• úvod
  • témata
  • události
  • tržiště
  • diskuze
  • nástěnka
  • přihlásit
    registrace
    ztracené heslo?
    OVERDRIVEDIY Nabytek : navody, materialy, design [papirovy nabydek, recyklace, z minima maximum...]
    JUDAS_PRIEST
    JUDAS_PRIEST --- ---
    Neměl byste někdo nápad jak vyříznout v archu molitanu (tl. třeba 3cm) nějaký tvar? Samozřejmě, že to jde žiletkou, ale potřeboval bych něco, co bude vypadat esteticky...
    TYDLYDAA
    TYDLYDAA --- ---
    zdravím,
    před pár dny v tomhle či podobném fóru někdo sháněl LAMELY postelové. Netušíte, kde ten příspěvek hledat? Hrozně nerad bych je někam vyhazoval a naopak bych byl rád, kdyby je někdo využil.
    SWT
    SWT --- ---
    MOTEJL: Moc hezký, dodělal jsem něco podobnýho ze 4cm dubovejch fošen, případně vyfotím. Ale jsem starej cheater takže jsem se do dlabů a čepů nepustil (moc práce a nemám ještě dláto) a mám to slepený natupo s pár kolíčkama a čela jsou v každým rohu chycený vrutem (tzn. jsou v tom celkem 4 vruty), kvůli rozebiratelnosti na dva boky a dvě čela při případném transportu, byť se důvodně domnívám, že by do mé smrti neměl nastat.

    Takže pochvala vza vzhled a design, a respekt za férový truhlářský provedení.
    KRMITK0
    KRMITK0 --- ---
    Spíš bych to viděl na nějaký menší ovocný strom nebo nejlíp třeba potopenej doubek :)
    NYKRUK
    NYKRUK --- ---
    KRMITK0: ze smrku by to nezabralo tolik místa, má kořeny jen těsně pod povrchem

    KRMITK0
    KRMITK0 --- ---
    Ahoj narazil jsem na tohle a vypadá to docela dobře :) co si o tom myslíte. Nepřijde mi to tak těžké na výrobu. Spíš asi jenom sehnat materiál :)

    JUDAS_PRIEST
    JUDAS_PRIEST --- ---
    Výhodně netuším, nicméně v démosu v uhříněvsi jsme brali desky bílýho v 18mm tloušťce 208/280cm něco kolem 800kč. Desky byly kvalitní. Tak bych se zkusil poptat tam za kolik by měli..
    E_D
    E_D --- ---
    Nemate nekdo tip kde vyhodne sehnat bile lamino desky tlousta 1,5 cm nebo 1,6cm?
    QUIP
    QUIP --- ---
    IRUX25: Doufam, ze to hlidaji tak dobre, jako masove kulicky s konskym masem. :)
    IRUX25
    IRUX25 --- ---
    JUDAS_PRIEST: hele, nebudu se s tebou hadat o nejakym kameni co nema nic spolecneho s povolenymi chemikaliemi. seriova vyroba je fofr. ale faktem je ze to hlidaji asi nejvic ze vsech co vim. takze pokud nemas nejaky primy dukaz ze ne tak bych to ukoncil ;)
    IRUX25
    IRUX25 --- ---
    JUDAS_PRIEST: hele, nebudu se s tebou hadat o nejakym kameni co nema nic spolecneho s povolenymi chemikaliemi. seriova vyroba je fofr. ale faktem je ze to hlidaji asi nejvic ze vsech co vim. takze pokud nemas nejaky primy dukaz ze ne tak bych to ukoncil ;)
    JUDAS_PRIEST
    JUDAS_PRIEST --- ---
    IRUX25: byl jsem svědkem, kdy jsme vybalili polici ikea ze soustavy polic a rámu za 19tisíc a pod folií a kartonem byl zaraženej kámen o průměru cca 1cm hluboko do desky, takže narovinu řikám, že bych chtěl vidět, co si ikea "hlídá" a vim co vim. A dejte už pokoj.
    IRUX25
    IRUX25 --- ---
    JUDAS_PRIEST: zrovna ikea ma na vsechno dost prisny limity. a je jedno kde na svete se ty veci vyrabi. meri dost jednim metrem. jak to delaji ostatni nevim. ale jak to dela ikea vim na 100%. takze argumentovat polakama je zde mimo misu. limity se zavadi globalne dle nejprisnejsich norem jednotlivych statu kde se prodava.
    BIOH
    BIOH --- ---
    IM_MORTAL: methyl bromid
    77WHITE
    77WHITE --- ---
    LINKOS: to ty se nás snažíš přesvědčit o něčem co není pravda ;)
    DOKKTOR
    DOKKTOR --- ---
    OT
    MOTEJL: když už se tu nakouslo přejmenovávání klubu, nešlo by něco udělat s tím papírovým nabydkem? prosíííím :D
    LINKOS
    LINKOS --- ---
    nějak nechápu o čem se mě to tu snažíte přesvěčit. OSB je shit a mě je to buřt, protože to nepoužívám. Ok? :)
    KALIF_WH
    KALIF_WH --- ---
    LINKOS: http://www.maph.cz/deskove-materialy/osb-3-desky staci se podivat tady. Pro detailni pruzkum maji i dole rozepsane normy a lepeno bez formaldehydu.
    IM_MORTAL
    IM_MORTAL --- ---
    bože to je to samý jako diskuze kolem palet, který se něpouštěj srágorama - třeba europalety se nenapouští žádnejma sračkama, ptž se na nich převáží jídlo a je to zakázaný. samo to neplatí pro všechny, ale je to totéž jako ty OSB desky...jsou takový a makový, neni to na furt a z ovzduší těch sraček dostaneme taky dost, moc to řešíte - vy na tom snad spát nebudete ne?
    77WHITE
    77WHITE --- ---
    LINKOS: jen tak bokem- existujou různý OSB lišící se složením podle jejich užití. Vim že to furt zkoušíš opakovat, ale ne ;)
    Kliknutím sem můžete změnit nastavení reklam