• úvod
  • témata
  • události
  • tržiště
  • diskuze
  • nástěnka
  • přihlásit
    registrace
    ztracené heslo?
    LWEEKAndroid development
    EDASX
    EDASX --- ---
    Nazdar, mam asynctask na HttpPost, ktery uploaduje data na web. Uploaduje treba 100-200KB, takze to na pomalym pripojeni muze trvat. Ten asynctask tam je presne proto, ze to muze trvat a tudiz by uzivatel jinak dostal "Not responding".

Problem je, ze stejne i kdyz to mam jako asynctask, tak neco asi sekne UI jeste predtim a probiha to pak tak, ze dokud jede upload tak je UI sekly a az to vsecko probehne, tak se teprv zaloguje tech 20 prujezdu onProgressem a zobrazi progress bar od zacatku do konce v jedny vterine. Dokonce *pred tim* volanim asynctasku menim obsah TextView a ten se taky projevi az po skonceni...

Nema nekdo nejakej napad? Uz jsem na tom zaseklej asi den.
    BRAP242
    BRAP242 --- ---
    pardon, omlouvam se jdu to resit jinam. Diky, jakmile poridim a zacnu programovat, vratim se s fundovanejsimi dotazy!
    WOJTISHEK
    WOJTISHEK --- ---
    BRAP242: pripadne tady: [ Tablet ]
    DR_K
    DR_K --- ---
    BRAP242: clovece nestastna, toto auditorium je zamereno na vyvoj aplikaci v systemu android. pro dotazy, ktere pokladas, slouzi auditorium jine: Android - otevřená mobilní platforma (1927). proto doporucuji zeptat se tam ;)
    MRAKY
    MRAKY --- ---
    no konecne. toto trvalo :/
    Android Design - Welcome
    http://developer.android.com/design/index.html
    JOHNY_G
    JOHNY_G --- ---
    Já si rozhodně počkám na TF700T. Měl by vyjít ve druhém kvartálu, a stávající Prime má fakt zásadní problémy se signálem. Nebo kup starého transformera. To je tablet, který mohu s klidným srdcem doporučit. Ale musel by ses smířit s tím, že za chvíli vyjde o dvě generace novější model :-).
    BRAP242
    BRAP242 --- ---
    a co ten Asus prime? Dneska dorazila do CR nova davka - mate nekdo nejakou zkusenost, nebo tip na dobrou recenzi?
    SEALSKEJ
    SEALSKEJ --- ---
    BRAP242: Za sebe bych Samsung tablet nedoporučoval. Leží mi na stole Galaxy TAB 10.1 a má to fakt nedoladěnej software v porovnání třeba s Transformerem. Lagy a pomalej file systém hlavně. Pokud bys mi stejně nevěřil, rád se ho za nějakej peníz zbavim.
    SPIRAL_FORCE: Já párkrát používal ORMLite a stěžovat si na něj nemůžu. Možná se jen dostaneš do problémů při změně orientace, ale na to je asi každej Android vývojář celkem zvyklej.
    SPIRAL_FORCE
    SPIRAL_FORCE --- ---
    H_U_N_T_E_R: ja jeste nasel tohle https://www.activeandroid.com/ ...ale je to placena knihovna...nejakych 20$ chteji
    H_U_N_T_E_R
    H_U_N_T_E_R --- ---
    SPIRAL_FORCE: používám ORMLite (první, co mi vyhodil google). Sice dávat dostát slovu "lite" ve svém názvu. Funguje ale vcelku dobře.
    SPIRAL_FORCE
    SPIRAL_FORCE --- ---
    pouzivate nekdo ORM pro praci s SQLite? Nejaka doporuceni?
    MRAKY
    MRAKY --- ---
    nevite nekdo, zda je nekde v android api cesta, jak vytvorit logicky disk? - neco na zpusob loop v linuxu ?
    JOHNY_G
    JOHNY_G --- ---
    BRAP242: Že jsme tady OT :-). Soudit nemohu, v rukou jsem je neměl.
    KERRAY
    KERRAY --- ---
    btw
    Introducing “Python for Android” « Txzone
    http://txzone.net/2012/01/introducing-python-for-android/
    BRAP242
    BRAP242 --- ---
    JOHNY_G: jeste jsem se chtel zeptat - co si myslis o tech samsungackejch tabletech?
    BRAP242
    BRAP242 --- ---
    Exclusive: Lenovo to release a 10.1-inch Ice Cream Sandwich tablet with 1.6GHz Tegra 3 by year's end -- Engadget
    http://www.engadget.com/2011/11/14/exclusive-lenovo-to-release-a-10-1-inch-ice-cream-sandwich-tabl/
    BRAP242
    BRAP242 --- ---
    i kdyz jak na to tak koukam, tak milej PRIME ma docela problemy s radiem( WiFi, Bt, GPS). Tak zeby ten novej tablet od lenova?
    BRAP242
    BRAP242 --- ---
    zrejme zalezi co vsechno s tim tabletem clovek dela.... ja myslim ze mista neni nikdy dost. Mas tu 3G nebo jenom WiFi verzi?
    JOHNY_G
    JOHNY_G --- ---
    To se neptáš toho pravého. Já vyžiju i s 8 GB. A už dost OT ;-).
    BRAP242
    BRAP242 --- ---
    dobra, tak v tom pripade netrpelive cekam na ten asus prime - uz jednou ho meli v czc akorat jsem to propas. jo - a jaka je idealni velikost pameti?
    Kliknutím sem můžete změnit nastavení reklam