MORPHLER: ty jeden manipulatore. Ja tu ti nec neprapaguju, me to zaujalo a ptal jsem se na zkusenosti a nazory ostatnich.
Koho jsem odsoudil, za to ze to nevyzkousel, ty lhari?
Nechci po tobe, aby si mi dokazoval,ze to nefunguje, ale ptam se jaky dukaz mas pro tvrzeni,ze to nefunguje, jak si sam zduvodnujes k tvrzeni, ze to nikoho neuzdravilo.
Ocekaval bych neco jako,ze jsi byl pritomen nejakeho experimentu s nejakym vzorkem nemocnych treba s malaraii a po predepsanem(podle navodu Jima) zpusobu podavani se nedostavali zadne vysledky.
Ale jediny co mas je tvoje neotresitelna vira v system, kde je neco pravdive pokud je to zverejneno v odbornem casopise.
Ja jsem teda knihy od Humble necetl, jen pouze nejake vynatky, a tam docela dobre zpracovanou kazuistiku(pokud tim myslis jak to funguje). Mozna v knihach jsou i popsany ruzne pripady.
Nebo odkazy ktere jsem zde daval, doktori to davno zkoumaji a vysvetluji jak to funguje.
Studoval jsi to?
Jejich teorie i praxe tu je,a jedno jestli to je vytisteno v knize nebo v casopisu a jde o to jestli jsi chopny a ochotny si ho vubec precist a prostudovat a pak pripadne vznaset nejake relevantni namitky.