• úvod
  • témata
  • události
  • tržiště
  • diskuze
  • nástěnka
  • přihlásit
    registrace
    ztracené heslo?
    MTOChemtrails/Geoinzenyring/Klimaterorismus aneb Jak si objednat slunečný den
    HUGO
    HUGO --- ---
    APIN: k těm pochybnostem ohledně soukromého sektoru, třeba ČSA berou petrolej od Shellu a ten zase od místních producentů a jeho složení odpovídá mezinárodní normě http://www.petroleum.cz/vyrobky/jet.aspx
    APIN
    APIN --- ---
    Nevim, jak to může ještě dneska někdo zpochybňovat... Už od nepaměti to funguje stylem: vytvoříme problém a nabídneme řešení na kterém zbohatneme. No a když si vezmete, že způsobovat nemoce, neplodnost a otravování zemědělských ploch aditivama v leteckém palivu je vlastně ten nejlevnější, nejspolehlivější a nejefektivnější způsob (o tom na letištích vpodstatě vůbec nikdo nemusí vědět ani na to být speciální zaměstnanci - prostě se dováží palivo a pochybuji, že ze soukromého sektoru)
    Nebo vy si fakt myslíte, že celej farmaceutickej komplex je tu od toho, aby lidi léčil?
    MTO
    MTO --- ---
    my v haluzi zijem. vcera se vyhodilo kominem za 100 mega ockovani proti praseci chripce. chteli za tyo utratit 3 mld. (zdroj CT)

conti: je dobry ze TV people zacinaji myslet...
    SELECTOR_IX
    SELECTOR_IX --- ---
    Conti, lidi co to dělají, se už několik let snaží zredukovat populaci na půl miliardy. tolik otroků jim totiž bude stačit...
    CONTINUITY
    CONTINUITY --- ---
    Napadla mně o víkendu taková haluz.

Jedinej způsob, jak si umím představit, že by se podařilo takovej projekt utajit, je, že všichni zúčastnění opravdu poctivě věří, že dělají dobrou a nezbytnou věc...

Že by to opravdu mělo nějakej význam, například zajistilo krátkodobej odklad tragických následků globálního oteplování?

Ale samozřejmě i jestli to tak je, nemění to nic na tom, že takovej projekt je krátkozrakej a smrtelně nebezpečnej, pravděpodobně ho vymysleli lidé, kteří žijí v místnostech a přírodu mají v mysli jen jako oddělené jednotlivé systémy, ne celek....a musí se ukončit, než způsobí nějakou nevratnou škodu...

----------------
    Jinak, co se týče jeho existence jako takové, o té nehodlám diskutovat, přímé vnímání stačí ;), jedno zajímavé potvrzení o víkendu:

Povídala jsem si se slečnou, která je zjevně úplně nová v alternativním světě, byla párkrát na party, o "konspiračních teoriích" nikdy neslyšela.
    Svěřila se mi, že si všimla při koukání na oblohu, že jako by tam byly často dvě vrstvy oblaků. Jedna, která tam byla vždycky, zaoblená, tvaru koule. Druhá, která se jí jeví "rovná".... Vrtalo jí to hlavou. Je to myslící bytost, nebude si namlouvat, že něco nevidí, když to vidí....
    To je dobře, že se takoví lidi najdou....
    MTO
    MTO --- ---
    Materiály Světové meteorologické organizace o modifikacích počasí (v USA může modifikovat počasí kdokoli)
    http://freeglobe.parlamentnilisty.cz/Articles/1953-materialy-svetove-meteorologicke-organizace-o-modifikacich-pocasi-v-usa-muze-modifikovat-pocasi-kdokoli-.aspx
    JOHNYTHEDEVIL
    JOHNYTHEDEVIL --- ---
    NINE_OF_NINE: tak ze bych zpochybnoval neci vzpominku si nepamatuji a ani pri zpetnem prohledani postu to nepotvrzuji. Napsal jsem, ze si sam na neco podobneho nepamatuji. A i co jsem tu cetl zminky o vzpomince na pretrvavajici cary na nebi, co z ni cisi na sto honu je, ze se jedna o ojedinelou vzpominku. Ze by tu nekdo psal, ze si pamatuje, jak minimalne 2 dny v kazdem tydnu dochazelo k teto vyjimecne situaci si nejsem vedom. Ano muze se to stat, mechanismus jsem tu dnes popsal a take tvrdim, ze tento stav je vyjimecny a ze podle meho pozorovani je tento vyjimecny stav na dennim poradku. Coz si jaxi odporuje ...

