zdraví a jak si opravdu pomoci.
Tak :-)