• úvod
  • témata
  • události
  • tržiště
  • diskuze
  • nástěnka
  • přihlásit
    registrace
    ztracené heslo?
    SCHWEPZOccupy Wall Street
    FESTER
    FESTER --- ---
    XCHAOS: stale omyl... chteji vymozenosti ale tak ze je budou mit zadarmo... priklad.. mam duchodove zabezpeceni... nemyslim tim social security ale 401(k) ktery si platim sam a moje company match asi 15% , mam zdravotni pojisteni za ktere platim z vejplaty mesicne asi $250 a company doplaci zbytek zhruba 50%

    OWS by to chtelo zadarmo... na Obamacare shury seru pac me bude stat vice...
    FEMUR
    FEMUR --- ---
    FESTER: asi je to idiot.
    FEMUR
    FEMUR --- ---
    XCHAOS: no tak nevim co do toho tahas me kdyz se mi dva bavime o necme uplne jinem. to ze nejsi schopen argumentovat prokazujes skvele globalnim RO a ted jeste timhle:-) wll done.

    trochu si nas pletes? mas problem s pismenkama? no ty to povazujes za trollovani, 3 ostatni to vnimaji jako reakce na tve posty.:)

    FESTER
    FESTER --- ---
    FEMUR: ja se s nim o st Pepper vubec nikdy nebavil....
    XCHAOS
    XCHAOS --- ---
    FEMUR: ano, přišel s tím tuším FESTER, že to byla soukromá ochranka. Nebyla, univerzitní policie má rozhodně větší kompetence, než nějaká bezpečnostní agentura - wiki to přirovnává ke kompetenci státní policie, univerzity mají určitý zvláštní status.

    Ano, trochu si vás pletu, přestože máte tři svébytně odlišné styly trollování, z čehož jediný id NAGASAWA není sprostý :-)
    XCHAOS
    XCHAOS --- ---
    FESTER: každopádně většinové ideály OWS můžeš stěží oznažit za komunistické: ano, tyto proudy OWS podpořily - hlavní názorový proud ale především protestoval proti přenášení nákladů finanční krize na de-facto střední třídu.
    FEMUR
    FEMUR --- ---
    XCHAOS: prosimte, asi beres fakt drogy nebo ja nevim, sgt pepper jsem s tebou vubec neresil, pletes si asi fester a femur nebo ja nevim, nic jsi Me nedohledal ani neposlal natoz v REPLY.ani v poste.
    a zase ty kretene nejsem fester a se stalinismem jsme se tu vubec neohanel ani s obetma komunismu. jak se mam kurva vubec bavit s clovekem kterej ani neumi cist a bleje svoje reakce na nekoho se kterym dane tema vubec neresil what the fuck?
    FESTER
    FESTER --- ---
    XCHAOS: lunatici s komunistickejma idealama...
    XCHAOS
    XCHAOS --- ---
    FESTER: ne: prostě tvrdím, že at už jsou OWS cokoliv, tak to nejsou stalinisti. a to ani pokud mávají transparenty o socialismu a anti-kapitalismu.

    Mimochodem... za posledních 20 let příliš mnoho komunistických režimů (zejména takových, od kterých by se současná levice na Západě nedistancovala) ve světě už nezůstalo...
    XCHAOS
    XCHAOS --- ---
    FEMUR: pokud je sem embedneš.... a mimochodem ten Sgt.Pepper v LA nebyl rozhodně žádná soukromá ochranka univerzity - jasně jsem ti dohledal, že univerzitní policie má kompetence (a tedy i odpovědnost) cca srovnatelnou se státní (to je asi víc, než u nás třeba městská policie). Nepřesné argumenty jsou tady celkově populární.

    Obrázek, který přináší některé dobré argumenty (byt konkrétně ve vztahu k OWS je polovina z nich "strawman fallacy" - nic takového totiž demonstranti neříkají a hlavně na obrázku není ani zmínka o jejich postoji k bankám a finanční krizi") obsahuje jeden fakt zásadní fail - a sice spojování se "100 miliony obětmi komunismu". Přesto jsem ti ho nesmazal a nechal tady, at si to lidi posoudí sami. Co ještě chceš?
    FESTER
    FESTER --- ---
    XCHAOS: jak to ze unfair ??? vis kolik jich chodilo v rudejch barvach prodavali knizky rude... vsak jsi zde videl par video.... a furt je ti to malo...
    FEMUR
    FEMUR --- ---
    XCHAOS: prosimte, bavis se se mnou, tak v diskusi se mnou mi nevycitej argumenty tretich osob. takze?
    XCHAOS
    XCHAOS --- ---
    FEMUR: moje argumentace není o nic víc mimo, než argumentovat ve vztahu k OWS obětma stalinismu. To je jako argumentovat ve vztahu ke křestanství upálenými čarodějnicemi a křížovými výpravami: ano, ideologie jsou zneužitelné. Všechny.
    XCHAOS
    XCHAOS --- ---
    FESTER: něco možná, ale spojovat je se stalinismem je fakt unfair
    FEMUR
    FEMUR --- ---
    XCHAOS: pseudointelektualni blaboly tu ve spojeni s tebou uzil nekdo jiny. ja napsal kvazi filosof. to je pak problem kdyz ani
    nevis na koho se obratit kdyz si chces postezovat.
    stojis si za tim? stejne jako sis nekolik stal za naprosto opacnym smerem ? takze za par let to zase zmenis a budes skalopevne presvedcen ze tentokrat! tentokrat mas pravdu?
    editace je mozna. napis prispevek, klikni na nahled, precti si to po sobe a pak teprve odesli. hehe..


    XCHAOS: ja zacnu s kultivovanosti az ty zacnes mit hlavu a patu. s dementnima nazorama respektive s jejich dementnim podanim a neschopnosti argumentace neminim ztracet cas sofistikovanou debatou

    a fester ma pravdu s tim RO. to je skvelej priklad svobodny diskuse, ze kdyz nemas co rict tak se schovas za RO a nechas to vysumet:) LOLIK
    FESTER
    FESTER --- ---
    FESTER
    FESTER --- ---
    XCHAOS: zacni s cultivovanosti u Schwepze a u sebe... tvy reseni jsou pochybne ankety... davat kazdy den RO je tez hulvatstvi a ze nestihas je jenom tvoje vymluva...
    FESTER
    FESTER --- ---
    XCHAOS: plati to stale...
    XCHAOS
    XCHAOS --- ---
    NAGASAWA: jako reakce na [ FEMUR @ Wikileaks, Manning, Island, Španělsko, OccupyWallStreet a další sociálně-mediální hnutí reflektující globální krizi ] je to prostě přiměřené, jak jsem už jednou napsal.

    chcete slušnou a kultivovanou debatu? super, já jsem pro. kdo začne? s tou kultivaností?
    XCHAOS
    XCHAOS --- ---
    FEMUR: někdo začal, že.... neurážej a já nebudu urážet tebe.
    Kliknutím sem můžete změnit nastavení reklam