• úvod
  • témata
  • události
  • tržiště
  • diskuze
  • nástěnka
  • přihlásit
    registrace
    ztracené heslo?
    HONCKATablet
    PECA
    PECA --- ---
    KOJB: sakra, blbě čtu. Jasně, i BT myš by měla fachat.
    PECA
    PECA --- ---
    KOJB: To by měla, stejně jako ta klávesnice. Pokud to nejakej čínskej inža nepodělal, tak se ti normálně zobrazí myší kurzor :-)
    KOJB
    KOJB --- ---
    THOMASMORTA:
    PECA: díky za radu... klávesnice fachá. A co bluetooth mys? Pojede taky na tabltu?
    THOMASMORTA
    THOMASMORTA --- ---
    PJGEPR: Tu mám taky! I když zrovna ten stojánek u Yogy nepoužiješ:-)
    PECA
    PECA --- ---
    THOMASMORTA, KOJB: Pokud to opravdu má USB OTG, tak bude fungovat jakákoliv USB klávesnice. Je potřeba propojka USB OTG - USB A samice. Něco jako tady: http://www.czc.cz/ainol-novo-otg-kabel-redukce-microusb-usb-female/121071/produkt . Teoreticky se takto dá připojit i myš, fleška, případně USB HUB a k němu i nějaký disk apod.
    THOMASMORTA
    THOMASMORTA --- ---
    KOJB: Lenovo dělá klávesnice jen k 10" Yoga tabletům. Ale měla by fungovat jakákoliv klávesnice, která se připojuje přes bluetooth (pozor, ne přes dongle, který nemáš kam strčit). MicroUSB je OTG, takže pokud se Ti náhodou podaří někde ulovit drátovou klávesnici s microUSB konektroem, tak ta bude také fungovat (a měla by fungovat i wifi klávesnice, ale to je poměrně rarita, nejspíš na nic takového nenarazíš).
    TAP
    TAP --- ---
    máte tu někdo Nvidia Shield K1 a podařilo se vám tam dostat SD kartu větší než 32gb? jako "portable", ne "internal" (aka adoptable storage). 64gb naformátovaná ať už androidem (čili ext4?) nebo windowsama na NTFS hapruje při zápisu souborů, bez problémů to jde jen tím integrovaným prohlížečem v nastavení systému a ten je dost levej, umí jen kopírovat a ne přesouvat.
    vyměnil jsem karty telefonu a tabletu, 32gb v shieldu funguje normálně, 64gb na lollipopim telefonu taky. libovolnej správce souborů přesouvá bez keců
    fóra jsou rozpačitá, někdo nemá problém, jiní se s tim nedokážou poprat (jako já). může být důvod výrobce karty, že by jiná 64gb karta mohla zabrat?
    KOJB
    KOJB --- ---
    prosím vás klávesnice k YOGA TABLET 2 8 by byla na trhu? bluetooth?
    DUMBO_STRANG
    DUMBO_STRANG --- ---
    NEVILL: Mám první generaci toho tabletu a ano. Funguje to spolehlivě, když máš dobrý router.
    NEVILL
    NEVILL --- ---
    TAP: mrknu na to, díky!
    TAP
    TAP --- ---
    NEVILL: to je asi cíl :). projeď si recenze, tím, že je to streamovaný vzduchem může asi občas vznikat nějakej lag, ale pokud máš výkonnej základ, ten tablet už ten přenos videa nějak utáhne
    THOMASMORTA
    THOMASMORTA --- ---
    JOPS: nVIDIA je dělaná jako herní tablet, Yoga na sledování filmů. Asi dost záleží na tom, co na tom chceš dělat.
    NEVILL
    NEVILL --- ---
    TAP: To by asi dávalo smysl...že by to třeba tak trochu nahradilo konzoli aniž by člověk musel ty již jednou vlastněné hry kupovat na jinou platformu...
    TAP
    TAP --- ---
    NEVILL: mělo by to jít, má to hdmi port, kterej normálně duplikuje obraz z tabletu ven. to streamování jsem nezkoušel, nemám na to kartu. ale pokud máš dost rychlej router a podporovanou GPU, neměl by být problém
    NEVILL
    NEVILL --- ---
    TAP: dá se to při tom streamování her ze steamu připojit na televizi?
    TAP
    TAP --- ---
    JOPS: mám ho od včerejška, je to fajn. jen ten gamepad asi zůstane ve skříni, ty hry, co by za to stály, jsou docela drahý a klidně si je zahraju na steamu, kde už většinu mám za polovic.
    NEVILL
    NEVILL --- ---
    JOPS: Teda jakmile k tomu dokoupíš pouzdro, gamepad a stylus tak ta cena hned naskočí, ale i je ten poměr cena/výkon přesvědčivý. Kdyby mi Nexus 10 odešel do křemíkového nebe tak bych si Shield K1 zřejmě pořídil.
    JOPS
    JOPS --- ---
    podle me je ted nejlepsi pomer vykon cena v tabletech NVIDIA SHIELD K1

sice to je 8" , ale kdyby mi nedej boze odesel iPad, tak jdu do tohohle
    PJGEPR
    PJGEPR --- ---
    THOMASMORTA: potvrzuji, mam Lenovo Yoga 8 a jinou konstrukci tabletu bych uz nechtel...
    Kliknutím sem můžete změnit nastavení reklam