• úvod
  • témata
  • události
  • tržiště
  • diskuze
  • nástěnka
  • přihlásit
    registrace
    ztracené heslo?
    MRTVY_KENNYColours of Ostrava
    DABE
    DABE --- ---
    MRTVY_KENNY: nic proti tobe, ale jezdit autem v ramci ostravy na ostravsky festival mi prijde jako imho nesmysl.
    mesto by si spis melo pohlidat posileni spoju a dat jako bonus ucastnikum mhd zdarma.
    sci-fi vim. nektere akce ale tenhle luxus nabizeji.
    PUEBLO
    PUEBLO --- ---
    MRTVY_KENNY: ja jsem se temhle marketingovym mistum programove vyhybal...kdyz me s detma tahali do CEZu tak urputne jako misionar divochy do kostela, musel jsem jim slusne rict at uz me neobtezuji...

    chapu, ze z toho jsou fajn penize pro festak, ale nic pro me...

    co chvalim je detsky koutek...kdyz uz byli prckove znaveni zapasem se struskou na hodinu si tam odpocali, pohrali, jupika dostali a ja si prosmejdil poradne cely areal :))
    MRTVY_KENNY
    MRTVY_KENNY --- ---
    btw tusi nekdo, co se delo v tom semtex stanu? tam vecne nebyla ani noha (tancici lidi jsem tam videl, za 4 dny chozeni sem a tam, jednou a v nedeli tam meli (mozna prechodne?) i plot na vstupu.. imho uplne zbytecna zalezitost, stejne jak to kravoauto seznamu.

    fajn byl bar na hlubine
    PUEBLO
    PUEBLO --- ---
    MRTVY_KENNY: to byl vtip samozrejme :) ale kdyby DB ve vitkovicich zahral Earthling a Outside desky regulerne bych se pocural stestim :))))


    QWITI: tak urcite! :)
    MRTVY_KENNY
    MRTVY_KENNY --- ---
    PUEBLO: to fakt asi az nas bude 50.000. anebo vecerni koncert za cenu festivalu (jinak se tu mluvilo o dinosaurech, vsiml sis? :o)


    SAXIK: jasne, nikdo nevedel, co a jak bude, ale at mi zlata nepovida, ze nikdo s dostatecnym odstupem nevedel, ze se chyli rezervacky stanu ke konci (pokud ano, tak to proste nekdo zajebal a ne, ze se to neda odhadnout). ze je vyprodano vylezlo v pondeli a prislo mi informacne, ze tenhle scenar moc neresili, alespon na tech informacich o kyvadlovce to bylo videt.

    dale prece vecer uz musim vedet, kolik lidi na landeku stanuje a kolik teda bude treba premistit, tzn kolik busu je potreba.. s MHD klasickou chapu, ze to je slozite a tam to spocist uplne jednoduse a napresno, pac ten zbytek vstupenek jsou pesi, motoristi/taxi i mhd dohromady

    za mne ale muzu rict, ze doprava autem, byt jen 5km domu, byla dobra volba, parkovali jsme v pohode vzdycky 10min od brany a za 10min jsme byli doma.
    DABE
    DABE --- ---
    a ja "alespon" battles
    PUEBLO
    PUEBLO --- ---
    CICO: jj Alanis zbytecna a Mnagu na malou stage :)

    ja chci Davida Bowie :D
    CICO
    CICO --- ---
    MRTVY_KENNY: ...já ne, a to jsem je měl obvykle docela plné...)) ale klukům snad vzali i kinder vajíčko, což je IMHO trapas hlavně toho posluchače D. Landy, co mu to vzal...) halt, je dobré klamat zevnějškem vyžilého posluchače rammstein, to zmátne i čechymena...))

    ...jinak, až na malé, většinou zde zmíněné nedostatky, to bylo ok, jenom by si mohli dát více práce s programem těch velkých scén...to, co, podle mě, opravdu stálo za to a co bylo současně i dobře ozvučené se odehrávalo zpravidla na menších scénách v horní části areálu, resp. v Gongu...dostat se ale zejména právě do Gongu bylo fakt dost náročné a nedůstojné, vzhledem k tomu, že víceméně všichni jsme tam byli platícími diváky se stejným typem vstupenky...a tak lidem např. utekl Portico Kvartet, který by ovšem na hlavní scéně taky nejspíše ztratil 50% ze své působivosti, kdyby tam tou dobou nehráli dinosauři typu Mňágy a Alannis, kteří tam, a nemám nic proti dinosaurům, prostě nemají co dělat...)
    MRTVY_KENNY
    MRTVY_KENNY --- ---
    XENOEKIE: :) to ja musel i kapsy vysypat
    SAXIK
    SAXIK --- ---
    Na pristi rok zvazuji zpoplatnene rezervace do Gongu.

    "K nářkům diváků, kteří se nemohli dostat do scény v bývalém plynojemu, uvedla, že zvažuje zavedení rezervací, které by ale musely být zpoplatněné, aby měly cenu. Chápe, že diváci nechtějí čekat hodinu, protože jim mezitím uniká další program. Navíc se letos stalo, že zájemcům řekli, že se dovnitř dostanou, a nebylo tomu tak."

