YMLADRIS: nebo svym blizkym proste po prichodu domu rict - nehnevejte se decka a vazena manzelko, ja jsem dneska zbity jak pes, jdu se ni na chvilku lehnout, za pul hodky se vam budu venovat. a pokud to nepomuze, proste zakurvovat a poslat je vsechny do prdele z duvodu, ze jsem unaveny, protoze tohle nevidim jako situaci, kdy by mel jeste clovek nejak ustupovat. zivitel rodiny ma sve povinnosti, ale take sva prava (moje babina mi rikala, ze kdyz byla jeste decko a bylo na obed maso, tak dostal jeji tata a ostatni jenom kdyz zbylo). zena by v tomhle konkretnim pripade mela mit trochu pochopeni. nechat si srat na hlavu jen proto, ze je to slunickove, nebyva vzdy nejlepsi reseni. jakoze pisu tohle, kdyz neznam konkretni souvislosti u vas, tak to berte s nadhledem. ale ja kdyz jsem unaveny, tak si jdu lehnout, a naopak, kdyz se zena neciti, tak ji doporucim totez. a decka? ty do toho nemaji co mluvit. na ty se dostane az ve druhe rade. a na psa ve treti. a pokud s tim maji problem tak decka uzemnim (mohou se jit misto vecere, na kterou jsem dneska vydelaval, napast) a psa sezeru! proste priznat slabost - jsem unaveny, nezvladam priliv pozornosti a emoci, kteryma me zahrnujete, nezvladam plnit vase ocekavani. je to blbe, ale nevim jak to jinak udelat nez se na chvilku zasit a vzchopit se..