_BENNY: Vždyť ano, přesně na takových zcela pochopitelných technických principech je to ovlivnění založeno.
Nevím, proč za tím pořád hledáte něco "nevysvětlitelného".
Úplně všechno, co je možné, má i "technické" vysvětlení. Jen některá ještě nejsou zcela přesně popsána.
A taky nevím, co pořád máte s tím létáním. Od toho máme přece rozum, abychom mohli posoudit svoje možnosti.
Vím, že je možné zaběhnout maraton, ale taky vím, že já to jen tak z fleku nedokážu. Vím, kde jsou moje možnosti, například se příjemně proběhnout 2 km lesem.
Slyšela jsem, že je teoreticky možné levitovat, nevylučuju to, ale předpokládám, že to je pro nějaké super vytrénované čaroděje a jogíny, kteří ovládají práci s energií na mně těžko představitelné úrovni. Takže to jen tak zkoušet nebudu.
Co se týče toho ovlivnění reality, vím, že si můžu přitáhnout takové věci, jako drogy, zakázky nebo bydlení, protože to je v praxi vyzkoušené a zjevně funkční, a rozumím i, jak to funguje, definovat to, naladit se na to, a pak se tomu otevřít a podle potřeby dělat vhodné kroky.
Ale nemyslím si, že bych mohla dejme tomu zfleku vyhrát milión na přání, apod, jak tvrdí někteří esoteričtí podnikatelé. To by muselo mít v realitě sakra vážnej důvod, a takové věci fungují lidem, kteří pro ně mají nastavenou realitu....např. člověk má dobrej projekt, a podaří se mu na něj najít sponzora, kterej mu ten milión dá....
....to, že někdo věří, že může svou realitu ovlivnit a není jen pasivním příjemcem okolností, ještě neznamená, že věří nereálným blbostem ;)