• úvod
  • témata
  • události
  • tržiště
  • diskuze
  • nástěnka
  • přihlásit
    registrace
    ztracené heslo?
    MRTVY_KENNYColours of Ostrava
    MRTVY_KENNY
    MRTVY_KENNY --- ---
    Program | Colours of Ostrava
    http://www.colours.cz/program
    MRTVY_KENNY
    MRTVY_KENNY --- ---
    (po roce zas anketa ;)
    LEONID_EK
    LEONID_EK --- ---
    MRTVY_KENNY: pojedu, kupoval jsem listek, kdybych nedostal fotopas;)
    MRTVY_KENNY
    MRTVY_KENNY --- ---
    LEONID_EK: nejdes?
    MRTVY_KENNY
    MRTVY_KENNY --- ---
    (do zahlavi jsem pridal link na vyfiltrovane trziste)
    MRTVY_KENNY
    MRTVY_KENNY --- ---
    SICKBOY4000: takove veci jsou dneska na klic, nevidim v tom problem, pokud to nejak nezajebou z jejich strany.
    s jejich rozpoctem bych urcite neexperimentoval a radsi koupil to, co je bezne, nez neco kutit na kolene, vyvoj by je stal stejne a ze by to bylo nejak vyrazne lepsi, pochybuju.

    -----------------------------
    co se tyce mittala, tak tohle me boli jen ve smyslu, ze ty prachy mohly jit na neco uzitecnejsiho. ze nejsem na czechteku jsem si zvykl.
    CICO
    CICO --- ---
    ...z on-line rozhovoru se Zlatkou (já se neptal...D)

    DOTAZ: Dobrý den, kdy se festival oprostí od sponzorství společnosti Arcelor Mittal, jakožto největšího znečišťovatele v regionu? Není to příliš drahý odpustek pro naše zdraví? Bohužel toto partnerství háže špatnou pověst na Váš festival a veřejnost toto sporné spojení samozřejmě vnímá. Předem děkuji za odpověď.
    dnes 12:01 ODPOVĚĎ: Když bude stát vstupenka deset tisíc korun oprostíme se možná od sponzoringu. Nelíbí se mi tato povrchní kritika společnosti, která také živí řadu Ostravanů. Kdyby Arcelor Mittal skončil, situace na Ostravsku bude kritická.

    ...tuším, že podobně "ostře se" vyjádřila už v minulosti...a já mám na oplátku sto chutí se jí na to vykašlat, protože tohle je velmi arogantní, hloupá a na pravdě se nezakládající odpověď...jednoduchými počty lze dojít k výsledku, totiž, že kdyby stál lupen desítku, tak jenom ten rozdíl oproti dnešku by při návštěvnosti cca 30.000 lidí představoval řádově 240.000.000 Kč...takže méně arogance anebo aspoň deset top interpretů, v čele s The Chemical Brothers...DD anebo pusinku na zámek, což by bylo za daného stavu věcí vůbec nejlepší...
    MRTVY_KENNY
    MRTVY_KENNY --- ---
    "Pan Světlík se rozhodl vybavit prostor před první scénou zcela novým pohodlným povrchem. Také druhá scéna má nyní už daleko příjemnější povrch. "