    Colours of Ostrava vrcholí, pořadatelé už plánují další ročník – Novinky.cz
    http://www.novinky.cz/kultura/273264-colours-of-ostrava-vrcholi-poradatele-uz-planuji-dalsi-rocnik.html
    XENOEKIE
    XENOEKIE --- ---
    MRTVY_KENNY: Chápu, ale pořád mi neštimuje, že se tam nahoru k baru vejde 1500 lidí, že se zespodu už téměř nikdo nedostane. Kdo ví, jak to bude s těma rezervacema příští rok. A to Colours nejsou pro běžné návštěvníky, ale pro VIP a kámoše? Budu se muset zkámošit.

    V pokynech ty petky nebyly, ale nějací aktivní sekuriťáci tvrdili, že to maj nařízeno. Ale já si na ně nemůžu stěžovat. Nevím, jestli je to mým nevinným kukučem, ale kontrolovali mě jen jednou a to stejně nepochopili, co pronáším.
    MRTVY_KENNY
    MRTVY_KENNY --- ---
    XENOEKIE: vyhazovali? blbci, hlavne ze kdyz se na to pred zacatkem nekdo na fb opakovane ptal, tak neodpovedeli. proc vyhazovat na vstupu neco, ceho je uvnitr plno, to mi ale unika.

    XENOEKIE: ze zkusenosti ze ctvrtka pri atraktivnich koncertech bylo dobre byt tak hodku predem, rsp. 3/4h predem byt uvnitr, nejlepe nahore u baru, nebo v mezipatre alespon, zezdola uz spis nepousteli. ale nevim, jak to lepe organizovat, kdyz lidi do salu pri zkousce nesmi a zaroven spocitat, kdo jde opravdu do salu, se da az pri vchodu do salu.. preci jen, kdyby to bylo uplne otevrene, tak clovek, co si to vystal s dostatecnou rezervou by byl nuceny stat tu hodinu narvany u vstupu, nemohl by se pohybovat, dat kafe/pivo, posedet, pac by jeho misto bryskne zaplnil nekdo, kdo prisel pred 10 minutama...
    XENOEKIE
    XENOEKIE --- ---
    QWITI: Tak to jde, chtěla jsem tam jít bivakovat nejmíň dvě hodiny předem.

    A nevím, jestli se mám stydět, ale ve Vapuru jsem do areálu pronesla cokoliv. Vyhazovat lidem prázdné petky? No nevím.
    BENAC
    BENAC --- ---
    LEGI: :)) urazka, ty jsi mi ale vtipalek
    PUEBLO
    PUEBLO --- ---
    jen jsem chtel rict, ze pristi rok pujdu zase :))

    alkohol priste budeme se zenou pit na stridacku, ponevadz jeden bude vzdy ridit auto...totalne narvane tramvaje uz nejak nemusim :)
    MRTVY_KENNY
    MRTVY_KENNY --- ---
    LEGI: ja na scooter byl psychicky pripraveny, proto s tim nemam az takovy problem a ocenil jsem, jak si povodili lidi.

    a ty fronty na pivo.. taky zalezi opravdu na tom, kde clovek byl a jaka tam byla parta. treba u stanoveho mestecka nalevo od hlavni stage to bylo pidi, ale tam opravdu jeli jak fretky a nemel jsem problem s nicim. tabulky kde je jake pivo, byly korekcni, nikdy nehli ani brvou, kdyz jsem stal "jinde", dokonce jsem byl svedky, ze holka cepovala nonstop a jen vyrvavala, kdo chce red, kdyz se nekdo ozval, dostal ho hned do ruky (pripadne si vedle rekla o desitku, kdyz chtel nekdo kombinaci). takze imho kelimky nekelimky, o tom to nebylo.

    akorat na konci tam holka rikala, ze jsou pekne v prdeli, kdyz mi davala 150 za vracene kelimky, takze to mozna byl pak taky jeste boj vratit, netusim.

    druhym polem byl stan mezi okd a ostravarem a epizodu s typkem, co neumel tocit jine pivo, nez to, co ma nalepene na chladaku, jsem psal. ja blbec jsem si mel objednat jedno "to, co umel" a jedno nealko a alko nekomu pak dat, nebo nevim, by me zajimalo, jak by se tvaril, kdyz argumentoval, ze moje fronta je na toto a on to nealko nenacepuje, pac u vycepu, kde ho maji je taky fronta.. taky ze tam byli daleko pomalejsi, nez ten priklad vyse, tam to bylo vecer tak na 30min nejmin.

    chutove neposoudim, alkopiva jsem mel vseho vsudy mozna 3
    FLU
    FLU --- ---
    btw byli jste nekdo na Tamikrest?
    (mam je celkem naposlouchane a docela by mne zajimalo, jak pusobili na zivo)
    FLU
    FLU --- ---
    LEGI: hele, je to mimo soutez, ale v tomto ma BENAC pravdu. je spousta hospod s vybornym ostravarem.

    nicmene, je chyba a ostuda ostravaru, ze si to nedokazal na colours osetrit.
    LEGI
    LEGI --- ---
    BENAC: že sem takovej pocit neměl třeba u pohodskýho Bažanta.. kterej sice taky nezáří, ale srovnání s Ostravarem by pro něj byla urážka..

    jo a jinak Kenny mi tu úplně připomněl Infected Mushrooms.. ehm.. nějak jsem minul jejich posledních X let, pořád jsem si je pamatoval jako modly psytrenckářů a ten rambajz, co dělali, mi docela protřel oči (uši).. strašný.. asi tak jeden schůdek od scooterů
    PUEBLO
    PUEBLO --- ---
    XENOEKIE: jj prejet planinu "gorgoroth" ze sporitelny na mittal musela byt docela fuska :((
    Kliknutím sem můžete změnit nastavení reklam