• úvod
  • témata
  • události
  • tržiště
  • diskuze
  • nástěnka
  • přihlásit
    registrace
    ztracené heslo?
    SCHWEPZOccupy Wall Street

    Vyhledávání ve zveřejněných dokumentech z Wikileaks "Cable Gate" : http://cablesearch.org/

    Původně založeno jako diskuze o WikiLeaks a obviněních proti Julianu Assangeovi - ale posléze jsme se dohodli zaměření debaty rozšířit i na volně související aktivity a hnutí, jejichž společným jmenovatelem je inovativní využití médií při vynucování větší transparentnosti globálních mocenských struktur různého druhu. Rozumné využívání internetu jako nového média je i zásada, kterou se v tomto klubu pokusíme uplatnovat - experimentujeme zde s demokratickou moderací.

    V tomto klubu se prosím snažte dodržovat obecné zásady slušného chování známé jako Netiketa - samozřejmě s přihlédnutím ke specifikům platformy NYX (slovo "e-mail" zaměnte za "příspěvek do diskuze", apod.). Rozhodně platí, že diskuze se účastní lidi s různým světonázorem, (sub)kulturní příslušností, apod. a nikdo by neměl být předem vyloučen. Moderace pomocí palců nahoru či dolů je preferována před odpovědmi typu "meleš sračky", apod. - nevhodné příspěvky nicméně nebudou mazány, protože samy o sobě jsou nejlepším důkazním materiálem, dokazujícím, že jejich autor je idiot. Pravděpodobně bude následovat anketa, jak to uděláme s mazáním offtopiců.

    Diskuze je "poloodoborná" - předpokládá se základní politický rozhled (typu že liberál není komunista, konzervativec není neonacista, apod.) a schopnost doložit svá tvrzení nějakým odkazem na alespoň trochu neutrální zdroj (Wikipedia.org je zde považována bez dalších debat za relevantní - zejména anglická nebo německá).

    Platí zde zatím jediná regulace, a tou je omezení na 1 příspěvek od jediného přispěvatele během 24 po sobě jdoucích hodin. Toto se počítá počínaje 8.12.2011, 17:00h. Podezření na porušení tohoto pravidla prosím hlaste moderátorovi soukromým vzkazem. Za porušení tohoto pravidla bude následovat R/O přístup do klubu napoprvé na 24h, potom na 7 dnů. Pokud mě narušitel kontaktuje soukromou poštou, že šlo o omyl, dám mu příležitost smazat po sobě příspěvky a spojit jich více do jednoho - pokud mě včas nekontaktuje, tak námatkou smažu ten, který mě bude připadat nejvíc offtopic.

    Děkujeme všem, kteří příspějí k tomu, že se tento klub stane místem nejkvalitnější, nejsvobodnější a nejneutrálnější politické diskuze a zpravodajství na celém NYXu !

    rozbalit záhlaví
    XCHAOS
    XCHAOS --- ---
    FEMUR: nevíš o čem mluvíš: kandidoval jsem tehdy jako nezávislý, a propašoval jsem tehdy Zeleným do programu odstavec, který se víceméně beze změny stal programem dnešních Pirátů. Spíš jsem k Pirátům vlezl proto, abych měl vliv na to, jakým směrem se tato strana vydá - že nepůjde jen o vytunelování cool názvu, který uspěl ve Švédsku. Což se podle mě podařilo.

    V tomhle klubu se stáváme offtopic, pokud to někoho zajímá hlouběji, tak zde:
    [ Politické alternativy a jejich příznivci - Zelení, Piráti, Humanisti, Hasiči, Babišové, atd. ]
    [ Strana zelených (SZ) ]
    [ Česká pirátská strana - Pirátský přístav na Nyxu ]
    FEMUR
    FEMUR --- ---
    takovy politicky turista, ze
    XCHAOS
    XCHAOS --- ---
    FEMUR: já jsem v roce 2002 taky kandidoval za Zelené (dlužno přiznat, že tehdy to ale byli strécové myslivci z vesnice, a žádní Greenpeace nebo Bursík...)
    FEMUR
    FEMUR --- ---
    no.. tady se clovek niceho nedocka, ani diskuse ani banana
    PREVIT
    PREVIT --- ---
    NAGASAWA: Kdyz jsem nedavno kdesi uvadel paralelu mezi OWS a hippies s tim, ze OWS skonci podobne, vsichni se mi smali.
    NAGASAWA
    NAGASAWA --- ---
    mno myslim ze bude lepsi tuhle komedii nesledovat. Occupy hnuti jsou uz stejne pase a utopily se v retoricko nazorovym chaosu, kterej se promintul i sem, takze prozatim sbohem :)
    FEMUR
    FEMUR --- ---
    ty se pokladas za lovce trolu?:) tim RO?:) rofl
    XCHAOS
    XCHAOS --- ---
    NAGASAWA: .... onemanshow... jako mám asi v 5ti jiných klubech tady? děkuji, nechci! :-) to radši budu http://www.csfd.cz/film/287755-lovec-trolu/

    (ale "převychovat se" od vás taky nenechám!)
    NAGASAWA
    NAGASAWA --- ---
    XCHAOS: mno me ony diskuse bezproblemu fungujou se slusnou navstevnosti :)
    XCHAOS
    XCHAOS --- ---
    LYNCH: tak se směj, ne? :-)

    NAGASAWA: to jsem neřekl. ona na NYXu ta laťka není nastavená zas tak vysoko... vytváří to zatím spíše uzavřené sekty
    NAGASAWA
    NAGASAWA --- ---
    LYNCH: jeste tam chybi "a v celem vesmiru".
    LYNCH
    LYNCH --- ---
    Děkujeme všem, kteří příspějí k tomu, že se tento klub stane místem nejkvalitnější, nejsvobodnější a nejneutrálnější politické diskuze a zpravodajství na celém NYXu ! ... k smíchu
    FEMUR
    FEMUR --- ---
    ajo. kurva
    NAGASAWA
    NAGASAWA --- ---
    stejne dostanete oba RO za necteni netikety a Xchaos tu bude mit konecne svoji vysnenou 99% oneman show :)
    FEMUR
    FEMUR --- ---
    kruci.
    BOREC
    BOREC --- ---
    ja si to hlidam ! .)
    FEMUR
    FEMUR --- ---
    tajne jsme doufal, ze te dotlacim k tem 24 prispevkum a dostanem oba banana:)
    BOREC
    BOREC --- ---
    nic, jdu radeji pracovat bude to prinosnejsi pro oba i tento klub .)
    FEMUR
    FEMUR --- ---
    BOREC: no, at cerpas z cehokoli, tak jsi velmi velmi pomylen:) mel by sis vylepsit skills nebo reklamovat informacni zdroj:)

    BOREC
    BOREC --- ---
    imbecilní zmrd v us army ? gratulacion :)
    FEMUR
    FEMUR --- ---
    ale abys byl ukojen, tak jednou mi skoncila smlouva v zahranici, a podruhe jsem skoncil dohodou neb jsem dostal nabidku do zahranici jaka se neodmita:)
    Kliknutím sem můžete změnit nastavení reklam