ZUZIPA: Jen doplnění - knížka od Petera Reinharta je boží - je tam řeč o přírodním kvásku, o technice jak zacházet s těstem, jak nechat kynout, jak péct. U receptů je tam za každym krokem co se děje s těstem - teď je hrubší a lepivé, teď by mělo být hladké a pružné... Prostě výborná knížka, když chcete doma péct chleba a ne slanou buchtu... První chleba mam za sebou a i když má spoustu chyb, tak je to ten nejlepší co jsem kdy upekla - křupavý, lehký, správná chuť i konzistence. Akorát tam samozřejmě není český chleba (spíš francouzské, americké, britské, německé/rakouské), ale určitě časem doladím nějaký recept aby se mu to podobalo...
+ Jsem pořídila MOMOFUKU od Davida Changa
a to je taky paráda - asijské jídlo jinak než jak ho známe v ČR - žádný směsi alá kung-pao, ale:
Na obě kuchařky mě přivedl web pana cuketky a asi si jich pořídim víc;)