• úvod
  • témata
  • události
  • tržiště
  • diskuze
  • nástěnka
  • přihlásit
    registrace
    ztracené heslo?
    MRTVY_KENNYColours of Ostrava
    POKUD MÁŠ ZÁJEM O KLUBÍK, NAPIŠ MAJITELI
    rozbalit záhlaví
    LEONID_EK
    LEONID_EK --- ---
    GHOSTDOG32: posledni noc uz nemuzu posoudit, v nedeli jsem se po 3 probdelych nocich odstehoval...za tyhle partizanske podminky prece nebudu platit 150 za stan a 150 za kazdou osobu v nem to at se na me nezlobi.
    GHOSTDOG32
    GHOSTDOG32 --- ---
    LEONID_EK: my jsme měli stan úplně na okraji a opravdu tam bylo až na poslední noc relativně klid... ale ty poplatky za všechno možný mě taky naštvali. na sprchu jsme se vykašlali z přesně těchto důvodů, které si zmínil. já si mýdlem umýval u koryt jen ruce, xicht a nohy a pro případ nouze jsem měl vlhčený ubrousky :-) zuby jsem si čistil ve stanu, protože na to stačí jen voda z petky
    LEONID_EK
    LEONID_EK --- ---
    spunty vozim uz par let a nepomohly ani jeden den, bohuzel uz v teto chvili nevidim v chovani navstevniku stanoveho mestecka rozdil mezi festivaly RFP, Pohoda a Colours...nektere ranni vyjevy chore mysli jsou fakt na facku, hlavne ze tam bylo x securitaku a vsude upozorneni, ze za ruseni nocniho klidu se pujde spat na policejni sluzebnu, co byla pres silnici;)
    co vim uz dnes je, ze na colours jsem ve stanu spal naposledy...stat hodinu frontu na studenou sprchu a jeste jim platit 30 kacek, kdyz uz me stahli o 3 kila? to si radeji priplatim za dustojne ubytko jinde.
    GHOSTDOG32
    GHOSTDOG32 --- ---
    špunty jsem měl a fungovaly výborně až na poslední noc, kdy asi 2 metry od stanu chlastaly nějaký vylízaný blbky vodku a řvali na kolemjdoucí ať se přidaj.... tehdy ani špunty nezabraly, ale s tím se holt musí počítat...
    ELIS
    ELIS --- ---
    Tak to, ze jsme nestihli 17 hippies, me nemusi tak mrzet.

    ... Česká televize pořídila na Colours of Ostrava záznam ze dvou festivalových scén. V pořadu ČT live, který bude od podzimu patřit do programové skladby kanálu ČT art, se tak objeví tuzemské osobnosti i kapely jako The Coolers, Lucie Šoralová a La Alma, Xindl X, The Prostitutes a Umakart. Ukázky z jejich vystoupení prokládané rozhovory s interprety připomenou v padesátiminutovém bloku jedinečný festivalový zážitek. Na druhém pódiu zachytila Česká televize vystoupení Glenna Kaisera, The Rocket Dogz, Ganstagrass, 17 Hippies a Agnostic Mountain Gospel Choir. I jejich vystoupení si televizní diváci připomenou s odstupem času v pořadu ČT live. ...
    LUCKY_MAN
    LUCKY_MAN --- ---
    Jo, ty stromy tam prý slušně sloužili pro chlapy jako náhrada toitoi:-)
    BENAC
    BENAC --- ---
    TARMAQ: :)
    BEREGOND
    BEREGOND --- ---
    TARMAQ: Kdo říká že jsem tam spal čtyři dny :) Přes víkend jsme měli ubytování ve městě Každopádně stanový městečko bylo celkem v pohodě. Jak tam byly stromy tak se dalo spát i dopoledne.
    TARMAQ
    TARMAQ --- ---
    LUCKY_MAN: ja di sehnal spani ja koleji, ale jasne bylo to asi o nejakou tu stovku drazsi nez ve stanu.. kazdej ma holt jiny preference..
    LUCKY_MAN
    LUCKY_MAN --- ---
    TARMAQ: Chápu, ale pro ty tisíce lidí není jiná volba...ať jde o Colours, Pohodu....či nějaký zaprděný český hrady apod. ;-) Samozřejmě kromě varianty sehnat si ubytování ve městě a dojíždět. Nebo mít obytňák. A na afterparty okolo (či na bouchání s válcovny trub) se hodí špunty do uší za cenu 7,-Kč ;-) Princezno ... :-)
    TARMAQ
    TARMAQ --- ---
    BEREGOND: myslim ze nejsem nejaka princezna na hrasku, ale spat ctyri dny ve stanovem mestecku s tisicema lidi kolem, frontama na zachod/sprchu a jeste se ani poradne nevyspat, protoze nekdo vedle ve stanu ma afterparty, bych fakt nechtel :)
    BEREGOND
    BEREGOND --- ---
    TARMAQ: Ta velká fronta byla na vyzvednutí lístků do stanového městečka, které se kupovali a platili přes eshop! Stál jsem tam hodinu, a pak ještě půl hodiny na pásku u stanovýho městečka (protože bez ní do stanovýho městečka nepouštěli). Fakt demence.
    BOPA
    BOPA --- ---
    No někde jsem četl 33 tis.....
    TARMAQ
    TARMAQ --- ---
    FLU: hm ted koukam ze jsem si te spletl s BENACem, ten to mel naopak nez ja.. Woodkid se mi taky libil
    FLU
    FLU --- ---
    TARMAQ: nevim, proc zrovna ja, ale budiz :)