Takze ty ilustrujes nesmyslnost teorie obrazkem, ktery nic nerika a k probiranemu fenomenu nema zadny vztah? ;) Dneska uz jsem se nasmal dost, uz to staci. To je jako bych v testu z matematiky dokazoval platnost Pythagorovy vety za pomoci rovnice 1+1=2, coz je sice pravda, ale nedokazuje to vubec nic!
    NINE_OF_NINE
    NINE_OF_NINE --- ---
    JOHNYTHEDEVIL:
    Ano jak jsem napsal, dokazovat nema nic ma ilustrovat.

Ted bych prosil nejake ty objektivni dukazy pro chemtrails.

Cece ja ti nevim dneska ti tu dva lidi napsali ze pred rokem 89 taky zustavali stopy i nekolik hodin. Coz jsi napred tvrdil ze neni pravda:
    [ JOHNYTHEDEVIL @ Chemtrails/Geoinzenyring/Klimaterorismus ]

Zkus srovnat letecky provoz pred 23 lety a ted.
    JOHNYTHEDEVIL
    JOHNYTHEDEVIL --- ---
    NINE_OF_NINE: a tohle je ten stejny pripad
    JOHNYTHEDEVIL
    JOHNYTHEDEVIL --- ---
    NINE_OF_NINE: tak mmnt, cekal jsem ze k rozporu dojdem, ale ne, ze ho v jednom postu popises sam :

nejdrive Dokazovat nema nic
    a potom Ilustruji jen to ze konspiracni teorie globalnich chemtrails je ponekud pritazena za vlasy

Proste se potvrdilo, co se snazim rici od zacatku. Snazil ses pomoci teto fotografie ukazat, ze teorie chemtrails je vadna, ale jelikoz jsme spolecnym dlouhym usilim dosli k tomu, ze tato fotografie nedokazuje nic, pak je tvoje argumentace touto fotografii vadna.

Ja bych byl predevsim vdecen, kdybys neci tvrzeni, ze kondenzacni stopy se kdysiva neudrzely na nebi celej den, nevyvracel obrazkem, kterej za A)zobrazuje uplne neco jineho a za B)dle tveho vyjadreni nedokazuje nic. Snaha dekonspiratoru pomoci teto fotografie rozporovat lidskou zkusenost, ze to takto drive nebylo, je zjevna. Ze se jedna o sprostou lez, jsem snad ukazal nejnazorneji jak to jen slo ... dekuji za pozornost
    NINE_OF_NINE
    NINE_OF_NINE --- ---
    JOHNYTHEDEVIL: Vis na tvou otazku jsem odpovedel minimalne 2x a nasledne ti to vysvetlil a az po nekolikate urgenci jsem dostal odpoved na tu mou.

JOHNYTHEDEVIL: Dokazovat nema nic, ty stejne jako ja nemuzeme soudit ze kondenzacni stopy z mou postovanych fotek byli na obloze nekolik hodin, nebo minut. Nicmene leckdy jejich pokryti oblohy napovida ze nevznikly za 5minut.

Ilustruji jen to ze konspiracni teorie globalnich chemtrails je ponekud pritazena za vlasy. Nedokazu si predstavit ze by nekdo dokazal takovou akci v globalu utajit. Protoze by o ni muselo vedet hodne lidi a zaroven temer nikdo.

