• úvod
  • témata
  • události
  • tržiště
  • diskuze
  • nástěnka
  • přihlásit
    registrace
    ztracené heslo?
    MRTVY_KENNYColours of Ostrava
    MRTVY_KENNY
    MRTVY_KENNY --- ---
    SAXIK: urcite, ale nevim jak takova stara a lina budes souhlasit s casama odjezdu :o)
    SAXIK
    SAXIK --- ---
    Ja mela s tramvajema asi stesti, jak vas tak ctu. Preplnene nastupiste, ale jely tri hned po osobe (poruba, vyskovice, centrum), presne podle casu deklarovanych v te info brozure a vsichni se v pohode vesli, bez stresu za 10 minut doma.
    Autem na festak nikdy nepojedu. Az budu stara a lina, tak taxikem nebo poprosim puebla ci kennyho :)
    MRTVY_KENNY
    MRTVY_KENNY --- ---
    jinak teda kdybych byl rozmazleny, tak za 632 se radsi pokazde ozeru a nechame se odvezt taxikem a vyslo by to +- stejne
    PUEBLO
    PUEBLO --- ---
    FLU: za pokus nic nedas :)
    MRTVY_KENNY
    MRTVY_KENNY --- ---
    DABE: no.. jako byt zurivy ekolog, volim jinak, ale vzhledem k tomu, ze denne slapu do prace pesky, tak jsem si zahresil ted. moje hranice je pesky do Klidu, vetsi radius autem.

ovsem proc: ja mesicnik nemam vubec, mii akorat vyprsel + jsme meli dve kamosky z brna. kdybychom jezdili MHD, tak nas to vyjde za ten festak na 632kc s tema jejich super akcne slevnenyma jizdenkama (79kc*2pary*4dny). a to nemluvim o komfortu pro vsechny.
    FLU
    FLU --- ---
    PUEBLO: no, kdyz ale ctu ten nastin koncepce na pristi rok "Záměrem je pořádat velký moderní multižánrový festival, kde je něco o spojení vážné hudby a moderní, i velký popový headliner.", tak to abych se snad radeji smazal :/
    PUEBLO
    PUEBLO --- ---
    FLU: pis to Zlate do mailu :)
    FLU
    FLU --- ---
    kura, ja bych toho chtel... takze doufam, ze to tady Zlata monitoruje :)

ChocQuibTown
    Buraka Som Sistema
    Ondatrópica (ci jakykoli soucasny quanticovsky projekt)
    Sistema Solar
    Chicha Libre
    Groupe Bombino
    Chief Boima
    Novalima

atd. atp.
    DABE
    DABE --- ---
    PUEBLO: no vzdyt pisu, ze si meli zajistit posileni spoju;)
    BENAC
    BENAC --- ---
    PUEBLO: Takze to byl takovy mestsky hromadny zorbing? :)) ja teda nevim, ale podle toho co ctu a posloucham, tak po deseti poradanych rocnicich to hrube podcenili, resp. to nezvladli .. snad pristi rok, az vyrazime s Matusem, to uz bude lepci!
    PUEBLO
    PUEBLO --- ---
    DABE: kamo, pral bych ti cestu Hlubina - Vyskovice v totalne narvane tram c.2, kde se nedalo niceho drzet (jen tak ses vklinil mezi lidi a vuz s tebou blomcal sem a tam), tehotne navstevnice temer omdlevaly, deti plakaly...des bes...to ze si tam nekdo obcas prdnul nebo rihnul a vsichni smrdeli potem beru jako nejmensi zlo :))

kdyby od 23:00 - 2:30 jezdila dvojka co 20minut nereknu ani popel...ale jizda smrti jednou za hodinu nikdy vice...

dokud se to nezmeni asi uz budeme jezdit jen autem :)
    DABE
    DABE --- ---
    MRTVY_KENNY: nic proti tobe, ale jezdit autem v ramci ostravy na ostravsky festival mi prijde jako imho nesmysl.
    mesto by si spis melo pohlidat posileni spoju a dat jako bonus ucastnikum mhd zdarma.
    sci-fi vim. nektere akce ale tenhle luxus nabizeji.
    PUEBLO
    PUEBLO --- ---
    MRTVY_KENNY: ja jsem se temhle marketingovym mistum programove vyhybal...kdyz me s detma tahali do CEZu tak urputne jako misionar divochy do kostela, musel jsem jim slusne rict at uz me neobtezuji...

