• úvod
  • témata
  • události
  • tržiště
  • diskuze
  • nástěnka
  • přihlásit
    registrace
    ztracené heslo?
    NEVERMINDMlady jecmen
    mlady jecmen, chlorella. zkusenosti atd.

Co hlavního Vám přináší mladý ječmen?
    nápoj z ječmene čistí a sytí zároveň, brání překyselení organizmu a pálení žáhy, zlepšuje krevní obraz, ale i pleť a trávení, prospívá diabetikům, posiluje imunitu
    pomáhá odstraňovat únavu, migrény, poruchy spánku a zlepšuje náladu - mladý ječmen obsahuje serotonin (hormon štěstí) - více o serotoninu čtěte zde
    vysoký obsah betakarotenu, vitamínu C, E a vitamínů řady B: B1, B2, B3, B6, biotinu, kyseliny listové a kyseliny pantotenové
    obsahuje ve srovnání s pšenicí 25x více draslíku, 37x více vápníku, více než dvojnásobek hořčíku, 5x více železa
    je 2x účinnější než špenát, nejucelenější zásadotvorná strava
    mladý ječmen obsahuje vitamíny, které aktivují enzymy pomáhající při prevenci nemocí a patologických stavů
    mladý ječmen je zásadotvorný - odstraňuje překyselení organizmu způsobené nevhodnou stravou
    rozbalit záhlaví
    FEFERONIE
    FEFERONIE --- ---
    PETEKKA: kolik tý chlorelly denně slupneš? třeba jsi byla naprosto zdravá a není co lepšit:)
    PETEKKA
    PETEKKA --- ---
    Tak já užívám denně chlorellu a mladý ječmen už tří měsíce a zatím jsem na sobě vůbec nic nezpozorovala. Jak je to možné?
    TYNA_DOLITA
    TYNA_DOLITA --- ---
    Tak jsem zacala pít ječmen..asi tak pred ctyrmi dny. řikám si ze takhle rychle to nemuze mít zadny ucinek, ale pripada mi ze se citím líp, jsem mín unavena, a mám porad lepsi náladu.
    obvykle kdyz prijdu v jedenact vecer z prace, tak padnu do postele a jsem vyřízená. vcera jsem prisla, behem peti minut zkrotila silenej bordel v kuchyni a jeste premejslela co bych delala dál, unavená jsem teda rozhodne nebyla.
    dávám si ted tri lzicky denně, jsem zvedava jak to pujde dál..mám trochu problémy s kuží a jsem takovej lehcí astmatik, takze uvidíme co to se mnou udělá,čekám asi ze zezacatku se mi ten ekzem spis zhorsí, ale zatim mám z toho takovej vseobecně prijemnej pocit, mozná placebo efekt:)
    FEFERONIE
    FEFERONIE --- ---
    SARAJ: já spirulínu tenhle rok prvně vysadila (po třech letech). brala jsem jí na detox. funguje to, ale pleti a vlasům to zprvu dost ubere na kráse. měsíc bývám osypaná a mastí se mi vlasy uplně příšerně (mytí jednou denně nestačí). beru 6 tablet ráno. tak mi to vyhovuje. zlepšil se mi krevní obraz a zažívání o milion procent:) takže doporučuju, ale chce to nervy:) mám zkušenost s touhle:
    BAOBA.sk - produkty
    http://www.baoba.sk/produkty/zelene-potraviny/spirulina.html

kupovala jsem u vítka a v maranatha na budějárně
    SARAJ
    SARAJ --- ---
    CMLKA: spirulina a psenice:)
    CMLKA
    CMLKA --- ---
    SARAJ: jecmen spirulina? to tu nekdo chvalil...
    SARAJ
    SARAJ --- ---
    jinak mne prave zaujal ten pripravek na zelenepotraviny - jecmen v kombinaci se zelenym cajem
    SARAJ
    SARAJ --- ---
    CMLKA: co myslis o kombo tech dvou?
    CMLKA
    CMLKA --- ---
    SARAJ: no koukam, ze ma hodne becka...me dochazi jecmen a nejak nemam ted uplne penize na novy baleni, tak mozna zkusim spirulinu, nebo mladou psenici :)
    SARAJ
    SARAJ --- ---
    CMLKA: prave vlasy, plet - moc ji to pomohlo, brala to vlastne celkove misto tehotenskych vitaminu,resp, na to najela hned po priletu na NZ - cca 4.mesic tehotenstvi, absolvovala prohlidky a lekar ji rekl, vy nic extra brat nemusite:) takze asi tak..
    CMLKA
    CMLKA --- ---
    SARAJ: doporucovala? fakt a na co konkretne? mozna ji koupim...
    u me v biokramku maj tuhle http://www.iswari.cz/www-iswari-cz/eshop/3-1-Vsechny-produkty
    SARAJ
    SARAJ --- ---
    Objednávka | Zelené potraviny
    http://www.zelenepotraviny.com/catalog/4/objednvka

nebo i tento - v kombinaci se zelenym cajem
    SARAJ
    SARAJ --- ---
    CMLKA: ha, to mne nenapadlo,mne ji doporucovala kamaradka - brala ji behem tehotenstvi , zije na NZ a mame podobne problemy s pleti, kuzi a tak.. tkaze jsem se snazila sehnat i tady:)dik za tip
    SARAJ
    SARAJ --- ---
    chci se zeptat, mate nekdo zkusenost s timto?
    Špalda s.r.o. - Vaše Špalda, Vaše zdraví! | Úvod → Mladý ječmen 80g bstep
    http://www.bio.spalda.cz/mlady-jecmen-80g-bstep

rada bych zkusila - jako novacek
    CMLKA
    CMLKA --- ---
    SARAJ: sem ji nekoupila nakonec :) ale spis bych zkousela bio kramky a tak nez lekarny, videla jsem ji u Dzoudyho a na Korunni v bio obchudku ji maj taky
    SARAJ
    SARAJ --- ---
    CMLKA: muzu se zeptat kde spirulinu kupujes, ja obesla uz asi 10 lekaren a nic:(
    BRUSINKA
    BRUSINKA --- ---
    /kdyby někoho zajímalo, tak lifefood ječmen je v prodeji v greenwave
    CMLKA
    CMLKA --- ---
    uvidime....zatim koukam, ze je to 5 tejdnu
    NEVERMIND
    NEVERMIND --- ---
    dva mesice mi prijdou na uzivani dost malo no, rozhodne bych aspon jeste jedno zkusila, to mas do leta akorat.
    NEVERMIND
    NEVERMIND --- ---
    CMLKA: no, na tohle je prave dobry, kdyz si clovek koupi jecmen od GW, ze se s nekym muze poradit .. ;)

ja jsem byla informovana, ze se davka akorat upravuje, ale muze se to pit porad.
    CMLKA
    CMLKA --- ---
    NEVERMIND: myslis jo? ja si zas rikala, ze dam ted to jedno baleni, ktery mi btw vydrzi tak na 2 mesice, jelikoz sem davala ze zacatku dve lzicky rano, pak v lete nic a pak bych dala zase na podzim...nekde jsem taky cetla, ze by se mely delat prestavky a nepit to kontinualne...
    Kliknutím sem můžete změnit nastavení reklam