• úvod
  • témata
  • události
  • tržiště
  • diskuze
  • nástěnka
  • přihlásit
    registrace
    ztracené heslo?
    SCHWEPZOccupy Wall Street
    PREVIT
    PREVIT --- ---
    NAGASAWA: Kolik samopalu by za to ty deti mely.....
    XCHAOS
    XCHAOS --- ---
    Vyplýtvám svůj dnešní desátý příspěvek ne na další hádky s trolly, ale na připomenutí příspěvků se zajímavými a inteligentními odkazy, které si podle mě zaslouží kladnou moderaci:

    [ SCHWEPZ @ Wikileaks, Manning, Island, Španělsko, OccupyWallStreet a další sociálně-mediální hnutí reflektující globální krizi ]
    Civil rights lawyers move to fight Occupy evictions nationwide

    [ SCHWEPZ @ Wikileaks, Manning, Island, Španělsko, OccupyWallStreet a další sociálně-mediální hnutí reflektující globální krizi ]
    ...mnozí experti kritizují fakt, že si Goldman Sachs prakticky zprivatizovali ministerstvo financí USA

    [ SCHWEPZ @ Wikileaks, Manning, Island, Španělsko, OccupyWallStreet a další sociálně-mediální hnutí reflektující globální krizi ]
    "Organizátoři protestu doufají, že sami protestující zformulují jejich zvláštní požadavky, jež předpokládají být zaměřeny na to dohnat k zodpovědnosti ty, kteří způsobili ekonomickou krizi." + "Adbusters prohlásili, že „počínaje jedním jediným požadavkem – prezidentským výborem na oddělení peněz od politiky – začínáme připravovat agendu pro novou Ameriku.“

    [ SCHWEPZ @ Wikileaks, Manning, Island, Španělsko, OccupyWallStreet a další sociálně-mediální hnutí reflektující globální krizi ]
    Různá hnutí "rozhořčených" protestují proti vyvlastnění demokracie kapitálem, ne proti soukromému vlastnictví
    XCHAOS
    XCHAOS --- ---
    FEMUR: já si těch 24 příspěvků za den hlídat budu. tohle je vč. vyhlášení toho pravidla můj devátý, dneska.
    XCHAOS
    XCHAOS --- ---
    zpět k těm inteligentněji formulovanějším požadavkům OWS, i k "vznešenější" formě prezentace (zabavili jim megafony, takže dav opakuje po předřečníkovi).
    Slavoj Žižek - Nebojte se chtít to, po čem toužíte.wmv - YouTube
    http://www.youtube.com/watch?v=KD30stQRGWA
    NAGASAWA
    NAGASAWA --- ---
    (sarkasticka poznamka)
    NAGASAWA
    NAGASAWA --- ---
    Ja bych zrusil NASA. Co je komu do vesmiru, kdyz v africe hladovi deti. Si predstavte co vsechno by za tech 18 bilionu dolaru rocne meli.
    FESTER
    FESTER --- ---
    XCHAOS: ze se bouraji a jsou neprodejne podekujem soudruhovi jmenem Barney Frank.... ale ty stejne nevis kdo to je....
    FEMUR
    FEMUR --- ---
    XCHAOS: ale ono staci zpochybnit zdroj:) pokud mi ty prineses informaci A a ta je neverohodna, tak se nema smysl informaci zabyvat pokud neni spravne vyzdrojovana. delala nekdy akademickej vyzkum studovals na vyssi nez stredni?

    takze pokud nam tu chces predkladat informace tohohle typu nestaci control cizi control vlastni. je dobry kriticky myslet a premyslet proc to nekdo pousti a hlavne kdo to pousti a proc na to nejsou nejaky oficialni sttaistiky. kor kdyzje mozne vyvratit jednoduchou matematikou a logikou dalsi informaci kterou prinesl anderson a to 1000 mrtvych vojaku pri transportu paliva...

    kriticky mysli. oh wait.:-))
    FEMUR
    FEMUR --- ---
    minusky sem prosim. a pak ten banan na 7 dni pac nestihas diskusi
    XCHAOS
    XCHAOS --- ---
    FEMUR: v předchozím příspěvku to nebyla reply na tebe. a popravdě, pokud chceš toto tvrzení vyvrátit, tak ti podle mě nebude stačit zpochybnit zdroj - čekám číslo typu "kolik to teda doopravdy stojí".
    FEMUR
    FEMUR --- ---
    musim ale rict ze vetsiho ignoranta aomezence jsem tu nepotkal. jsou tu jista ID se kterejma se v leccems neshodnu ( Fester, Schwepz ) a dalsi, ale ti si proste jedou to svoje a je to nazor proti nazoru nebo i proti podani nazoru.. kazdopadne ty jsi tak blbej, ze a naivni omezenec ze to mlati futrama.zkusenosti nula, znalosti o tomco tu hlasas nula. ale moderujesto tu jak nejvetsi kapo.:-)
    FEMUR
    FEMUR --- ---
    XCHAOS: hodne medii prevzalo jen ten pribeh pana andersona, vsude cituji jen jeho. NPR napriklad.

    no klimatizace ale v us podani je i topeni. a vidim zes nikdy nebyl dal nez za vidni asi. tam kde mas v ve dne plus 30 mas klidne v noci minus 10 a vice:-))) a palivo s emusi vozit tak jako tak.. tanky na a vrtulniky a generatory ve stabech na slunicko nejedou..

    a vidim ze vsechny ostatni protiargumenty jsi vynechal. zjevne na to nemas co rict diky:-)

    a jeste jednou ty blbe,

    1) nic takoveho nerikam. Gizmodo ale reaguje jen na zaklade info od andersona, zadny dalsi zdroj.. to mu neni podobne, zadna oficialni statistika..
    2) cekam jak se vyjadris k tomu tisicimrtvych vojaku
    3) a tvuj fail afganistan X afganistan a irak.

