• úvod
  • témata
  • události
  • tržiště
  • diskuze
  • nástěnka
  • přihlásit
    registrace
    ztracené heslo?
    SCHWEPZOccupy Wall Street
    ADMIX
    ADMIX --- ---
    FEMUR: Ma to nastesti tu vyhodu, ze se "pirati" odkopou vcas a pri trose stesti se nikdy k zadny realny moci nedostanou ...
    PREVIT: Jo, to jsem si vsimnul v archivu anket, ze v psani manipulativnich anketnich otazek je xchaos fakt prebornik, neco jako kdysi anketa na MVCR ve stylu "kdo je nejlepsi ministr vnitra a proc prave ivan langer" :DDD
    FESTER
    FESTER --- ---
    suprteri OWS ted muzou enjoy svuj leadership a vzor:

    Occupy Leader Wade Varner Exposes Himself at "Family Friendly Event" - YouTube
    http://www.youtube.com/watch?v=S5X3s61ojzk&feature=player_embedded



    FEMUR
    FEMUR --- ---
    Xchaosnazorne predvedl jak by si predstavoval "demokratickou diskusi" jeste ze nema k dispozici verejny prostor... ale jen jedno auditko. mej na pameti pirate, ze po VV jsi na paskalu ty:)
    PREVIT
    PREVIT --- ---
    Ja to rikal, ze takhle vsichni utecou. Byl jsem uz experimenty s demokratickym moderovanim silne znechucen, a proto jsem zvolil v ankete moznost "Nemam na moderaci zadny nazor".
    Samozrejme ale podporuji prvni moznost "Pekne fasisticky mazat vse, co se odkloni od tematu". Uz kvuli takto manipulativne napsane moznosti.
    Je li toto fasismus, tak volam at zije! Heil XCHAOS ans his fascist democracy! :)
    S_TEJK
    S_TEJK --- ---
    xChaosi, fakt si bohuzel taky po tomhle myslim, ze dobre moderacni umysly jsou v tomhle pripade jen dlazdenou cestou do pekla - timhle to auditko zabijes podobne jako ho zabijeli nekteri notoricky ucelovi kritikove

    kdybych hlasoval ted, tak hlasuji pro bordel, radsi chaos nez xChaos, teda :(
    KAILASH
    KAILASH --- ---
    Majetek nejbohatšího procenta Američanů je vyšší než celkové jmění 90 procent obyvatel USA.
    Americká střední třída chudne a ztrácí práci. Reálně je na tom hůř než před 15 lety | byznys.ihned.cz - Zpravodajství
    http://byznys.ihned.cz/zpravodajstvi-krize/c1-54361710-americka-stredni-trida-chudne-a-ztraci-praci
    ADMIX
    ADMIX --- ---
    Nejlepsi je, jak se vzdycky vyhlasi anketa, a pak se vysledky zahodi, protoze hlasovalo malo lidi / moc lidi / malo lidi spravne / moc lidi spatne :))))

    Uprimne, xchaosi, nevim jak jsi na tom s politikou, ale otevrene ti rikam, ze lidi jako ses ty se bojim mnohem vic nez tech hajzlu, co jsou u koryta dneska.
    HANOUCH
    HANOUCH --- ---
    MICKK
    MICKK --- ---
    ZAPPO: si říkám jaký máme štěstí, že současný politici u koryt jeno kradou
    ZAPPO
    ZAPPO --- ---
    KLUSI0: Myslíš tím přebráním klubu s nějakým tématem, následný únos k sebeprezentaci, pak malou olympiádu v banování následovanou "svobodnou volbou" z daných možností a na závěr uzavření diskuze a její omezení na jednosměrné výkřiky do vzduchu?
    Neřekl bych, že by kterýkoliv odpůrce Wikileaks dokázal tohle téma na nyxu zlikvidovat zkušeněji než náš nejlepší administátor.
    Proto jsem vždycky nešťastný, když podporuje něco, o čem si sám myslím, že je dobré - u Wikileaks mi to nevadí tolik;)
    KLUSI0
    KLUSI0 --- ---
    Já bych vložil jedno heslo, často používaný různými occupy:

    "This is what democracy looks like!"
    XCHAOS
    XCHAOS --- ---
    Dobře, ruším R/O. Protože anketa dopadla jak dopadla, tak limit 1 ID / 1 příspěvek / 1 den atd. (viz předchozí) vyhlašuju zcela despoticky a nedemokraticky (pokud to chcete zpochybnit, zkuste to - ale vejděte se do 1 příspěvku za den nebo piště soukromou poštou).


