Ahoj vespolek, mám dotaz: řešíme správu FB business stránek (je to stránka jedné výtvarnice) - má svoje obchodní stránky propojené se svým osobním FB profilem (jak jsem se dočetla, v posledních dvou letech už to ani jinak nejde a šedé profily se zrušily) - problém ale je, že když přispívá do tématických skupin - tedy posílá tam fotky svojí tvorby a podobně, tak tam sice dává odkaz na svou business stránku - respektive odkazuje z té obchodní stránky, ale aby mohla zveřejnit příspěvek, musí to udělat jako soukromá osoba pod svým osobním účtem. Problém ale je, že protože je to propojené s tím osobním profilem, tak lidé, kterým se její práce líbí, tak místo toho, aby se stali fanoušky toho obchodního profilu a zobrazovaly se jim tak novinky, které tam přidává, posílají jí žádost o přátelství jako soukromé osobě, což samozřejmě nechce, protože na soukromém účtu zveřejňuje pouze příspěvky pro blízké přátele. Ráda by měla svůj osobní profil oddělený od toho obchodního tak, aby přímo a pouze z obchodního profilu mohla posílat příspěvky a komunikovat ohledně své práce.
Pardon, že to píšu takhle složitě, snad je to aspoň trochu srozumitelné. Už jsem nad tím strávila několik hodin času a nepřišla jsem na to, jak tenhle problém vyřešit. Netušíte někdo, co s tím a nebo tenhle problém nemá řešení a s aktuálními možnostmi FB to nejde jinak?