PECA,
THOMASMORTA: díky vám oběma. abych to upřesnil, mám Lenovo Vibe P1, který má velkou baterii i displej a obrovsky jsem si na něj zvykl. zatím se mi nikdy na cestách nestalo, že by zvadl, i když mám stále zapnutou wi-fi nebo něco sleduju.
co u tabletu vůbec nepotřebuju: klávesnice, foťák, projektor = nechci náhradu za ntb, protože ten bych pak mohl vyhodit. °)
co potřebuju: tablet, na který je kvalitní držák do auta; kvalitní a hlasitý reprák, protože do auta (netuším, jak je to s externími repro - natrefil jsem na bluetooth repráky, ale nevím, jak to žere energii); tablet s větší výdrží; velký a kvalitní displej
po brouzdání a vašich radách mi vypadly tři:
Lenovo TAB 2 A10-70: vede kvůli rozlišení, ale nemá LTE, má 32 GB; výdrž píšou 10 hodin, tak nevím = je dostupný někde i s LTE, ale pak má 16 GB
Lenovo TAB 2 A10-30 LTE: má jen 1280x800, má LTE
Lenovo Yoga 2: pro mě zbytečná klávesnice, nejdražší, dobré rozlišení, 32 GB, narozdíl od ostatních Alza píše combojack - mám to chápat tak, že pokud mám sluchátka s mikrofonem, zařízení je nerozpozná (narozdíl od obyč jacku)?
Lenovo Yoga 3: 16 GB, 1280x800 = vychází mi horší (ale levnější) než Yoga 2, je to tak?
= abych se přiznal, tak nevím přesně, co značí 4G LTE modem - je potřeba mít pro internet na něm někde účet apod.? a jak je to s 3G modemem a který z nich ho má?
- otec má starší Yogu a přijde mi těžká. tu bouli se stojanem snad nahradí nějaký ten obal, nebo se pletu?
- je zásadní rozdíl 16 a 32 GB, když lze koupit kartu? (jsou rychlosti stejné, resp. velikost aplikací nutných instalovat na disk)
předem díky za názory.