• úvod
  • témata
  • události
  • tržiště
  • diskuze
  • nástěnka
  • přihlásit
    registrace
    ztracené heslo?
    TUSILFacebook Pages / rady a zkusenosti / facebook marketing / facebook apps
    TUSIL
    TUSIL --- ---
    ARAGONIT2: zkus jinej prohlizec?
    KAJJAK
    KAJJAK --- ---
    me to jede plynule na srovnatelne sestave...
    ARAGONIT2
    ARAGONIT2 --- ---
    chci se zeptat na vaše zkušenosti s fb.
    Mám s ním trvalí problém, že celkově se vykresluje hodně pomalu a to ikdyž mám otevřené jen dvě okna, situaci nezlepšila ani 6gb paměti, dual core.
    Nedej bože, kdyř mám otevřeno třeba 6 fb oken v prohlžeči mozila..to je někdy na minutu čekání..
    Dělá mi to obdobě jen o něco málo rychle i na jiném poči..
    113KW
    113KW --- ---
    ahoj, prosim vas mam dotaz na nekoho kdo se vyzna ve fb strankach. - fb pages business.

    kdyz sem si propojila stranku s instagramem zalozenym extra pro ten projekt co stranka, a nak sem tam nastvila jakys "business" (zkousela sem) prepla se mi i na fb stranka do "business" manageru. dva dotazy:
    1)ovlivni to cenu reklam pri zadavani na tu stranku a jak moc
    2)je mozny to zrusit a prepnout zpatky do "obyc" stranky aniz by se neco smazalo ze stranky fb nebo k ni propojenyho instagramu
    MYSHA
    MYSHA --- ---
    ahoj, prosim vas, je tu nekdo, kdo mi muze pomoct s nastavenim aplikace v developers.facebook.com?

    Pri registraci na webu via tlacitko facebok to haze chybu, google mi ji vygoogloval, vcetne reseni, ale obnasi to trochu obsirnejsi znalosti prostredi, nez kterymi oplyvam :) Dekuji za pripadnou pomocnou virtualni pracku .)

    "Can't Load URL" Error for Permissions and Tokens
    https://premium.wpmudev.org/forums/topic/cant-load-url-error-for-permissions-and-tokens
    MERTLAS
    MERTLAS --- ---
    AETHER: mockrat dekuju! :)
    AETHER
    AETHER --- ---
    MERTLAS: v nastavení jde přešoupat ten obsah - stačí dát events nahoru (a pak se vždy jako první bude zobrazovat nejbližší nadcházející).
    MERTLAS
    MERTLAS --- ---
    Ahoj, mam dotaz, nevite, kde co nastavit, aby se mi nahore na strance zobrazovala nejblizsi nadchazejici udalost? A nemyslim tim pripnutim prispevku udalosti, ale primo ta udalost?
    Kdyztak dekuju za radu :)
    PHILCO
    PHILCO --- ---
    zeptám se tady, snad bude někdo vědět - v pravém panelu mi zmizely Aplikace, nevím, jak je dostat zpátky...
    KRKA
    KRKA --- ---
    jeden technickej - FB normálně na webu, vpravo sloupec, kde vidím aktivitu přátel, od shora dolu většinou přátelé, se kterýma nejvíc komunikuji.. Najedou se stalo to, že tam mam lidi, se kterýma jsem v životě nekomunikovala a ty "mé" oblíbené nevidím, dá se to nějak upravit? Pardon za pitomej dotaz, ale mam to tak x let a takhle změna mi uplně dobře nedělá :D díkas
    JAVESEU
    JAVESEU --- ---
    Ahoj, řeším propagaci FB stránky. Chceme ušetřit za reklamu, placená nám zatím moc nepřinesla. Nalezl jsem na webu tento návod: http://www.evropsky-rozhled.eu/jak-zacilit-facebookovou-reklamu-na-fanousky-konkurence/ Bohužel nefunguje doplněk o Chormu (viz obrázek). Dokázal byste mi s tím někdo poradit? Budu rád za každý info a nebo námět na jiný způsob, jak oslovit konkurenční fanoušky. Díky JaVes

    JUSTIF
    JUSTIF --- ---
    EGGH: Podle mě fotoalbum nešlo propagovat nikdy. Jako řešení mě napadá propagace linku s carouselovou reklamou.
    EGGH
    EGGH --- ---
    Setkal se tu někdo s nemožností propagace fotoabla? Vždy jsem album tvořil stejně, tzn. v příspěvku jsem klik na vytvořit foto album, pak do něj nahrál fotky (fotky v png), dal titulek, přidal text k fotkám, uložil a pak ve správci reklam dal propagovat. Od září ale nemůžu alba propagovat - píše mi to, že propagace není možná. Zkoušel jsem všechno, dát tam fotky v jpg, vymazat historii v pc, propagaovat z jiného pc apod. Ale nic, prostě mi nejde alba propagovat. Co s tím?
    ADAMM
    ADAMM --- ---
    Upozorňuju v předstihu na další Babeltalk - bude v Praze, za měsíc - 8.12. Novinky z FB, Instahash přichází do ČR a Marek Prchal ;) krom toho budeme mít i program po tom "hlavním" - oblíbená společenská hra "Zprdeleslajdy" - aneb vylosujete si téma a po 30 sekundách jdete na plac, za vámi jedou slajdy, které jste nikdy neviděli - a vy je musíte komentovat tak, abyste obhájili ... něco :)

    https://www.facebook.com/events/928573883953663/
    ADAMM
    ADAMM --- ---
    MRTVY_KENNY: dřív to fungovalo přes bit.ly - jakýkoli Facebook link se změnil na on.fb.me/kratkeurl - ale už to takhle nefunguje a nenašel jsem info o tom, jak tohle aktuálně řešit :(
    MRTVY_KENNY
    MRTVY_KENNY --- ---
    pls nema fb nejaky zkracovac url? kdyz pouziju goo.gl nebo neco podobneho, tak to cloveka na mobilu vykopne z appky do browseru, i kdyz chcu jen nalinkovat treba nejaky post.. a ty dlouhe url jsou strasne zlo :))
    CRS1138
    CRS1138 --- ---
    ADAMM: dekuji
    ADAMM
    ADAMM --- ---
    CRS1138: jednoduše ne ;) ale jsou na to nástroje. pamatuju si, jak jsem viděl i jeden "start-up" (z Maďarska), co byl zaměřený právě na tohle; nicméně to porušovalo pravidla FB a museli to zabalit. nicméně předpokládám, že nebyli jediní a že půjde něco podobného dohledat i dnes a nebude nutné si na to psát nějaký vlastní skript... wait... tak tady máš nějaké tipy:

    How to find a most active users of my Facebook page - Quora
    https://www.quora.com/How-can-I-find-a-most-active-users-of-my-Facebook-page

    a zkus tohle, pokud to není fake, tak by něco mělo být i ve verzi zdarma:

    Use cases - WhoLikesUs
    https://wholikes.us/use-cases/
    CRS1138
    CRS1138 --- ---
    ADAMM: V souvislosti s 'odmenami'; da se nejak jednoduse vylistovat jmena lidi, kteri za urcitou dobu 'like'-nuli, ci komentovali na jakykoliv post na me strance?
    ADAMM
    ADAMM --- ---
    REFLEX: "odměňovat" můžeš za co chceš, v tom ti imho nemůže nikdo bránit. ale soutěže nesmí být na principu sdílení obsahu ("share to enter" - to je konkrétně přímo zakázaný). naopak "like to enter" a "comment to enter" je možný.
    Kliknutím sem můžete změnit nastavení reklam