Jinak počítejte, že až klub znovu otevřu, tak bude platit striktní limit 1 ID / 1 příspěvek / 1 den + jednom příspěvku bude moci být neomezeně textu a odkazů, ale pouze jeden embedlý obrázek (různí lidé se k postování obrázků staví různě - někteří dávají přednost textové informaci před emocemi vyrtženými z kontextu) - co bude nad limit smažu (podle vlastního uvážení, takže bacha na věc - prostě nechám jediný příspěvek, podle toho, jak koho budu mít "rád") a za překročení limitu bude obvyklý 7mi denní ban (možná i 14). Já si jako moderátor vyhrazuju právo na dva příspěvky: do jednoho shrnu, koho jsem smazal a zaabanoval, pokud k tomu dojde, druhý bude k tématu).
Opravdu tady chci vidět co nejvíce a co nejrozmanitějších příspěvků k tématu od co nejvíce různých lidí. Systém NYXu funguje tak, že debaty, kde lidé mají stovky nepřečtených příspěvků, pak lidé obvykle přeskakují a unbookují. Kdo má víc co říct, bude si to muset holt našetřit na ten jeden příspěvek denně.
Takže tenhle nový přístup by mohl přispět k demokratickému zkvalitnění diskuze. (Berte to trochu jako 1 volební období = 1 hlas). Samozřejmě svůj 1 příspěvek denně můžete využít i na diskuzi o tom, jakou jinou formu moderace byste uvítali. Ale tenhle klub prostě bude sloužit k výměně informací: a ne k pomlouvání nebo nadávání lidem, kteří s něčím z toho, co je obsaženo v názvu klubu sympatizují. Když může 1 příspěvek či 1 odkaz denně stačit příznivcům, musí stačit i odpůrcům.
Pokud toho někdo má víc co říct, ať se nechá pozvat do Otázek Václava Moravce, nebo tak něco. Tady tolik místa není.