Zdravim vespolek, s vyvojem pro Android nemam nejvetsi zkusenosti (nicmene nejaky mam). Patlam ted svoji prvni vetsi aplikaci a nejvetsim problemem je pro me efektivita vyvoje.
a) pokub mi bezi emulator v eclipse, nemuzu skoro vubec nic delat, CPU jede na 100%. Restartovani emulatoru trva taky vecne...
b) pokousel jsem se developit oproti svymu HTC desiru. Pry to je efentivni. Poprve mi to nabehlo skutecte temer hned. Ale pak uz jsem porad celil INSUFFICIENT_STORAGE_SPACE hlaskam. Mam prastary Android 2.2.2. Snazil jsem se vymazat data aplikaci, nektere odinstalovat nebo presunout na SD kartu. Pod "Nastaveni -> SD karta a pamet telefonu" vidim : Interni pamet telefonu -> dostupna pamet: 7,92 MB (ted, ale bylo to treba i 12 MB a porad mi to davalo INSUFFICIENT_STORAGE_SPACE). APK moji aplikace ma asi 1,5 MB, kdyz se mi ji podari naistalovat, vidim velikost applikace + data = 2.7 MB. Nechapu proto, proc mu to nestaci. Taky kdyz si tu aplikaci nainstaluju, vidim v seznamu aplikaci dve totozny ikonky moji aplikace. Evidentne to jsou jiny instance, protoze jedna nefunguje (zrejme nefungujici verze), druha je na posledni verzi. Kdyz ji odinstaluju, zmizi obe ikonky, ale pri pristi instalaci se ukazou zas... zrejme nejaky bordel, ktery jsem tam zatahl pri deploymentu z eplipse (?)
c) pokousel jsem se zacit s Android studiem, ale Ztroskotal jsem na tom, ze muj project v eclipse jsem exportoval do Gradlu, pak se mi ho ale za boha nepodarilo naimportovat do Android Studia. Pravdepodobne by pomohlo zacit novy projekt a opatrne tam presunout zdrojaky z toho Eclipse projektu, ale to se mi zda az trochu hloupy ...
Za kazdou radu budu rad. Je pravda ze jsem nepolozil hodne otazek, ale snad je jasny, jaky problemy bych rad vyresil....