    4) ja jsem nerekl ze duvodem statniho dluhu USA je prebujely socialni stta zase si me s nekym pletes. fakt by ses mel naucit rozlisovat oponenty v diskusi..

    ja se ohrazuju proti tomu co tu pises za smyslenky.
    XCHAOS
    XCHAOS --- ---
    Air Conditioning the Military Costs More Than NASA's Entire Budget
    http://gizmodo.com/5813257/air-conditioning-our-military-costs-more-than-nasas-entire-budget
    Gizmodo se určitě dozvíme, že je typický "levicový plátek" :-)

    Opakuji: pokládám toto za důkaz tvrzení, že důvodem státního dluhu USA není "přebujelý sociální stát". USA fakt nejsou EU.
    XCHAOS
    XCHAOS --- ---
    FEMUR: ano, je tam započítaný transport. ale SAKRA, to je právě to, co na tom stojí ty prachy! a SAKRA, ty peníze nejsou vycucaný z prstu, a převzalo to hodně médií - use google.

    Armáda na to reagovala tím, že plánuje stany klimatizovat pomocí solární energie, což SAKRA dává smysl - je to jednorázová přeprava toho solárního panelu, ne pendlování se sudama sem a tam, a něco klimatizovat většinou něco potřebuješ jen když slunce svítí, že...
    FEMUR
    FEMUR --- ---
    takze kripl zdravi kretena, pro kteryho rozdil mezi afganistanem a irakem a afosem samotnym stoji za sorry:-):-)))

    a kterej normalne broji proti usarmy ale kdyz tam nekdo neco placne a jemu se to hodi do ideologickyho kramu hned tomu veri:-))
    FEMUR
    FEMUR --- ---
    aha takze
    1) nejde o oficialni statistiku, ale o vyjadreni byvaleho vojaka nyni v "duchodu/civilu"..cimz chci rict ze bych rad videl cisla podlozena. generalni sekretar MZV taky tvrdil ze ty miliony v trezoru v krabici od bot zdedil z minuleho rezimu a pritom slo bankovky vydane po roce 89.) takze to ze nekdo neco rekne bych nebral uplne vazne dokud nevidim dukazy. a propos, ty veris tomu co rekne jedne z clenu establishmentu potazmo armady usa kterou mas ve skatulce je treba proti nim protestovaT? nebo tomu verits selektivne jen poroto ze je to informace, ktera se ti libi?:-)))

    ale kdyz uz:

    2)Jen rozpočet na klimatizaci stanů americké armády v Afghanistánu byl v poslední době každoročně větší, než celý rozpočet NASA !!!

    X neni pravda jedna se o Afganistan A Irak do castky 20 mld dolaru je zapocitano nejen samotne palivo ale i jeho transport, vozidla amortizace, platy etc.

    3) 1000 vojaku pri preprave paliva opravdu nezemrelo. " According to Anderson, at least 1000 soldiers have been killed moving fuel."

    prepravu zajistuji najati civiliste, tyto konvoje v afgosi ( za pakose) nebyvaji skoro vubec doprovazene vojenskymi konvoji a talibanci, pastunci whateva do poslednimdoby vec resili tak, ze konvoj zastavili strileli do vzduchu nechali mistnaky utyct ( nekdy bohuzel ne) a pak konvoj zapalili a vybouchlo to:) takze prosim, jak muzes tu informaci od andersona brat jako relevantni?

    btw ten skvelej napad na polyuretanovou penu jakou pouzivame na izolaci domu.. to je dobrej napad pokud ty stany nejsou treba mobilni - STANY- se pak celkem blbe balej a presouvaj coz je jeden z duvodu proc tam maj STANY a ne unimobunky, protoze stan postrikanej polyuretanovou penou je celkem na picu :-) ze jo:)
    XCHAOS
    XCHAOS --- ---
    (jo, možná je v tom přičtený i Irák :-) sorry za nepřesnost)
    XCHAOS
    XCHAOS --- ---
    FEMUR: s největší radostí (i když si o to napíše takový kripl, jako ty):

    Air Conditioning The Military Costs More Than NASA's Entire Budget
    http://www.huffingtonpost.com/2011/06/21/air-conditioning-military-cost-nasa_n_881828.html

    (Víš - já mám NASA fakt rád, sledovat kosmonautiku je pro mě něco jako pro jiné lidi sledovat fotbal nebo hokej. Takže tohle mě FAKT dostalo...)
    FEMUR
    FEMUR --- ---
    XCHAOS: ty jsi kreten.
    Kliknutím sem můžete změnit nastavení reklam