• úvod
  • témata
  • události
  • tržiště
  • diskuze
  • nástěnka
  • přihlásit
    registrace
    ztracené heslo?
    NEVERMINDMlady jecmen
    CMLKA
    CMLKA --- ---
    btw babicka hlasi, ze ji vyborne pomaha na zacpu, se kterou ma prej celozivotni problem...
    CMLKA
    CMLKA --- ---
    jo, tak jsem vcera zakoupila baleni od Lifefoodu a dneska rano vypila prvni sklenici - dala jsem jen jednu lzicku, takze to bylo prekvapive dost vodovy, jinak chut jsem cekala hnusnejsi, trochu mi to pripomina drcenej zelenej caj...

takze jsem zvedava, jestli pocitim nejaky efekt, chci si ted dat jarni ocistu tela - teda ne nijak brutalni, na to nemam, snazim se uz nejakou dobu nejist sladky, teda predevsim susenky a dortiky, jinak sladky jogurty, atd. jim stale, zacala jsem vic cvicit a prestala jsem pit alkohol (zatim 14 dni), nicmene co se tyce hubnuti, tak zatim bez efektu, tak jsem zvedava, jestli to podpori nejak ten jecmen, budu informovat :)
    NEVERMIND
    NEVERMIND --- ---
    ja nevim, jestli je to mozny, ale mne prijde, ze mi dela jecmen/chlorella dobre hlavne psychicky ..
    vim, ze to uvadi do ucinku, ale tam uvadi skoro vsechno :D nicmene od doby, co to piju se citim daleko lip ..
    CMLKA
    CMLKA --- ---
    tak ho asi poridim v ramci jarni detoxikace organizmu :)
    SHMAIDA
    SHMAIDA --- ---
    mne naopak chlorella na prujem vyborne pomaha... a mam to vyzkouseny i na psovi :]]]
    EUCHENIE
    EUCHENIE --- ---
    já jsem zatím ok, tak snad už to nepřijde
    KACENKA22
    KACENKA22 --- ---
    EUCHENIE: Já měla srajdu. Tak 3 dny byly krušný, jsem měla pocit, že mi prasknou střeva:)
    EUCHENIE
    EUCHENIE --- ---
    ..kde se mi fakt nehodi nekam behat.)
    EUCHENIE
    EUCHENIE --- ---
    FEFERONIE: prace .)
    FEFERONIE
    FEFERONIE --- ---
    EUCHENIE: rande?:)
    EUCHENIE
    EUCHENIE --- ---
    FEFERONIE: doufám, že esi, tak zejtra přes den, ne za 24 hodin cca, tj. zítra večer.)
    FEFERONIE
    FEFERONIE --- ---
    EUCHENIE: já baštim spirulínu, když už, ale stát se to určitě může
    EUCHENIE
    EUCHENIE --- ---
    ha, tak mam poprvé ječmen i chlorelu! zatím jsem snědla asi 10 pilulí chlorely.. měl jste po tom někdo sračku na začátku?
    NEVERMIND
    NEVERMIND --- ---
    kdybyste nekdo chtel, mam navic jednu krabici jecmenu od GW (1100kc, praha)
    MANIFEE
    MANIFEE --- ---
    KACENKA22: mozna zalezi na znacce... ten co mam ja, micham normalne s vodou a je fakt dobrej sam od sebe.
    KACENKA22
    KACENKA22 --- ---
    když jsem ječmen pila poprvé, myslela jsem, že vrhnu šavli. Ale teď si ho dávám s jablečným džusem a už mi taky začal i chutnat: )
    EUCHENIE
    EUCHENIE --- ---
    já se na něj teprvá chystám a myslím, že když s klidem vypiju zelenej jíl, tak ječmen bude pohádka růžovým sadem.)
    MANIFEE
    MANIFEE --- ---
    CMLKA: me mladej jecmen treba chutna
    AZUZ
    AZUZ --- ---
    Takže já asi po měsíci a půl s ječmenem (jednou denně - ráno na lačno) potvrzuji, že poslední dobou na sobě pozoruji nenápadnou změnu stravovacích návyků. Najednou mám hroznou potřebu dělat si saláty a poprvé v životě netrpím návaly žravosti. Sama jsem tomu moc nerozuměla, ale když to tady čtu, tak konečně chápu možnou příčinu....
    Navíc se cítím skvěle a mám energie na rozdávání.
    NEVERMIND
    NEVERMIND --- ---
    CMLKA: a nemuzes to od nekoho ochutnat? treba od ty babicky
    Kliknutím sem můžete změnit nastavení reklam