    (Tohle je poslední příspěvek, který si nepočítám do toho max. 1 k tématu a 1 moderátorského denně)
    XCHAOS
    XCHAOS --- ---
    Jinak počítejte, že až klub znovu otevřu, tak bude platit striktní limit 1 ID / 1 příspěvek / 1 den + jednom příspěvku bude moci být neomezeně textu a odkazů, ale pouze jeden embedlý obrázek (různí lidé se k postování obrázků staví různě - někteří dávají přednost textové informaci před emocemi vyrtženými z kontextu) - co bude nad limit smažu (podle vlastního uvážení, takže bacha na věc - prostě nechám jediný příspěvek, podle toho, jak koho budu mít "rád") a za překročení limitu bude obvyklý 7mi denní ban (možná i 14). Já si jako moderátor vyhrazuju právo na dva příspěvky: do jednoho shrnu, koho jsem smazal a zaabanoval, pokud k tomu dojde, druhý bude k tématu).

    Opravdu tady chci vidět co nejvíce a co nejrozmanitějších příspěvků k tématu od co nejvíce různých lidí. Systém NYXu funguje tak, že debaty, kde lidé mají stovky nepřečtených příspěvků, pak lidé obvykle přeskakují a unbookují. Kdo má víc co říct, bude si to muset holt našetřit na ten jeden příspěvek denně.

    Takže tenhle nový přístup by mohl přispět k demokratickému zkvalitnění diskuze. (Berte to trochu jako 1 volební období = 1 hlas). Samozřejmě svůj 1 příspěvek denně můžete využít i na diskuzi o tom, jakou jinou formu moderace byste uvítali. Ale tenhle klub prostě bude sloužit k výměně informací: a ne k pomlouvání nebo nadávání lidem, kteří s něčím z toho, co je obsaženo v názvu klubu sympatizují. Když může 1 příspěvek či 1 odkaz denně stačit příznivcům, musí stačit i odpůrcům.

    Pokud toho někdo má víc co říct, ať se nechá pozvat do Otázek Václava Moravce, nebo tak něco. Tady tolik místa není.
    XCHAOS
    XCHAOS --- ---
    Je to tu sice zcela offtopic, ale vzhledem k tollům a flejmům, co tu proběhly v minulosti, si nemůžu odpustit, aby to tu chvíli viselo, než klub znovu otevřu. Jistě pro některé zdejší trolly bude zajímavá a podnětná informace. (Ale možná se to dá přechlastat, kdo ví ... když se hodně chlastá, tak už erekce nehrozí vůbec, že.... jen feťáci to mají v tomhle směru blbý)
    Is homophobia associated with homosexual ar... [J Abnorm Psychol. 1996] - PubMed - NCBI
    http://www.ncbi.nlm.nih.gov/pubmed/8772014
    "Jen homofobové reagovali na mužské homosex. podněty zesílením erekce" (v originále Only the homophobic men showed an increase in penile erection to male homosexual stimuli.)

    Offtopic, já vím. Ale týká se to té (podle mě ne zcela šťastné obhajoby) Manninga.
    XCHAOS
    XCHAOS --- ---
    2012-01-06 #WikiLeaks News: Scandal in Denmark over Torture of Iraqi Prisoners; Free #Assange Now Campaign; Other News | WL Central
    http://wlcentral.org/node/2415
    XCHAOS
    XCHAOS --- ---
    čekáme na poslední 2 hlasy
    XCHAOS
    XCHAOS --- ---
    četlo poslední příspěvek 45 .... aspoň že nadpoloviční počet lidí chápe potřebu se na té moderaci dohodnout, a ne ji despoticky vynutit (aby pak potrefené husy mohly hystericky fňukat, o což jim od začátku šlo)
    XCHAOS
    XCHAOS --- ---

    Anketa o moderaci - tentokrát pořádně

    32 hlasy od 32 respondentů

      XCHAOS
      XCHAOS --- ---
      FESTER: nevím. ale myslím teď budeš mít nějaký čas na to přemýšlet, jak jsem to myslel.
      Kliknutím sem můžete změnit nastavení reklam