CONTINUITY: Myslím si, že zatím jde vysvětlit jednotlivé věci. Například rozdíl mezi kvalitním a nekvalitním chlebem. Nebo to, jak se vyrábí "kuřecí", a že to je fakt moc...
Průběžně to na různých lidech zkouším ;)....a samozřejmě, většinou by si neuměli představit třeba prostě nejíst chleba.....ale to, že výsledek extrémně ošizené průmyslové výroby trvající hodinu nebude asi pořádný jídlo, to už si představit umějí.....stejně jako si čím dál víc lidí dokáže představit, že maso "brojlera" nafouklého za 3 týdny na kilo a půl možná není to ideální ani pro ně....nebo že zelenina, co vyrostla hydroponicky a byla týdny transportována, možná není tím dokonalým zdrojem vitamínů.....a že možná mě větší cenu menší množství opravdické zeleniny.....
Takhle, po kouskách, se kousky reality předložit dají.....
Jasně, kde je opravdu nulovej rozpočet, tam se nedá nic dělat, to je zas jinej problém, tam by asi byl nejlepším doporučením freeganismus ;-D