HOUBAR23: vubec ne
spajz je z leve strany vyzdeny z ytongu, ja jsem pak do zdi na hmozenky navrtal late a na ne normalne polozil desky jako police
jakmile byly uchycene police udelal jsem si vnejsi ram na dvere, je to tramek tusim 4x6 cm, v hobby marketu mi to rizli na miru a ja napred svrtal ram v jeden celek a pak na kovova Lka jsem ho usadil do zdi kousek pred police, skviry mezi panelem a ramem jsem zaplacnul eleastickou sadrou s kelimkem disperzniho lepidla a trochou vaty, dneska bych tam spis dal nejakej pruznej bilej silikon, protoze to drevo prvni tyden, nez si poradne sedlo, trochu pracovalo a na par mistech se mi udelaly vedle ramu male praskliny, da se s tim zit, ale stejne me to sere;)
dvere jsou udelany ze dvou truhlarskych preklizek, aby byly lehke, ta spodni, tmava je 8 mm, na ni je svetla preklizka s dekorem 4mm, puvodne jsem chtel tu svrchni taky 8mm, ale rezani laserem by se prodrazilo na trojnasobek,,, pak uz jsem jen ty dve preklizky slepil k sobe, koupil v hobby marketu panty a usadil dvere na uplne obycejny panty
dvere fungujou celkem dobre, ale pravy kridlo ma tendence po otevreni se samo zavirat, protoze jsem neosadil panty uplne presne, vzhledem k velikosti dveri to chce 3 panty, takze dneska bych koupil kvalitnejsi panty, s tlumicem dorazu, nebo jak se to tento, jmenuje, porad neznam terminologii;)