YMLADRIS: hele, ja s detma vychazim velmi dobre, pac jsem hodne zivelny. kor jak jsou mensi, tak se s nima furt taham, peru, ruzne je "trapim", lochtam, delam jim konika a tak. jezdime kazdy rok na vikend ke znamym, kde maji naopak strohou chladnou vychovu a mi je z toho uplne smutno. ty decka jsou vevnitr takove churave. kdyz jsem u nich byl prvne, tak byly chvilu vyplasene, ale pak se rozblbly, myslim, ze tatinek byl rad, ze uz jsme odjeli :o). tedka kdyz se tam ukazem, tak je mam hned na sobe povesene a jde se blbnout :o). akorat jak to roste, tak to zacina byt unavne, protoze uz je tak nevydrzis pohazovat a tocit ve vzduchu, protoze jim rostou prdele :o)). treba - zijeme na jednom dvore s moji babinou. je ji uz pres 80 a je docela protivna. hlavne nema rada moc deti. kor kdyz jsou hlucne. jenom takove ty vykastrovane kostelove kriply, co je posadis na lavicku a oni tam sedi a jsou potichu. jenze takovou znam jenom jednu a ta je o par let starsi nez nase a k nam nechodi. z te bude za par let pekne prkno v posteli :o). no a u nas se vzdycky decka z cele dediny - vrstevnici nasich schazely, protoze mohly ruzne skakat ve stodole do sena, mame houpacky a u nich takovou drevenou boudu, po ktere se da lozit, nebo hrat ruzne schovka, plno skrysi. no takze obcas se seslo treba deset patnact deti od 6 do 11 let. takze si umis predstavit ten hukot. a stary vul kuato misto aby je vyhnal, tak hral schovku s nima, protoze tam byl takovy maly spunt od zname, tak jsem ho nosil na zadech, protoze on mel kratke nozicky a nestihal by dotlapkat az k pikadlu :o). takze kvuli tomuhle jsme se mockrat pohadali. mam decka rad a to nejen na cesneku :o). proste pecu a pojidam jenom ty, co jsou tak hloupe, ze treba spadnou ze stromu primo na hlavu a uz jim stejnak neni pomoci :o)). takze ano, draha Ymladris, pokud jsi byla jedno z tech deti, ktere se baly vlastniho stinu, zasadne nebraly do rukou veci, aby se neuspinily, radeji nebehaly, aby se nezadychaly a neprepinal se jim hrudni kosicek, atd. pak bys ze me mohla mit opravneny strach. ale jeste jsem takove decko nepotkal :o). vetsina rozkvete, jenom se na ne poradne usmejes a trochu je polochtas a potocis ve vzduchu.