• úvod
  • témata
  • události
  • tržiště
  • diskuze
  • nástěnka
  • přihlásit
    registrace
    ztracené heslo?
    YMLADRISTRANSFORMACE - síť života: o všem, co pomáhá léčení a probuzení člověka,společnosti,Země
    Restartováno :)
    O cestách, technikách, prostředcích, projektech, hnutích, myšlenkách velkých i malých, co pomáhají člověku osvobozovat se a naplňovat svůj potenciál, a skupinám, místům, ekosystémům, uzdravovat se z nemoci civilizace.
    Společným jmenovatelem témat je uzdravení, obnovení rovnováhy, návrat k přirozenosti, nalézání cesty, která je v souladu se životem.

    Ráda bych, aby klub byl o sdílení informací, nápadů a zdrojů - spíše než o diskusích a rozebírání, jestli je nějaké téma dobré-špatné, reálné-nereálné, apod ;) (na tento druh vyžití tu máme klubů dostatek :)

    organnic.blogspot.com (Conti)
    rozbalit záhlaví
    PIZI
    PIZI --- ---
    FRONEMA: Mít cíl, který ti říká co dělat, aby ses nenudila, ale nemít svou spokojenost podmíněnou jeho splněním. Tedy mít ho jako zdroj případné radosti z úspěchu, ale nemít ho jako zdroj neustálé nespokojenosti z toho, že ho ještě nebylo dosaženo.
    FRONEMA
    FRONEMA --- ---
    YMLADRIS: hmm polopaticky. on to neni zadnej konkretni problem, ale precetla jsem ty 4 dohody a dalsi knizky, a furt se mi to tak prevaluje v hlave, nemit ocekavani, nebrat si nic osobne a podobne. a na freezefestu pod vlivem mnohych udalosti (napriklad uzasnou CONTINUITY :) ) a dalsich okolnosti se mi v hlave objevila ta myslenka kterou jsem citovala niz. samozrejme s pocitem ze jsem prave prisla na naprosto zasadni pravdu jak to tak byva. no a posleze jsem to konfrontovala se strizlivejsim myslenim, a premyslela jsem co si z toho vzit... a protoze jste moji oblibeni pitvaci tak jsem to nahodila tady...
    AIM_FREEMAN
    AIM_FREEMAN --- ---
    CONTINUITY: uvidíš, jak ta druhá část, on začíná velmi obecně, zvolna, s nohama a postupně přidává, člk si řiká..no..to by ještě vlastně mohlo být a pak končí právě u těch reptiliánů. zajímalo by mě, co budeš říkat až skončí. určitě spoustu toho, co říká dává smysl..
    JAZZZ
    JAZZZ --- ---
    FRONEMA: to vypada jako bys muj (nebo spis nas?) velky ukol uz znala :) ono to dpojeni od systemu, ktery te naprogramoval jako svou soucastku s tou vnitrni transformaci uzce souvisi. tady tedy neresme JAK se odpojit, ale spis PROC a co to pro me znamena?

    PIZI: hele i magor muze mit pravdu :)
    PŘEDNÍ POLITICI COBY UCTÍVAČI EGYPTSKÉHO SLUNEČNÍHO BOHA ANEB SKUTEČNÝ MATRIX? - Matrix-2001.cz - Internetové stránky spisovatele, publicisty a badatele Jaroslava Chvátala
    http://www.matrix-2001.cz/clanek-detail/934-predni-politici-coby-uctivaci-egyptskeho-slunecniho-boha-aneb-skutecny-matrix/
    treba s timhle se neda nez souhlasit:
    Člověka žijícím v Matrixu dnešní doby zajímají touhy po prospěritě a kariéře slibující naplnění každému bytostné touhy po štěstí. Je možné s klidným svědomím říci, že masmédia úspěšně naplňují roli poskytovatelů snů o štěstí, která je údajně lemována nejdražšími auty, velkolepými vilami a balíky peněz na splnění všech možných snů bez nutnosti se omezovat - údajnou svobodu. Ale co movití lidé často cítí je krátkodobý efekt určité hladiny finančního úspěchu - vše časem omrzí a vzniká chuť po ještě větším, o kterém věří, že už bude ta finalní meta štěstí, ale jak říká David Icke, nic z toho není skutečné a touha po majetku a moci je jen honba za vlastním ocasem - ve východních naukách popisovaného jako podlehnutí ůiluzím Máji - kosmické hry. - to je presne ten efekt dosazeni iluzorniho cile.

    pokud se budu na to, co tvrdi, divat s nadhledem a neduverou jako se divam na vsechny informace kolem sebe, muze to byt zajimavy zdroj z druhe strany. kdyz sledujes CNN a Aljazeeru, tak lzou na obou stanicich, ale ty si rozumny obrazek uz mezi radky vyctes ;)
    YMLADRIS
    YMLADRIS --- ---
    CONTINUITY: Icke combines metaphysical discussion about the nature of the universe and consciousness with conspiracy theories about public figures being satanic paedophiles, and how apparently unconnected events are in fact attempts to control humanity. He argued in The Biggest Secret that human beings originated in a breeding program run by a race of reptilians called Anunnaki from the Draco constellation, and that what we call reality is just a holographic experience; the only reality is the realm of the Absolute.

    jako fakt nebo ma hacknutou wiki stranku? :) neznam ho
    PIZI
    PIZI --- ---
    CONTINUITY: zagoogli si jeho jmeno ve spojeni se slovem debunk, hoax, apod. Icke je velmi známý "blázen".
    CONTINUITY
    CONTINUITY --- ---
    Zdravím :)
    Dívám se na záznam přednášky Davida Icka v Praze, je ke stažení na uložto - David Icke dvd 1 a 2:), čistá jasná angličtina s českými titulky.

