• úvod
  • témata
  • události
  • tržiště
  • diskuze
  • nástěnka
  • přihlásit
    registrace
    ztracené heslo?
    HONCKATablet
    Obecna diskuze zamerena na zkusenosti s novymi tablety nezavisle na platforme, noflame

rozbalit záhlaví
    WIL_M
    WIL_M --- ---
    KCHARI: ono toho po odfiltrování 3G, Jelly Bean (níže bych nešel) a zbytečných značek stejně moc nezbyde, jmenovitě jen dva /aspoň dle heuréky/ - mluvíme o 10", že? :)

Asus MemoPad ME302KL-1B011A od 11 240 Kč - Heureka.cz
    http://tablety.heureka.cz/asus-memopad-me302kl-1b011a/

Sony Xperia Z SGP321E2/B od 15 499 Kč - Heureka.cz
    http://tablety.heureka.cz/sony-xperia-z-sgp321e2-b/
    KCHARI
    KCHARI --- ---
    WIL_M: joj sem to napsal debilne, 64gb nepotrebuju :) mam ted a nevyuzivam ani ze ctvrtiny. Prave ze jsem koukal i na ty drazsi modely a prijde mi to pro me uplne zbytecny. Moc funkci za moc penez
    WIL_M
    WIL_M --- ---
    KCHARI: peníze očividně nejsou problém, ale jednoduchý filtr ukazuje, že 64GB se s Androidem dělá jen Asus Transformer, pak už jedině Windows
    KCHARI
    KCHARI --- ---
    po dvou letech nastal cas na vymenu tabletu. Ipad prvni generace co mam tedka, zacina byt neprijemny tezitko a dost me sere iOS :) tzn potreboval bych radu co poridit. kriteria jsou mensi velikost, velka vydrz, gps, android, 3G. tablet mam hlavne na maily a prochazeni internetu na cestach (a poslouchani internetoveho radia :)), takze to nemusi byt zadna super raketa s X jadry, 64gb pameti.... dulezita je plynulost chodu (aby se nesekal pri prehravani videa, spousteni aplikaci atd), hry na nem vubec nehraju. a bylo by fajn, kdyby podporoval uzivatelsky ucty (nevim jestli to uz nekdo dela, ale bylo by to dost fajn..)

nabidka trhu se za dva roky znacne zvetsila a moc netusim po cem sahnout, vsechno to vypada dost podobne :)
    PEBAR
    PEBAR --- ---
    Ahoj ma tady nekdo zkusenost s prepolovanim baterky? Pes mi prehryz kabel u Prestigia PMP7100D a i kdyz jsem si to zmeril tak ja idiot jsem to omylem dal naopak. Tabelt jede normalne jen baterka furt indikuje nabijeni i kdyz neni v siti.....odrovnal jsem neco, nebo jen zblbnul logiku baterky.....co s tim? Navrat do tovarniho nastaveni nepomohl.
    ABDULAH
    ABDULAH --- ---
    Mate nekdo zkusenosti s XIAOMI? zajimalo by me jestli za ty penize to ma opravdu stejnou kvalitu jako napriklad SAMSUNG
    TOOMIX
    TOOMIX --- ---
    WIL_M: ten můj noname se nabíjí naštěstí přes separátní i přes usb
    WIL_M
    WIL_M --- ---
    na jednu stranu jsem je za to proklínal, na druhou jsem za to rád, že se můj tablet nenabíjí přes usb, ale separátním konektorem
    ANARCHY
    ANARCHY --- ---
    TOOMIX: Diky, to je myslim presne to, co jsem potreboval!
    FESTER
    FESTER --- ---
    Spis by potreboval powered usb hub

D-Link | DUB-H7 7-Port USB 2 Hub
    http://www.dlink.com/us/en/home-solutions/connect/usb/dub-h7-7-port-usb-2-0-hub
    TOOMIX
    TOOMIX --- ---
    [work in progress] USB OTG and charging at the same time [UPDATE] - xda-developers
    http://forum.xda-developers.com/showthread.php?t=1913335
    TOOMIX
    TOOMIX --- ---
    WIL_M: předpokládám, že to myslel trochu jinak, a to ve stylu, že bude mít třeba USB OTG kabel, ke kterýmu bude připojený napájení navíc ;) Nějak takhle
    WIL_M
    WIL_M --- ---
    ANARCHY: určitě je, na cesty jsem si koupil toto, používám od té doby ale i doma

ABACUS COMPUTER / nabíječka ARCTIC Charger PRO 4, univerzální pro zařízení USB, 4x USB porty (EU zásuvka)
    http://www.abacus.cz/...er-pro-4-univerzalni-pro-zarizeni-usb-4x-usb-porty-eu-zasuvka-_d5040988.html
    ADAM
    ADAM --- ---
    H2O: asi utfg - třeba "tablet root pros and cons"
    ANARCHY
    ANARCHY --- ---
    Rad bych se zeptal, jestli je principialne mozne mit USB nabijecku (treba pro tablet), do ktere se da zapojit dalsi USB zarizeni - tedy abych mohl naraz dobijet tablet s jednim USB konektorem, a zaroven k nemu mit pripojene nejake zarizeni (konkretne externi 3G modem s externi antenou - cele je to reseni situace jak fungovat s tabletem - nejde ani tak o internet jako o SMS - v mistech s extremne slabym signalem, a to dele, nez co vydrzi jeho baterie)
    CPT_PLESARD
    CPT_PLESARD --- ---
    H2O: on ten O2 dongle v sobe nema SIM a neda se rozebrat?
    H2O
    H2O --- ---
    kluci usaty... mam samsung galaxy note 10.1
    ale nemam se SIMkou... a potrebuju na nem mobilni data. Mam O2 dongle
    a mam USB adapter
    a nasel sem i widget, co mi udela net
    ale muze byt pouzivan jen na rootlem androidu... moc to nemam nacteny?
    co ziskam tim, ze to rootnu?
    co ztratim?
    jaka jsou rizika?
    jak to nejsnaz udelat? :)
    SMIDRA
    SMIDRA --- ---
    SOPTIK:
    MRAKY: Diky moc vsem za odpovedi :)
    WIL_M
    WIL_M --- ---
    BRUN: podle Google (Crystal) Glass to vypadá skutečně na ten říjen :)
    BRUN
    BRUN --- ---
    mate nekdo info, ze by nexus 7 2 mohl byt v CR dostupny jeste pred deklarovanym rijnem? nechce se mi cekat a ze zahranici brat nemuzu, plati zamestnavatel...

da se cekat, ze budou uz na zacatku dostupne vsechny verze? (konkretne 32gb s LTE)
    Kliknutím sem můžete změnit nastavení reklam