• úvod
  • témata
  • události
  • tržiště
  • diskuze
  • nástěnka
  • přihlásit
    registrace
    ztracené heslo?
    BUCKOWSKIWrestling - WWE, TNA, ROH a další *** WM XL je za námi - spoiler alert
    VLK_PETR
    VLK_PETR --- ---
    BUCKOWSKI: Dokonce asi vím, kdo to volal :D :D
    VLK_PETR
    VLK_PETR --- ---
    BUCKOWSKI: Tos vyhrál tlustý sklo :D
    VLK_PETR
    VLK_PETR --- ---
    BUCKOWSKI: Já jsem decentní a slušný mladý muž(humor), navíc by si toho každej všimnul :D
    BUCKOWSKI
    BUCKOWSKI --- ---
    Tentokrát jsme se přemístili. První řada, ale proti schodům. Tam kde v WWE sedí komentátoři.
    I když tentokrát bude asi u schodů díky příchodům a odchdům docela rušno. ;)
    BUCKOWSKI
    BUCKOWSKI --- ---
    VLK_PETR: Tak to si byl ty, kdo na ní volal: "Udělej mi dítě." ;)
    VLK_PETR
    VLK_PETR --- ---
    BUCKOWSKI: Prosím ne, já má svoje záda rád :D Jedině když to bude Iva :D
    BUCKOWSKI
    BUCKOWSKI --- ---
    VLK_PETR: Možná i vícekrát
    VLK_PETR
    VLK_PETR --- ---
    SEMTEXX: Jo, bude rumble. Jako kamera si říkám, že když mi za tu dobu nikdo nespadnul na záda, tak teď možná přijde poprvé :D
    SEMTEXX
    SEMTEXX --- ---
    BUCKOWSKI: fakt bude rumble ? Tvl to jel 😅 na AOW uz sem taky byl
    BUCKOWSKI
    BUCKOWSKI --- ---
    Já mám v plánu za týden AoW Upside Down, kde bude 30 man rumble match. Lístky mám dávno, snad mi to nic nezhatí.

VcV v únoru spíš nevyjde.
    SEMTEXX
    SEMTEXX --- ---
    Ja se chystám … uz po několikáté
    KULA
    KULA --- ---
    Borci, 22.2. VcV v Jinonicích, kdo z Vás dorazí? Já byl v listopadu poprvé a od té doby se doma říká Mused-Sedum :D takže se už nemůžeme dočkat na další!
    VLK_PETR
    VLK_PETR --- ---
    Pořád nevěřím tomu, že jsem viděl Pentu v ringu WWE :D
    BUCKOWSKI
    BUCKOWSKI --- ---
    Hulk Hogan slušně vybučenej v LA...

Na českou verzi mě nebaví čekat. Doufám, že se Netflix pochapí a bude to rychlejší.
    BUCKOWSKI
    BUCKOWSKI --- ---
    Na netflixu už se objevil "smackdown vault" a možnost pustit si staré díly a právě i RAW a teď i naskakují i PPV a Premium live events
    BUCKOWSKI
    BUCKOWSKI --- ---
    BUCKOWSKI:
    a) zatím nemám a řeším, jestli objednat a shánět si nějaký ty extra memebery, nebo se naopak k někomu přidat a třeba přidat nějaký peníze

b) já bych docela vyrazil, ale vypadá to, že zatím nemám s kým a sám určitě jet nechci
    BUCKOWSKI
    BUCKOWSKI --- ---
    2 otázky k budoucnosti:

a) jak jste tady na tom s Netflixem? Máte, plánujete pořizovat?
    b) plánuje někdo výlet do Vídně na WWE?
    BUCKOWSKI
    BUCKOWSKI --- ---
    VLK_PETR: Já jsem se lek co s tím má Trpišovský společnýho a pak jsem si to přečetl znovu a pořádně :)

Zápasy v TAG divizi jsou dobrý. Jen se mu tam prostě motají ty frakce, které mají být dominantní, tak nemůžou být bez titulu. To je JD i fake Bloodline. Navíc, aby měli nějakou relevanci, tak by měli mít chvíli tituly i AoP. Ale celý to paběrkování Kariona Krosse mi přijde takový bezcílný.

Navíc moc taky nevím, co chtějí vlastně dělat s Wyatt sicks. Ti se prostě rozhodnou někomu zjevovat, ale nevidím tam žádné dlouhodobé souvislosti.
    VLK_PETR
    VLK_PETR --- ---
    BUCKOWSKI: Jestli Tripsovi něco nejde, tak je to TT divize. Nemůžu si pomoct :D
    BUCKOWSKI
    BUCKOWSKI --- ---
    tak už to asi no names nebudou - po týdnu titul :)
    Kliknutím sem můžete změnit nastavení reklam