    Musím moc doporučit všem.
    Dokoukala jsem první teď půlku a přijde mi to zatím absolutně přesný, není tam jedinej detail, se kterým bych z přímý zkušenosti a pozorování mohla nesouhlasit. Je to vysvětlený jednoduše a logicky a většina z toho jsou věci, který všichni víme, jen je nechceme brát na vědomí. A pěkně i popisuje, jak se k téhle práci dostal, taky zajímavý :)
    YMLADRIS
    YMLADRIS --- ---
    FRONEMA: no budhismy atd prave upnuti na jakejkoliv vysledek povazuji za problematicky (zdroj utrpeni). neprovokuju ale furt jeste nechapu oc ti jde, zkus polopaticky pls. jedna se o to, ze nemas motivaci se o cokoliv snazit?

    ANDY_WARHOL
    ANDY_WARHOL --- ---
    ja mam takovy heslo: vzdycky je na co se tesit.
    FRONEMA
    FRONEMA --- ---
    JAZZZ: ha to zni docela podobne tomu jak to vidim...

    kazdopadne, hrozne nerada bych tu znova rozjidela debatu na tema "odpojeni od systemu", penize atd, nechme to do vedlejsiho klubu :)
    JAZZZ
    JAZZZ --- ---
    FRONEMA: asi by to chtelo se na to podivat jako na : "budu stastna pri slozitem procesu vyroby ditete, protoze to je cesta po ktere chci kracet". kdyz jsem pred pul rokem dosel k tomu, ze jsem si vsechny dlouhodobe cile splnil, tak me zasahla urcita prazdnota a neukotvenost. pak jsem nejakou dobu bojoval s rozpadem iluzi o teto spolecnosti, kterych jsem se nejdriv nechtel vzdat a od te doby, co jsem si nasel tak velky a slozity ukol, ze se mi ho pravdepodobne nikdy nepodari naplnit, ale presto ma smysl se o to snazit, tak jsem zas stastny a mam na cem pracovat. nejsmutnejsi je dosahnout vsech svych cilu a proto je tak nebezpecne verit v penize. i kdyz budete uspesni, nebudete doopravdy stastni.
    FRONEMA
    FRONEMA --- ---
    YMLADRIS: ja zkusim nejaky extremni priklady, ale chapu ze mezi nima je trochu sedo. ocekavani je treba "az budu na diskotece, budu tancovat s XY a bude to super" zatimco chteni je treba "chci sportovat".. u tehlech je to jednoduchy u "chci dite" je to samozrejme slozity, protoze clovek se sice muze bez nejakeho ocekavani snazit, ale vysledek pak muze bejt jasne negativni.. takze asi upnuti na ten vysledek, dite je imho spatne, protoze je to prave to pravidlo "nebudu stastna kdyz nebudu mit dite", kterym si vlastne clovek zbytecne "kazi" zivot
    YMLADRIS
    YMLADRIS --- ---
    FRONEMA: pro mne to neni uplne prehledny. Jako ze napr. mas myslenku "dokud nemam dite nebudu stastna" a ptas se kde vzit touhu "chci mit dite"?

    nebo nejak upresni..
    FRONEMA
    FRONEMA --- ---
    ANDY_WARHOL: v pohode
    ANDY_WARHOL
    ANDY_WARHOL --- ---
    nestih sem se bohuzel smazat nez si si to precetla, kdyz sem zjistil svuj omyl.
    ANDY_WARHOL
    ANDY_WARHOL --- ---
    FRONEMA: ne nerozvedu, ja si totiz nevsiml toho prispevku FRONEMA a myslel sem ze se diskuze toci kolem toho co se tu diskutovalo predtim. takze muj prispevek ber jako zabavny zkrat naprosto nesouvisejici s tim co si psala
    FRONEMA
    FRONEMA --- ---
    ANDY_WARHOL: ha, to nejak nechapu souvislost, mohl bys to rozvest?
    ANDY_WARHOL
    ANDY_WARHOL --- ---
    FRONEMA: no nevim, vynalejzat perpetum mobile te imho nikam neposune. spis to znici tebe i tvoji rodinu - uz v tom nemalo lidi utopilo veskery majetek
    FRONEMA
    FRONEMA --- ---
    PIZI: hmm zajimave... ja jsem zatim dosla jen tak daleko ze chteni znamena ze ti dela radost kazda cinnost ktera te posouva k tvemu cili, nezavisle na vysledku, jde o tu snahu. ale vlastne si nejsem jista jestli je to pravda, potrebovala bych to nejak rozpitvat
    PIZI
    PIZI --- ---
    FRONEMA: Chtění je pozitivní síla protože očekáváš, že správný život zahrnuje nějaké chtění.
    FRONEMA
    FRONEMA --- ---
    zkusim nacnou nove tema, treba se uchyti. jedna se o ocekavani. momentale je to pro mne velke tema a prijde mi ze pokud to dokazu nejak vyresit tak mi bude lip.

    na freezefestu jse rozformulovala (neboli jeste by to zaslouzilo ucesat) tvrzeni:

    Ocekavani neni nejake automaticky stav ktery by vyplyval z minuleho zivota, ale jsou to pravidla typu "nebudu stastny pokud svet nebude vypadat tak a tak", ktere na sebe dobrovolne uvalujeme, a potom je i plnime...

    otazka je, jak k tehle myslence pridat chteni, touhu ktera mi naopak prijde jako velmi pozitivni sila? nepremysli nahodou o tom taky zrovna nekdo?
    Kliknutím sem můžete změnit nastavení reklam