INK_FLO: odpovim i v souvislosti s predchozim tematem, jestli ti to neva :)
jak jsem uz mozna nekde psal, vyrustal jsem v docela neutesene ctvrti. borec co chtel chtel byt in, musel poslouchat landu, nosit bombra a chodit na zatahy proti ciganum. holka co chtela byt in se musela tahat s ciganama, kdo nepropadal alespon z jednoho predmetu byl podezrelej sprt a nebyl pripusten. ja jsem mel moznost se poflakovat s kretenama po ulici, mlatit se s nima, ozirat se v parcich a machrovat kolik jsem ukradl cigaret, ale ja se rozhodl, ze to takhle nechci.
ve 13ti letech jsem chtel delat neco, ve 14ti jsem se rozhodl konkretne a tim se zivim dodnes a dodnes z toho benefituju (to co umim jsem se naucil sam, skoly mi nedaly temer nic). jasne, taky jsem si mohl vyzkouset jaky to je zacit fetovat piko, zevlovat, krast, kaslat na svou budoucnost a pak si stezovat ze jsem mel v zivote malo stesti, ze jsem holt z blbych pomeru a vlastne to ani nemohlo dopadnout jinak. abych teda konecne na vlastni kuzi vedel o co jde, abych se k tomu teda mohl kompetentne vyjadrovat. spousta mych kamosu tak dopadla, bohuzel se uz moc vyjadrovat neumi. ja jsem si holt radeji vybral cestu prozit dospivani ve stresu co ze me jednou bude a jestli nahodou nedopadnu tak jako lidi okolo me, neprime zprostredkovane zkusenosti mi bohate stacily. dnes uz mohu jen spekulovat nad tim jestli jsem byl tak genialni, takovej mega bojovnik anebo jsem byl jenom neschopnej na nektery veci kaslat, zit jen pro pro pritomnost a tak podobne :)
INK_FLO: ja s tim souhlasim, ostatne jsem to uz zminoval tady:
_BENNY. jenze se to z postoje "pouhym svym mindsetem mohu ovlivnit sve prozivani a nasledne sve konani a nasledne vysledky, ktere ocekavam" nesmi zvrhnout v postoj "vesmir jsem ja, silou myslenky muzu zmenit vsechno, jen jsem takovej frajer ze to neudelam".