SHEESH: Díky, co se týká stability, postel se ani nehne, je parádní na prověšování zad, boční schody jsou asi na dvou místech uchyceny zase pomocí L pacek k posteli (4 vruty) a drží jak skála.
postel mimojiné udrží vklidu 5-6 lidí, takže nosnost opravdu velká - zřejmě díky kovovým vinklům. Jinak ty vinkly jsou dělány 2ks 2x1m, pro každou matraci, tudíž uprostřed jsou obdélníky vinklů spojeny.
NEVÝHODA:
- dvakrát jsem v noci ze schodů ošklivě sletěl (přiznávám, jednou po alkoholu)
- odvětrávání matrací
- buď jsou latě (rošt) jedna vedle druhé a čili matrace neodvětrává, nebo jsme odebráním dvou latí vytvořili mezery, ale potom jsou na stole každý týden nějaké žmolky a prach z postele (ale i to by se asi dalo vyřešit dalším prostůrkem)
VÝHODA:
- každodenní slézání a vylézání na postel, celkem dobrá nenásilná rozcvička:-) Pro IT sedící pořád u kompu super:-)
- ušetření místa - to je jednoznačné
- pro dva lidi v 1+1 super taky v tom, že člověk při zapnutém PC moc nerušil v noci spícího nahoře.
- TV jsme měli na zdi ve výšce postele - parádní sledování filmů
Celková cena před 10 lety byla cca 10 000 Kč co mi říkal kámoš. Vše je přírodní dřevo, jen deska stolu je dřevotřísková - mimochodem jak jsme ji sundávali, tak mě upozorňoval, že je těžká a měl pravdu - je z jednoho kusu - opravdu svině - příště asi řešit jinak, nebo použít lehčí materiál, třeba OSB? Překližku? To jen spíše pro ostatní varování.
Na první fotce jde vidět, na postel se celkem snadno nastupovalo i přes stůl vlevo (parádní v noci, když člověk nechtěl rušit partnera)