    ad Submotion Orchestra - nerikam, ze byli vylozene spatni, ale mel jsem moznost je videt pred dvema rokama, v narvanem klubu, s perfektnim zvukem a to byl teda diametralne odlisny zazitek (navic to bylo pred vydanim druheho alba, ktere oproti debutu slo kvalitativne dost dolu).

    ad Bonobo - stare veci (jeste pred NT) jsou skvele a turne, co jel po predposlednim (?) albu s Andreou Traianou bylo taky vyborne. to, co predvedl ted v sobotu, to byla sofistikovana nuda.

    ad xx, sigur ros - temhle vecem nerozumim a jejich hudba mne nijak neoslovuje. proto jsem tam daval neutralni 0.
    TARMAQ
    TARMAQ --- ---
    jo a narozdil od FLU se mi libily uplne jine veci.. nejvic The XX, Bonobo, Sigur Ros, Submotion Orchestra, Zrni, naopak Russkaja strasna sragora, Tomahawk sli taky mimo me..
    MRTVY_KENNY
    MRTVY_KENNY --- ---
    ok, asi je to slozitejsi. vicmin to jsem chtel vedet. :)
    TARMAQ
    TARMAQ --- ---
    jinak meli jsme obyc ctyrdenni listek a ve ctvrtek zlata nebo ten "vtipny" moderator uvadeli 22k
    TARMAQ
    TARMAQ --- ---
    MRTVY_KENNY: tak niceho takoveho jsem si za ctyri dny ani nevsimnul.. ve ctvrtek tam byla u hlavniho vchodu velka fronta, z ktere nas nastesti vcas nejaka staff slecna nasmerovala dopredu, pokud mame jiz listek - tam nam jen utrhli listek, prohledali batoh a nasadili pasky.. dalsi dny uz jsme chodili tim severnim vchodem od nadrazi ostrava-stred a tam zadne turnikety nebyly..
    BENAC
    BENAC --- ---
    Jim tam delaji problemy ty VIP listky .D
    Ale podle drive(ne)fungujiciho systemu pri predprodeji vstupenek a zmatky s potvrzenim, se ani nedivim .. jinak udajne behem vikendu jiz v CT odhadovali pocet na nejakych +30 tis
    MONIA
    MONIA --- ---
    MRTVY_KENNY: já jsem se nikde nepípala,ale dostala rovnou pásku na základě OP. Nicméně to nemůže být nic těžkého zjistit kolik takových bylo,když na to měli speciální databázu, která jim, po dobu mého čekání ve frontě, samozřejmě přestala fungovat.....stane se no.
    Kliknutím sem můžete změnit nastavení reklam