• úvod
  • témata
  • události
  • tržiště
  • diskuze
  • nástěnka
  • přihlásit
    registrace
    ztracené heslo?
    MRTVY_KENNYColours of Ostrava
    FLU
    FLU --- ---
    btw letos jsem si dal ten vyhlaseny palavsky langos a... je to uplne normalni langos :)
    MISO
    MISO --- ---
    kto vie no. ono staci, ked sa clovek dotkne toitoiky na nejakom hnedom mieste a infekcia E. coli je na svete :) no nic, prejdime na menej nechutnu temu, prajem skor uzdravenie :)
    LUCKY_MAN
    LUCKY_MAN --- ---
    MISO: Ani langoš, ani tatarka ;-). Steak a ražniči, za dobré peníze v dobré kvalitě (IMHO), vlevo od těch pálavských langošů s gigafrontou :-)
    MISO
    MISO --- ---
    LUCKY_MAN, RUSALKA: a langose s tatarkou boli? :)
    MRTVY_KENNY
    MRTVY_KENNY --- ---
    vodu jsem pil hodne a nic (dve noci jsem jel domu autem, takze ty dny mnohem vic vody nez piva). ta voda z korytek je normalni vodovod, pres cestu je sidliste, neni to nijak jina voda. ovsem ze vubec muzou udelat zachody bez jakekoliv vody (u vinarny), to mi hlava nebere.
    QWITI
    QWITI --- ---
    ovsem muj nejlepsi kamos v arealu byly antibakterialni ubrousky, baleni na den
    QWITI
    QWITI --- ---
    pila jsem cele 4 dny vodu od SMVAKu a i z umyvadel, nic mi neni...
    CMAN
    CMAN --- ---
    A vsichni jedi vsechno rukama. :)
    CMAN
    CMAN --- ---
    Si myslim. Nikdo si po zachode ruce nemeje a vsichni si podavaj ruce. Takze to z vody byt nemusi nutne...
    TORUVIEL
    TORUVIEL --- ---
    RUSALKA: V areálu jsem pila vodu hodně, trochu taky z cisterny u kempu, ale vůbec nic mi z toho nebylo (ani přítelovi). Zdrojů takovéhle nákazy může být v areálu milión, zvlášť při tomhle množství lidí se to šíří jedna báseň.
    LUCKY_MAN
    LUCKY_MAN --- ---
    RUSALKA: Hlásím jednoho (sebe), co už si dá teď k večeři možná i něco jiného, než suchý rohlík (a co na WC už chodí ve standartních intervalech) a jednoho (přítelkyně), co třetí den letí v posteli (s níže uvedenými příznaky) a změny k lepšímu přicházejí jen pomaličku.

    Tolik toaleťáku, živočišného uhlí, černého čaje a suchých rohlíků jsme doma nikdy nespotřebovali.

    V areálu jsme ale vodu nepili, ale kempovali-parkovali jsme vedle kempu a na čaj+polívku apod. používali vodu z přistavené cisterny OVAKu. ..tak že by z toho???

    SKAFF
    SKAFF --- ---
    RUSALKA: no zezacatku z toho hydrantu tekla dost zluta voda.. Nebylo to videt kdyz to tekhlo z kohoutku ale v barelu byla zluta a zakalena... nesmrdelo to nijak, a v sobotu uz to bylo cisty.. Nicmene z toho vsichni varili a pili od ctvrtka, a nikdo z meho okoli problem nema
    RUSALKA
    RUSALKA --- ---
    A ted mimo Colours hudebni program - neni vam nekomu taky po Colours blbe? .) Nas je ve skupince vic a podezrivame arealovou vodu..
    MRTVY_KENNY
    MRTVY_KENNY --- ---
    PŘEHRAJTE SI: Záznamy debat z Colours of Ostrava — Novinky ze studia — Zpravodajství Ostrava — Česká televize
    http://www.ceskatelevize.cz/...nky-ze-studia/280298-prehrajte-si-zaznamy-debat-z-colours-of-ostrava/
    DAVE_PAGE
    DAVE_PAGE --- ---
    MRTVY_KENNY: pred 3 tydne jsem byl s rodinou na prohlidce VP a pruvodce se zminoval, ze kazdy rok behem COO odchyti par lidi v dost nebezpecnych castech a vyskach.
    MRTVY_KENNY
    MRTVY_KENNY --- ---
    5TANDOZ: vsimat mozna vsimne, ale ze by te hned nekdo utikal te napraskat, o tom dost pochybuju. ostatne mam pocit, ze loni jsem nejakeho takoveho lezce videl (teda nebyl nijak vysoko)
    CICO
    CICO --- ---
    5TANDOZ: proto píšu "aspoň část areálu"...) jistě, v samotné dolní oblasti určité riziko nepochybně existuje, ale to elegantně vyřešíš tím, že tam od určitého okamžiku nikomu vstoupit nedovolíš a pro jistotu tam postavíš několik holokrků, kteří pak vůbec nikde a nikomu nebudou chybět...)
    FLU
    FLU --- ---
    ad ATCR - dokud hrali moombahtony na +/- 110bpm tak to jeste docela slo (pokud pominu to, ze ten "turntablismus" ve trojko moc nedavali), jakmile posleze zrychlili, byl to des bes.

    ad La Yegros - pro mne, ciste subjektivne, asi nejvetsi zazitek na letosnich colours (jen skoda ze nehrali za tmy). takhle nazivo to bylo moje prvni setkani s labelem ZZK a jsem nadsen :)
    DIOM
    DIOM --- ---
    LUCKY_MAN: jediná věc co jsem viděl z CoO a naopak neviděl na Pohodě ..no nepochopil jsem v čem by mělo být jejich kouzlo..imo troška průměrného turntablismu a bezduchý muziky..ale jsou to indiáni, že jo :)
    BENAC
    BENAC --- ---
    5TANDOZ: Priznam se, ze me uz X krat napadlo, jake by to bylo byt o dvacet roku mladsi a hrat si tam na vojacky .. vsude behat skakat po trubkach prolizat to, prozkoumavat .. ted bych uz asi moc neprolezl, ale zkusit bych si to taky chtel
    Kliknutím sem můžete změnit nastavení reklam