Mno imho na Jih aspoň ten evropský bych fakt nešel, neboť je dost blízko k Africe a já chci být od Zedů co nejdál takže se tam přibližovat moc nebudu. Mám tedy možnost jít na Západ, Sever a Východ. Na západ je Německo, a nějak věřím Německé armádě víc než té naší, přeci jen 2x obsadili Evropu ikdyž pak dostali na budku ;) Sever zase Německo a Polsko, protože Poláky tak nějak nemusím, tak bych prchal k Němcům, navíc je to dost podobná krajina jako v ČR ;) Východ Slovensko + bývalé SSSR to je fakt až krajní možnost neboť mám za to, že Cokolivrusové by se chovali zhruba stejně jako ve virtuálním světě a to shoot on sight na druhou stranu v Rusku je ohromné množství neobydlených oblastí (stojí za úvahu).
Takže bych celkem dlouho pobýval ve střední evropě v ČR protože ze západu bude celkem klid nebo tam je Německo, z jihu jsou Alpy takže s tím by si snad Rakušáci poradili. Problém vidím v jihovýchodě Ani ne tak ve Slovensku jako spíš v Maďarsku atd. to by mohl být fakt problém a pak Polsko. Prostě jít na východ v dobře ozbrojený tlupě.