CONTINUITY: asi jsi nečetla uplně vše (je fakt, že Atom ten 1 příspěvek měl hodně dlouhý a měla jsem problém ho přečíst celý :) ), ale Atom v něm popisoval svou momentální práci, kde chodí a hýbe se docela dost ;) Vstává ve 4 ráno a chodí celej den, s vozíkem často docela doost těžkým, někdy dorazí domů až v 9 večer třebas, takže spánek-práce-spánek atd. Sezení si moc teď neužije.
Takže pohyb mu momentálně opravdu nechybí :) (Začínaj mu lézt žebra, tak ho nutím víc jíst, jinak ho tadle práce vyhubne. Nicméně věřím, že zde opravdu platí "Co tě nezabije to tě posílí" a lekce je to zajímavá, po tom delším období vysedávání u PC či minulé sedavé práci. Vidět to je třeba na tom, že mě teď uzvedne, což dřív by teda nedal :)) ).
Ale máš svým způsobem pravdu, dlouhou dobu doma seděl a energii pohybem neaktivoval, a to vede víc k rýpání se v sobě. Nicméně si myslím, že se postupně "posiluje", nejen touto prací, a i z dlouhodobého pohledu na osobní vývoj, rozhodně daleko méně brblá, než dříve. A méně vidí chyby "okolo".
To, že jednou za čas na nyx napíše, že mu je líto, že nedělá práci která by pro něj byla naplňující a měla tak nějak obecně smysl hned nezneměná, že je frustrofaný škarohlíd ;) Spíš to jsou vlny, nálady. (známe to asi všichni...). To, že je citlivější a déle mu trvá se vykopat z "peřin", který jsou plné zátěže z rodiny a nenaplněných očekávání, mi nepříjde zlé, každý máme své tempo prostě. A nešťastný rozhodně není, nicméně se taky snažím ho povzbuzovat k spokojenosti se sebou a zároveň schopnosti jít "výš".( Ale my jsme oba takový děti trošku plácající se na písečku a vyjevený z toho boje "jak přežít, pokud možno něco nejen zažít, ale i dobrýho tvořit; nebát se a z chyb se nesypat ale poučit").
Mně příjde fajn, že se vypíše, nedusí to v sobě ale sdílí. A i na radách, co mu dáváte, něco je. Jestli si z těch rad něco vezme to nevím, ale některé jsou určitě k věci. (Trošku mimo mi přišla rada "dělej co tě baví, když tě baví video tak ho přece dělej", alespoň tedy v momentální situaci. Když si Atom potřebuje akutně vydělat na nájem, nemůže dělat co ho baví, protože za to nájem nezaplatí. ).