HURDA: jak jsem psal naposledy asi před měsícem. Furt mi to dělalo problémy:
- Conversion to dalvik error (řešení náhodný počet cleanů, přeházet pořadí build tools v build path)
- Otevřel jsem projekt a vyhodilo mi to u všech enumů syntax error (řešení vypnout&zapnout eclipse)
- Zaseklej TFS plugin (řešení používat TFS z cmd)
- Občas (hlavně u resources) to nepřekompiloval a používal starý soubory (musí se ručně cleanovat)
- Dál mě deptá celá fylozofie WorkSpaces -> jsem zvyklý mít v jedný solution/WS spolu související projekty a nic jinýho. Jelikož nastavení intendace, barev, zkratek, ... je součástí WS, musí se to buď řešit složitě synchronizováním nastavení, nebo loadovat/closovat projekty v jednom WS
Hlavně šlo o ty buildy a "náhodný" syntax errors, který si to na mě vymejšlelo. A v neposlední řadě nenažranost. Eclipse si žral mezi 0,5-1GB RAM ten IntelliJ se pohybuje mezi 100-200MB. Asi bych vymyslel ještě další věci, ale tohle je pro mne dostatečný seznam, proč už eclipse nechci ani vidět. Našel jsem prostředí, které mi vyhovuje víc a nemám důvod z něj přecházet. Jediné, co bych momentálně ocenil je nějaký ten náhled GUI.