KRMITK0: no zrovna lehky na vyrobu to taky nejni, ale tak rekneme, ze s velkou pasovou pilou by to mohlo jit. A popisek keca, kusy ma stejne dva
SWT: říká se tomu anglicky pocket hole a ty díry máš z neviditelný strany, třeba na lubech u stolu
BOYLER: hlavni for tyhle veci je v jeji rychlosti a nenarocnosti na vybaveni, ne kazdej ma dlabacku a ne vzdy najdes zakaznika, kterej ti rucni vyrobu spoju zaplati. Samo vyroba pro sebe samyho jsou jiny pocty
JUDAS_PRIEST: nojo, ale treba na nohu od stolu to nema uplne tu pravou pevnost, na deskovy materialy jinak bomba
MOTEJL a
77WHITE: typicky dneska polyuretany (kamarad delal nakupciho chemie pro kronospan) spise evropsky produkce (mysli firmy jako den brawen, henkel ..), formaldehyd uz je pase. V zasade by mely bet po vytvrzeni stabilni, ale muze to bejt vyrobek od vyrobku. Treba Nemci maj pomerne hodne prisny kriteria na to, co je nebo neni bezpecny a podezrely veci se dle vyhlasky smej pouzivat jen, kdyz vec nema jiny reseni.
JUDAS_PRIEST: často z ČR, hodně truhláren si subdodávkama pro ikeu zajišťuje práci
E_D: demos mi ukazuje bila korpus 16 mm za 1095 bez dane (je to pres 5 m2)
JUDAS_PRIEST: odporovej drat v ramu, nejakej zdroj, aspon takhle jsme to delali v prakticky vychove na zakladce, ale jinak klasickej odlamovaci nuz s dobrejma ostrejma cepelema (treba KDS, OLFA) a rezat podle pravitka, v nouzi klidne deska lamina na kterou stoupnes, aby neuhla