    zni salamounsky, uvidime. :)
    MRTVY_KENNY
    MRTVY_KENNY --- ---
    Zemřel Filip Topol, rockový šansoniér a kultovní postava umělecké scény - iDNES.cz
    http://kultura.idnes.cz/zemrel-filip-topol-0aj-/hudba.aspx?c=A130619_173248_hudba_ob
    KUZNA
    KUZNA --- ---
    Máte nějakou otázku, která se týká festivalu Colours? Položte dotaz samotné ředitelce festivalu Zlatě Holušové v on-line rozhovoru už dnes v 11 hodin na adrese http://bit.ly/online-rozhovor-se-zlatou-holusovou.
    MRTVY_KENNY
    MRTVY_KENNY --- ---
    TARMAQ: jn, ted koukam. no, takze ted uz jen zvladnout odstinit fronty od registrovanych a bude to v klidu. kdo nechce dat 50kc, muze se tam zkusit smazit v davu jak ja loni. :)
    TARMAQ
    TARMAQ --- ---
    MRTVY_KENNY: na te strance pisou, ze pokud se to nevyproda predem, bude to uvolneno 30 min. pred zacatkem vsem
    TARMAQ
    TARMAQ --- ---
    MRTVY_KENNY: souhlas, tu padesatikorunu beru jako symbolickou castku, kterou daji ti, kteri maji od interpreta zajem. kdyby automaticky vsichni meli jeden vstup do gongu gratis, nevyresi to fronty na interprety o ktere je nejvetsi zajem ..
    MRTVY_KENNY
    MRTVY_KENNY --- ---
    je teda fakt, ze nevim v jake siri to budou uplatnovat, ale ty rezervacky by mely byt na vytipovane zalezitosti a ne na to, na co by bylo poloprazdno, pac ted bude asi uplne prazdno, coz teda vystupujici nepotesi..
    MRTVY_KENNY
    MRTVY_KENNY --- ---
    BENAC: ty vis, kolik bude stat pivo? (vtip)

    ne, to bohuzel neni vubec promyslene, resi to jako autonomni problem vytrzeny z kontextu, navic tak nejak "po ostravsku" (ten eshop je dobry tak na tricka a ne na tohle, ale treba s tim nebude problem). urcite by bylo lepsi to navazat na vstupenku a resit to pri vstupu na festak trebas naramkem navic, nebo nejakym zetonem, nevim.

    to, co navrhujes nejde, pac bud bys kazdy den jak blbec stal hned pred otvirackou u brany kvuli rezervace neceho, anebo by ti to vyzrali ti, co proste drive prijdou. navic by to priserne zdrzovalo ten vstup.

    kazdopadne jak jsem psal na FB. do se ted clovek potil pred halou tak hodinu a pul a vic, nez se dostal dovnitr (a to mnohdy netusil, jestli se dostane - a mnoho lidi to vystalo zbytecne), tzn tuto svou promarnenou dvouhodinovku si koupit za 50kc nemam problem. alespon tam nebudu saskovat zbytecne, kdyz mi bude zatim plynout trebas alternativa, nebo muzu byt s klidnou dusi jeste doma.

    se struskou se tam neco deje uz ted, jsou tam u vchodu navezene haldy cehosi, byl jsem tam za tmy, nezkoumal jsem detaily. pocitam bude to lepsi, ale do parkove upravy stale jeste daleko.
    BOPA
    BOPA --- ---
    TARMAQ: 4 denní lupen = 1 rezervace na 1 koncert vv ceně... Kdo dřív přijde, ten dřív mele.... ale dalších 50 za rezervaci /koncert?? To je 4 denní lupen tak moc levný??? No ty VOE, to je prostě masakr.... Asi už z principu nebudu rezervovat....
    BOPA
    BOPA --- ---
    TARMAQ: měla by být jemnější... teda někde jsem to četl :-))))
    TARMAQ
    TARMAQ --- ---
    jo a mozna se to tu resilo, ma se to letos nejak zlepsit s tou struskou? abych vedel jestli stacej normalni boty, nebo mam jit v nejakejch pohorkach..
    TARMAQ
    TARMAQ --- ---
    a teda doufam ze v Gongu nebude ani jeden z trojice The XX, Bonobo a Sigur Ros ;]
    TARMAQ
    TARMAQ --- ---
    BENAC: a jak bys prosimte chtel zaridit, aby se do Gongu nestaly fronty jako vloni? Vzdyt kdyby mel kazdy se ctyrdenni vstupenkou 2-3 listky do gongu, tak je situace uplne stejna jako vloni ;]
    Ja byl vloni jen na Portico Quartet, chtel jsem jeste na neco, ale to jsem vzdal a uz ani nevim co to bylo..
    Kliknutím sem můžete změnit nastavení reklam