Mně Cena vůbec nevadí - je to dříč a na svoje rozměry má i normální pohyby (kromě běhu) - žádnej robot jako Scott Steiner nebo Zeke Jackson. Pravda, že posun jeho charakteru dál od toho dobračení by mu asi prospěl, ale WWE by přišla o prachy za licence na jeho fotky na dětskejch cereáliích.
V neděli fakt oddřel celej zápas a Rock se trošíčku vezl. Takže se mi konec nelíbil, ale otázka je, nakolik to souvisí s tím, co se stalo na konci RAW :) - i když, kdyby na konci přišel oslavovat a dostal F-5, tak by to asi bylo pochopitelnější - no tak si porazil Rocka, ale ještě jsem tu já...
Tag team jsem neviděl - asi škoda - myslím, že by Primo a Epico nebo i Rosa jako manažerka měli dostat víc prostoru u mikrofonu a rozjet taky nějaký příběhy Tag team divizi, jinak to nemá cenu...
12 men match - jo - to dopadlo tak jak mělo - usměvavej GM pro obě show by byla cesta do záhuby...
Brodus už by potřeboval nějakej pořádnej zápas, klidně i prohrát, třeba podvodem, ale prohrát - rozjede feud jak prase... Zigglera na něj.