Jak jsem uz psal pred mnoha prispevky byl bych vdecen kdyby mi nekdo ukazal letadlo s rozprasovacim zarizenim(staci fotka) nebo popsal princip jakym zpusobem rozprasovani probiha.
    JOHNYTHEDEVIL
    JOHNYTHEDEVIL --- ---
    NINE_OF_NINE: kdyz uz to mam brat po tvem, pak vez, ze jsem se zeptal prvni a je velmi neslusne odpovidat na otazku otazkou. Hlavne ale vidim, ze se odpovedi vyhybas, co ti sily staci. Jinak ja samozrejmne nejsem ded vseved a odpoved na otazku , kdo za to muze , neznam. A ted uz konecne odpoved na tohle.
    NINE_OF_NINE
    NINE_OF_NINE --- ---
    JOHNYTHEDEVIL: Vidim ze od tebe se proste na odpovedi na polozenou otazku proste nedockam.
    JOHNYTHEDEVIL
    JOHNYTHEDEVIL --- ---
    NINE_OF_NINE: poporade ... fajn, takze pokud to spravne chapu, tak ta fotka proste JEN ukazuje, ze se za letadly ve WW2 vytvarely kondenzacni stopy, ale uz vubec nic nerika o tom, jak dlouho tam tam visely. A ted tedy co dalsiho, krome teto obecne zname skutecnosti, ze za letadly se od urcite vysky tvori kondenzacni stopy ma ukazovat ci dokazovat ? A jaky vztah to ma k obrazku v zahlavi, ktery uzakuje kondenzacni stopy, ktere tam visi hodiny?
    NINE_OF_NINE
    NINE_OF_NINE --- ---
    JOHNYTHEDEVIL: Ja uz ti na otazku odpovedel(nekolikrat). Ted jsi na rade ty.
    JOHNYTHEDEVIL
    JOHNYTHEDEVIL --- ---
    NINE_OF_NINE: To je dost divne, v zahlavi je fotografie kondenzacnich stop, ktere visi na nebi nekolik hodin. V cem tedy spociva ta vzajemna podoba, co maji spolecneho ?

A bonbonek na zaver, co ma podle tebe ta fotografie ukazovat/dokazovat/vyvracet?
    NINE_OF_NINE
    NINE_OF_NINE --- ---
    JOHNYTHEDEVIL: Nikde sem nenapsal ze jde o hodinu starou stopu.
    Psal jsem ze jde o shodnou kondenzacni stopu jako je v zahlavi. Tj. svym obsahem (kdyz clovek zanedba jine slozeni leteckeho paliva).

Kolikrat to jeste budes potrebovat napsat znovu?
    Rad bych se tedy dozvedel kdo za chemtrails stoji. Jak jsem jiz take nekolikrate psal.
    JOHNYTHEDEVIL
    JOHNYTHEDEVIL --- ---
    NINE_OF_NINE: ty to proste nechapes. Vic polopaticky uz to podat nejde :

Ty na tom obrazku vidis kondenzacni stopu starou hodinu

Ja na tom obrazku vidim kondenzacni stopu starou tak asi minutu.

Kapis to uz? Takze se te ptam jeste jednou , opravdu chces i nadale tvrdit, ze na tom obrazku je kondenzacni stopa podobna te v zahlavi tj stopa, ktera tam visi nekolik hodin?
    NINE_OF_NINE
    NINE_OF_NINE --- ---
    JOHNYTHEDEVIL: Tve problemy s interpretaci psaneho textu po internetu doopravdy resit nebudu. Osobni flame v klidu presun do posty.
    VYHULENY_UFO
    VYHULENY_UFO --- ---
    JOHNYTHEDEVIL: fakt nevim, proc musite venovat tolik casu kondenzacnim stopam. nad tim nepremejsli ani dite ;0)
    Kliknutím sem můžete změnit nastavení reklam