• úvod
  • témata
  • události
  • tržiště
  • diskuze
  • nástěnka
  • přihlásit
    registrace
    ztracené heslo?
    NEVERMINDMlady jecmen
    FEFERONIE
    FEFERONIE --- ---
    PETEKKA: kolik tý chlorelly denně slupneš? třeba jsi byla naprosto zdravá a není co lepšit:)
    PETEKKA
    PETEKKA --- ---
    Tak já užívám denně chlorellu a mladý ječmen už tří měsíce a zatím jsem na sobě vůbec nic nezpozorovala. Jak je to možné?
    TYNA_DOLITA
    TYNA_DOLITA --- ---
    Tak jsem zacala pít ječmen..asi tak pred ctyrmi dny. řikám si ze takhle rychle to nemuze mít zadny ucinek, ale pripada mi ze se citím líp, jsem mín unavena, a mám porad lepsi náladu.
    obvykle kdyz prijdu v jedenact vecer z prace, tak padnu do postele a jsem vyřízená. vcera jsem prisla, behem peti minut zkrotila silenej bordel v kuchyni a jeste premejslela co bych delala dál, unavená jsem teda rozhodne nebyla.
    dávám si ted tri lzicky denně, jsem zvedava jak to pujde dál..mám trochu problémy s kuží a jsem takovej lehcí astmatik, takze uvidíme co to se mnou udělá,čekám asi ze zezacatku se mi ten ekzem spis zhorsí, ale zatim mám z toho takovej vseobecně prijemnej pocit, mozná placebo efekt:)
    FEFERONIE
    FEFERONIE --- ---
    SARAJ: já spirulínu tenhle rok prvně vysadila (po třech letech). brala jsem jí na detox. funguje to, ale pleti a vlasům to zprvu dost ubere na kráse. měsíc bývám osypaná a mastí se mi vlasy uplně příšerně (mytí jednou denně nestačí). beru 6 tablet ráno. tak mi to vyhovuje. zlepšil se mi krevní obraz a zažívání o milion procent:) takže doporučuju, ale chce to nervy:) mám zkušenost s touhle:
    BAOBA.sk - produkty
    http://www.baoba.sk/produkty/zelene-potraviny/spirulina.html

kupovala jsem u vítka a v maranatha na budějárně
    SARAJ
    SARAJ --- ---
    CMLKA: spirulina a psenice:)
    CMLKA
    CMLKA --- ---
    SARAJ: jecmen spirulina? to tu nekdo chvalil...
    SARAJ
    SARAJ --- ---
    jinak mne prave zaujal ten pripravek na zelenepotraviny - jecmen v kombinaci se zelenym cajem
    SARAJ
    SARAJ --- ---
    CMLKA: co myslis o kombo tech dvou?
    CMLKA
    CMLKA --- ---
    SARAJ: no koukam, ze ma hodne becka...me dochazi jecmen a nejak nemam ted uplne penize na novy baleni, tak mozna zkusim spirulinu, nebo mladou psenici :)
    SARAJ
    SARAJ --- ---
    CMLKA: prave vlasy, plet - moc ji to pomohlo, brala to vlastne celkove misto tehotenskych vitaminu,resp, na to najela hned po priletu na NZ - cca 4.mesic tehotenstvi, absolvovala prohlidky a lekar ji rekl, vy nic extra brat nemusite:) takze asi tak..
    CMLKA
    CMLKA --- ---
    SARAJ: doporucovala? fakt a na co konkretne? mozna ji koupim...
    u me v biokramku maj tuhle http://www.iswari.cz/www-iswari-cz/eshop/3-1-Vsechny-produkty
    SARAJ
    SARAJ --- ---
    Objednávka | Zelené potraviny
    http://www.zelenepotraviny.com/catalog/4/objednvka

nebo i tento - v kombinaci se zelenym cajem
    SARAJ
    SARAJ --- ---
    CMLKA: ha, to mne nenapadlo,mne ji doporucovala kamaradka - brala ji behem tehotenstvi , zije na NZ a mame podobne problemy s pleti, kuzi a tak.. tkaze jsem se snazila sehnat i tady:)dik za tip
    SARAJ
    SARAJ --- ---
    chci se zeptat, mate nekdo zkusenost s timto?
    Špalda s.r.o. - Vaše Špalda, Vaše zdraví! | Úvod → Mladý ječmen 80g bstep
    http://www.bio.spalda.cz/mlady-jecmen-80g-bstep

rada bych zkusila - jako novacek
    CMLKA
    CMLKA --- ---
    SARAJ: sem ji nekoupila nakonec :) ale spis bych zkousela bio kramky a tak nez lekarny, videla jsem ji u Dzoudyho a na Korunni v bio obchudku ji maj taky
    SARAJ
    SARAJ --- ---
    CMLKA: muzu se zeptat kde spirulinu kupujes, ja obesla uz asi 10 lekaren a nic:(
    BRUSINKA
    BRUSINKA --- ---
    /kdyby někoho zajímalo, tak lifefood ječmen je v prodeji v greenwave
    CMLKA
    CMLKA --- ---
    uvidime....zatim koukam, ze je to 5 tejdnu
    NEVERMIND
    NEVERMIND --- ---
    dva mesice mi prijdou na uzivani dost malo no, rozhodne bych aspon jeste jedno zkusila, to mas do leta akorat.
    NEVERMIND
    NEVERMIND --- ---
    CMLKA: no, na tohle je prave dobry, kdyz si clovek koupi jecmen od GW, ze se s nekym muze poradit .. ;)

ja jsem byla informovana, ze se davka akorat upravuje, ale muze se to pit porad.
    Kliknutím sem můžete změnit nastavení reklam