chapu, ze z toho jsou fajn penize pro festak, ale nic pro me...

co chvalim je detsky koutek...kdyz uz byli prckove znaveni zapasem se struskou na hodinu si tam odpocali, pohrali, jupika dostali a ja si prosmejdil poradne cely areal :))
    MRTVY_KENNY
    MRTVY_KENNY --- ---
    btw tusi nekdo, co se delo v tom semtex stanu? tam vecne nebyla ani noha (tancici lidi jsem tam videl, za 4 dny chozeni sem a tam, jednou a v nedeli tam meli (mozna prechodne?) i plot na vstupu.. imho uplne zbytecna zalezitost, stejne jak to kravoauto seznamu.

fajn byl bar na hlubine
    PUEBLO
    PUEBLO --- ---
    MRTVY_KENNY: to byl vtip samozrejme :) ale kdyby DB ve vitkovicich zahral Earthling a Outside desky regulerne bych se pocural stestim :))))

QWITI: tak urcite! :)
    MRTVY_KENNY
    MRTVY_KENNY --- ---
    PUEBLO: to fakt asi az nas bude 50.000. anebo vecerni koncert za cenu festivalu (jinak se tu mluvilo o dinosaurech, vsiml sis? :o)

SAXIK: jasne, nikdo nevedel, co a jak bude, ale at mi zlata nepovida, ze nikdo s dostatecnym odstupem nevedel, ze se chyli rezervacky stanu ke konci (pokud ano, tak to proste nekdo zajebal a ne, ze se to neda odhadnout). ze je vyprodano vylezlo v pondeli a prislo mi informacne, ze tenhle scenar moc neresili, alespon na tech informacich o kyvadlovce to bylo videt.

dale prece vecer uz musim vedet, kolik lidi na landeku stanuje a kolik teda bude treba premistit, tzn kolik busu je potreba.. s MHD klasickou chapu, ze to je slozite a tam to spocist uplne jednoduse a napresno, pac ten zbytek vstupenek jsou pesi, motoristi/taxi i mhd dohromady

za mne ale muzu rict, ze doprava autem, byt jen 5km domu, byla dobra volba, parkovali jsme v pohode vzdycky 10min od brany a za 10min jsme byli doma.
    DABE
    DABE --- ---
    a ja "alespon" battles
    PUEBLO
    PUEBLO --- ---
    CICO: jj Alanis zbytecna a Mnagu na malou stage :)

ja chci Davida Bowie :D
    CICO
    CICO --- ---
    MRTVY_KENNY: ...já ne, a to jsem je měl obvykle docela plné...)) ale klukům snad vzali i kinder vajíčko, což je IMHO trapas hlavně toho posluchače D. Landy, co mu to vzal...) halt, je dobré klamat zevnějškem vyžilého posluchače rammstein, to zmátne i čechymena...))

...jinak, až na malé, většinou zde zmíněné nedostatky, to bylo ok, jenom by si mohli dát více práce s programem těch velkých scén...to, co, podle mě, opravdu stálo za to a co bylo současně i dobře ozvučené se odehrávalo zpravidla na menších scénách v horní části areálu, resp. v Gongu...dostat se ale zejména právě do Gongu bylo fakt dost náročné a nedůstojné, vzhledem k tomu, že víceméně všichni jsme tam byli platícími diváky se stejným typem vstupenky...a tak lidem např. utekl Portico Kvartet, který by ovšem na hlavní scéně taky nejspíše ztratil 50% ze své působivosti, kdyby tam tou dobou nehráli dinosauři typu Mňágy a Alannis, kteří tam, a nemám nic proti dinosaurům, prostě nemají co dělat...)
    MRTVY_KENNY
    MRTVY_KENNY --- ---
    XENOEKIE: :) to ja musel i kapsy vysypat
    Kliknutím sem můžete změnit nastavení reklam