_BENNY: Ty to uz dneska nedelas, uz ted se snazis na tyhle spolecnosti v ktery zijes dat co mozna nejmin. (Prevadim vsechno na prachy protoze to je tvoje argumentacni pozice, tak abys mi rozumel.) Platis minimalni dane, cela tvoje rodina taky, ale to co vam za to spolecnost nabizi vesele vyuzivate. Hanba. To co z tech penez financujeme neni jen podpora, ale CELEJ ZBYTEK, silnice, skolstvi, whatever.
Na rozdil od tebe jsem zamestnanec stredni tridy, kteri, jak znamo, danove tahnou spolecnost. A ja nechci aby ty moje dane sly na silnice, protoze silnice se mi nelibi, a nevyuzivam je, chci aby sly na skolu, nebo nepodminenej prijem. A ver mi, ze za moje dane by se par zevlu uzivilo.
Ty muzes tak leda drzet hubu co se udela s tvym nicim ktery nam vsem davas a este nerad.
Co bys rekl na takovehle pohled?
_BENNY: No ... a to je dalsi tvuj zasek - ultrakonzervativni predstava ze tak jak nam to nalajnovali je to spravne. Ani tomu se nedivim, cpali to do tebe ve skole, a dovedu si predstavit ze to do tebe cpou v televizi, na novinky.cz, v blesku ... chapu tvuj pohled, ale nesouhlasim s nim, a neziju podle nej. Hruza, vid?